Partyflock
 
­ Nederland

Check de nieuwe Full Moon compilatiefilm en belangrijke early bird info

gepubliceerd door , op
Full Moon
18 maart 2014
Hoe populair het superfeest Full Moon is blijkt dit jaar eens te meer: de kaartverkoop voor Full Moon is echt nog nooit zo hard gegaan. Op dit moment staan de allerlaatste 65 early bird kaarten online dus wees snel om van de korting gebruik te kunnen maken! Kijken jullie ook allemaal alweer uit naar de lente met een nieuwe Full Moon? Zaterdag 29 maart is het weer zover in de bekende toplocatie The Sand in Amsterdam. Natuurlijk gaat Full Moon zich in 2014 weer compleet overtreffen met een groots spektakel dat je lang bij zal blijven.

Wil je er bij zijn? Haal je kaarten dan nu bij de voorverkoopadressen. Alle voorgaande edities waren helemaal geweldig, de vele positieve reacties spreken voor zich. De Full Moon Crew zorgt er altijd voor dat alles perfect is: minimale wachtrijen binnen, een snelle entree en een goede temperatuur in beide zalen, ruim opgezette lockers, perfecte VIP-decks, zitjes in de zalen, een mooie muzikale opbouw en een show om niet te vergeten. Ook zal er op worden toegezien dat er niet in de tweede zaal gerookt wordt. Het allermooiste feest Full Moon in The Sand is weer terug op 29 maart!



Nieuwe compilatiefilm online
Iedereen op Full Moon vond de vernieuwde zalen geweldig. Wie had een complete nostalgische zweefmolen verwacht? Om het nog maar niet te hebben over de spectaculaire lichtshow met de enorme bewegende LED-constructies boven de dansvloer. Alle bezoekers vonden het echt een spektakel! Full Moon bedankt iedereen voor de hartverwarmende reacties en is trots op haar prestatie van november vorig jaar en alle voorgaande edities. Om een indruk te krijgen als je nog nooit bent geweest kun je hier een nieuwe compilatiefilm bewonderen van alle voorgaande edities!



Profiteer van de laatste early birds zolang het nog kan want op = op
Tickets voor Full Moon zijn verkrijgbaar via koop tickets, koop tickets en See Dance. Of je gaat direct naar nachtboetiek.nl/tickets waar ze allemaal op een rijtje staan voor je. Maak je keuze en haal ze nu in huis!

Ticketsoorten
early bird:€ 29,50 Uitverkocht
early bird:€ 35 Laatste 65 kaarten
VIP-deck Early bird:€ 45
Regular:€ 44,50
Late Bird:€ 49,50
VIP-deck:€ 55
Super VIP:€ 75




Een onvergetelijke ervaring op het meest stijlvolle superfeest van het jaar
Met duizenden uitgelaten bezoekers in het wit en de geweldige shows, decor en niet te vergeten de luxueuze VIP-decks. Ook op 29 maart kun jij als VIP de allerbeste plaatsen krijgen. Wat zijn voor jou als VIP de opties?

VIP-deck ticket: speciaal VIP podium dicht bij de DJ's met bar, goed uitzicht over de acts, meer ruimte om te dansen, lekkere zitjes, gratis toiletten, aparte VIP-ingang. De laatste VIP-deck early bird's nu voor: € 45 (Scheelt maar liefst € 10)

Super VIP: aparte toiletten, Candy/fruit/mints/ice, lounge/chill-balkon view over party, hostesses, private pole dancers, private bar, free massage, aparte VIP-ingang, toegang tot alle area's (VIP-deck & Super VIP balcony) Bijna uitverkocht: laatste 100 Super VIP tickets: € 75



Gold VIP-tafel: Met 6 personen een eigen tafel met het mooiste uitzicht over het feest en alle extra's die daarbij horen. early bird eigen VIP-Tafel: € 950 (normaal € 1350) Reserveren via: info@nachtboetiek.nl[/email]?subject=VIP tafel]info@nachtboetiek

Bij een Gold VIP-tafel hoort een complete VIP-behandeling met fles sterke drank + frisdrank naar keuze, champagne, een eigen VIP-toilet, candy, fruit, mints en ice, sexy VIP-hostesses en natuurlijk wordt je aan je tafel bediend. Daarnaast heb je dan ook nog toegang tot het Super VIP-Lounge balkon met private bar, free massages en private pole dancers en alle andere VIP areas.

VIP, Super-VIP of gewoon bezoeker, één ding zit bij alle tickets inbegrepen: De meest geweldige nacht van het jaar en een super-ervaring op Full Moon.

Win een Iphone 5

Koop nu je early bird kaartje voor Full Moon en like Full Moon Party op Facebook! Bij 10.000 likes zal Full Moon een Iphone 5 weggeven! Klik op het plaatje hierboven om te liken en kans te maken of ga rechtstreeks naar: Facebook