Partyflock
 
­

Distraction · Happy Hard Easter

gepubliceerd door , op
flyer Distraction
FeestDistraction · Happy Hard Easter
Datumzaterdag 19 april 2014
LocatieEclipse
WinactieDistraction actie, gesloten
Op 19 april komen Eclipse en Core ConneXion met een speciaal hardstyle paas-evenement in Club Eclipse, geheel in de traditie van de fantastische hardstyle events die al eerder hebben plaats gevonden op deze locatie. Wie kent ze niet Scantraxx, A2 Record en de dikke label nights? Club Eclipse zal helemaal worden omgetoverd tot hardstyle-tempel zoals het ooit bedoeld was met haar keiharde sound, vette lichtshow, een gruwelijk podium, imponerende lasers en extra entertainment zoals danseressen. Dat kan je allemaal van ons verwachten tijdens Distraction!

Speciaal voor de super early bird actie van maar €7,50 willen ze jullie alvast blij maken met één van de artiesten die ze hebben geboekt. Als eerste wil de organisatie graag DBSTF aan jullie voorstellen. Dit zijn twee oude bekende van de label nights, echter is het al weer meer dan drie jaar geleden dat zij het podium bestegen in Club Eclipse. In die drie jaar is er een hoop gebeurd en dat zal je die avond horen ook!

(Super) early bird actie
Voor de snelle beslissers is er een super early bird ticket. Voor slechts € 7,50 kun jij erbij zijn! Let op: er zijn slechts 150 kaarten beschikbaar voor deze prijs en deze actie eindigt op 17 februari. Wees er snel bij, want de line-up wordt alleen maar beter.

De reguliere tickets kosten vanaf 18 maart €20.

VIP Tickets
Er zijn ook VIP Tickets beschikbaar. Met de VIP Tickets krijg je een uniek Distraction: Happy Hard Easter shirt en maak je gratis gebruik van o.a. faciliteiten als de garderobe en het toilet. Verder word je voorzien van snacks en een welkomstdrankje. En dat uiteraard allemaal op de VIP area waar ook de artiesten tijdens het evenement vertoeven. De VIP Tickets kosten €40.

Tickets verkrijgbaar via Ticketscript, de Club Eclipse website, Core ConneXion & Club Eclipse Facebook en Free Record Shop.

1 opmerking