Partyflock
 
­ Nederland

Gunz for Hire - The Resistance at Sans Souci Berlikum

gepubliceerd door , op
Gunz for Hire
28 november 2013
FeestGunz for Hire · The Resistance
Datumzaterdag 1 maart 2014
LocatieSans Souci Site
Op 1 maart 2014 is Sans Souci Berlikum het strijdtoneel voor het meest beruchte hardstyle-duo ooit. Het gaat dan natuurlijk over Gunz for Hire! Deze duistere formatie, bestaande uit hardstyle giganten Ran-D & Adaro, zal deze avond al hun wapens loslaten tijdens de geheimzinnige operatie 'The Resistance'. Het gerucht gaat dat de criminele organisatie het bestuur van Sans Souci gegijzeld heeft en er een ware 'massacre' gaat plaatsvinden als er niet aan de eisen wordt voldaan. Het gemaskerde duo beveelt je om je aan te sluiten bij 'The Resistance'...

Na een spoor van vernietiging te hebben achter gelaten tijdens de 'Operation Sorrow' tour, waar onder andere de straten van Australië werden bezaaid met angst, wordt nu opnieuw Nederland stevig in zijn greep gehouden door de 'Kings of the Underground'. Tracks als 'Sorrow', Swagger' en het Qlimax anthem 'Immortal' sloegen in als een bom en enkele beroemde clubs zoals de Matrixx en 013 trilden op hun grondvesten. De Gunz for Hire tracks worden gekenmerkt door een duistere sfeer gecombineerd met rauwe sounds en originele vocals. Bovendien is het 'losgaan gehalte' extreem hoog. Tel daar de originele show bij op en je hebt een act van wereldklasse.

Naast het optreden van Gunz for Hire zullen zowel Ran-D als Adaro ook een solo-set gaan draaien. Samen met het rauwe geweld van Diabolic, de veelzijdigheid van D'Cepticon en het enthousiasme van Blockside heb je een avond om nooit te vergeten! Het muzikale geweld wordt uiteraard ondersteund door Mc's Drip & Triggah.

Sans Souci is misschien wel de perfecte locatie voor 'The Resistance'. Het geluid is oorverdovend en de sfeer in de beuktempel van het noorden is altijd geweldig. De kaartverkoop gaat harder dan hard, al ruim 60% van de kaarten zijn verkocht! Er wordt daarom aangeraden om je kaarten in de voorverkoop te halen. Kaarten zijn te verkrijgen via koop tickets en Primera.

3 opmerkingen

VecinoNL
Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
AL tijd volop genieten in de Sans. Beuktempel van het Noorden..
Uitspraak van # Nadiia op maandag 27 januari 2014 om 12:39:
Ziek zin in!!

Beterschap
Zo... Heeft er eentje honger haha