Partyflock
 
Nieuws · juni 2012
­ Nederland
Deze partybril met speciale lens splitst elke lichtbron in de kleuren van de regenboog. Een totaal andere beleving tijdens feesten, festivals en vuurwerkshows! Deze bril maakt van lasers, vuurwerk en lichtshows een kleurrijke freaky omgeving. Een nieuwe dimensie die je even in een andere wereld brengt, dit mag je niet missen!
WLC Presents de Roomboys
donderdag 28 juni 2012
Komende zondag 1 juli pakt WLC het stokje van de A-lijst aan gastorganisaties over om op eigen kracht en met massieve kennis van zaken een strandfeest met glimmende toeters en bellen neer te zetten aan de Bloemendaalse kust bij Woodstock 69.
Soms heb je van die dagen dat je als organisatie weer een persbericht moet gaan schrijven en ben je opzoek naar inspiratie. Maar bij het ontstaan van dit persbericht was de inspiratie al vrij snel aanwezig. Nadat Metz 13 jaar geleden het levenslicht zag in Rotterdam en het de laatste jaren neerstreek op de stranden van Rockanje en Hoek van Holland is het nu dan eindelijk zover.
Sexy on the Beach
donderdag 28 juni 2012
'Ja ja ja, we zijn te lang weggeweest!' Om een lang verhaal kort te maken, jullie lieve berichtjes, smeekbedes, slipjes, flessen drank, e-mailtjes, social media feeds hebben geholpen om Sexy Events te doen besluiten om nog een keer terug te komen 'on the beach'. Uiteindelijk heeft Anyday Events overtuigd om samen een dikke editie van Sexy on the Beach te organiseren.
Omdat er nog wel eens een buitje wil vallen tijdens Dance Valley, ook wel gekscherend Plens Valley genoemd, introduceert de organisatie een fijne 'tegen de regen' garantie: Als het langer dan 1 uur aaneengesloten regent krijg je 50% korting op je Dance Valley 2013 ticket. Je zou er bijna een regendansje voor gaan doen!
Timetable Dreamfields Festival
woensdag 27 juni 2012
Volgende week zaterdag is het dan eindelijk weer zover: Dreamfields Festival. Op 7 juli is recreatiegebeid Rhederlaag in Lathum bij Arnhem weer volledig omgetoverd tot een grote droomwereld. Organisator Matrixx is er alles aan gelegen de succesvolle eerste editie van Dreamfields Festival te overtreffen. Check in dit bericht de timetable van de dag en stel je favoriete programma samen.
BAWS
woensdag 27 juni 2012
Al velen hiphop dj's gingen ze voor, al velen hiphop artiesten hebben het podium betreden. Op zaterdag 30 juni zal alweer de vierde editie van BAWS plaatsvinden in AIR.
Zondag 22 juli zal Beachclub Fuel worden omgetoverd tot de hottest place on earth! Alle registers worden open getroken want twee concepten die al jaren voor succesvolle strand (en club) feesten zorgen gaan de krachten eenmalig bundelen: Taste-it! versus Latin Lovers!
Het is zomer, het is warm, dus waarom zou men binnen blijven? Precies daarom is de volgende editie van de Jägerland Tour bij F.A.S.T. Surfdorp (Free Architecture Surf Terrain) in Den Haag op 28 juli, anders dan bij eerdere edities, buiten! De line-up voor deze editie is alles behalve Haagse bluf. Zo staan o.a. Rats on Raft, Jan van Kampen en Nacho Patrol, of te wel Legowelt, klaar om een muzikale vloedgolf over het Scheveningens strand heen te laten rollen.
Natuurlijk sluit je ook dit jaar het festivalseizoen weer af met Smeerboel, dit jaar niet op SOIA - Strand Oog in Al maar in Festivalpark Leidsche Rijn. Smeerboel kan worden gezien als de 'speeltuin voor grote mensen'. Dit jaar zal hier extra veel aandacht aan besteed worden. Verwacht naast een geweldige muzikale invulling de grootste rariteit op het meeste intieme festival van Nederland.
De zomer is officieel begonnen. Tijd voor zon, zee, strand en uiteraard een feestje! Zaterdag 14 juli aanstaande, van 13.00 tot 23.00 uur, is 'IJmuiden aan Zee' hét podium voor het super vette strandfestival 'Turn Up The Beach'. Het prachtige strand is de plek voor dansliefhebbers om met hun tenen in het zand, in de brandende zon los te gaan op de lekkerste beats van top DJ's als: Hardwell, Bingo Players, Shermanology, Billy the Kit, Quintino, Sandro Silva, Vato Gonzalez & MC Tjen, Bassjackers en Gregor Salto.
Line up Flirterz
zondag 24 juni 2012
Na de succesvolle 1e editie van Flirterz 'on the beach' is de 2e editie onvermijdelijk. Duizenden partyanimals beleefden hun ultieme Taste of Summer bij de hotspot aan het Bloemendaalse strand.
Q-BASE trailer en line-up
vrijdag 22 juni 2012
Op zaterdag 8 september 2012 zal het startschot gegeven worden voor een 14 uur durende festivalmarathon. Tot zondagmorgen 7:00 uur schudden de bunkers & hangars op haar grondvesten als Q-dance je op het beste van de harde stijlen trakteert.
The UMF Poland artist roster jumps up yet another notch with the announcement of a live performance from electronic music legend Kraftwerk. Other featured artists: Tiësto | Avicii | Carl Cox & friends | Kraftwerk | Afrojack | Above & Beyond |Steve Angello B2B Sebastian Ingrosso
Over 2 weken is het zover, op 30 juni zal de Ulesprong in Sint Nicolaasga het decor zijn van 1 van de leukste festivals in het Noorden: het zonovergoten Beachrockers Festival. Samen met een spectaculaire line-up met o.a The Partysquad, Gregor Salto, Billy the Kit, Yellow Claw, Irwan, D-Rashid en lokale helden zoals Steff da Campo, Praia del Sol, Punish & Dani L. Mebius zal de zomer worden ingeluid.
Beachclub Vroeger wordt op 23 juni omgetoverd tot een zomers paradijs. Er zal een geweldig sprookjesachtig decor worden gebouwd als een tropische oase met mooi watereffecten, een spectaculaire waterval, rotsen, zeemeerminnen, palmbomen, bloemen en nog veel meer verrassingen!
Carl Cox heeft zojuist de line-up aangekondigd voor het officiële verjaardagsfeest ter ere van zijn vijftigste verjaardag. Een dreamteam van groot talent en goede vrienden komt samen om één van Ibiza's favoriete residents te feliciteren.
De Amsterdamse organisatie Shoeless trekt voor het tweede jaar in successie oostwaarts. Het feest waar je zonder schoenen danst organiseert in de club Ritter Butzke op 23 juni Shoeless Berlijn. Hierbij zullen onder andere Rauwkost, Turmspringer en Acid Pauli acte de presence geven. Voor de Nederlandse bezoekers, artiesten en acts organiseert Shoeless een busreis vanuit Amsterdam.
Techno organisatie Chateau Techno bestaat één jaar en viert dit groots op het Westergasgebied in Amsterdam. Op vrijdag 22 juni pakken zij zowel in WesterUnie, Westergasterras en WesterLiefde uit met een internationale line-up.
Het best bewaarde geheim op de Nederlandse festivalkalender én een spetterende, zonovergoten en sfeervolle afsluiting van het festivalseizoen. Met een breed aanbod aan muziekstijlen, verspreid over diverse area's, ben je op zaterdag 15 september van 12:00 tot 23:00 nog één keer een dag lang in hogere dance-sferen.
De zomer is weer in volle gang. Terwijl de meeste mensen door de weeks rusten in de zon en genieten van de warmte is Future of House weer hard bezig met de voorbereidingen van het volgende spektakel: Een nieuwe editie van Prestige!
Swipe speelt EK bass & beats
vrijdag 15 juni 2012
Nu het EK voetbal niet helemaal zo verloopt als verwacht, achtte Swipe het wel redelijk om eens flink Europees uit te pakken. Op 29 juni ontmoeten Rusland, Noorwegen en Nederland elkaar op een derby die niet draait om de bal, maar om bass en beats. Een EK bass en beats, zo u wilt.
Over ruim twee weken is het zover. Op zaterdag 30 juni komt de 'Electronic Family' voor de tweede keer bij elkaar in het Amsterdamse Bos om de zomer te vieren. Dat gebeurt met een ongekend programma van wereldsterren en de helden van morgen. En omdat de weersdeskundigen het erover eens zijn dat alle regen nu wel gevallen is in juni belooft het in meerdere opzichten een stralende dag te worden!
Adrenaline, a brand new concept
donderdag 14 juni 2012
Bassline Events is een nieuwe organisatie in Hoogeveen die er voor gaat zorgen dat Hoogeveen in de hardere dance scene weer op de kaart komt. Bassline Events is opgericht door liefhebbers voor liefhebbers van de hardere stijlen.
Stichting Paperclip organiseert op zaterdag 25 augustus voor de vierde keer in haar bestaan een dansfestival op het Mortelveld in Eersel, Paperclip Festival. Dit jaar is er afscheid genomen van 'de Middenstip' en gaat het feest verder onder de meer algemene naam 'Paperclip Festival'. Ook dit jaar zijn er weer drie area's waarin 25 artiesten op zullen treden.
Heb je zelf ook genoeg van het wachten op het openbaar vervoer en de hoge kosten voor een treinkaartje?
Is er bij jou en je vrienden ook altijd de vraag wie de "BOB" gaat worden op de avond van een party? Ga dan eens met de Dance-FestivalBus en bezoek de beste feesten, festivals en discotheken in binnen- en buitenland.
Dance-festivalbus is een organisatie die feestgangers snel en veilig op een gezellige manier naar evenementen brengt.
Geen nacht tijdens het Amsterdam Dance Event zal meer dan 30 jaar dancemuziek beter kunnen samenvatten dan de komende editie van Dave Clarke presents, op vrijdag 19 oktober in de Melkweg. Al sinds jaar en dag host de Brit een Ade-clubnacht met messcherpe alternatieve danceprogrammeringen.
Click at the beach
dinsdag 12 juni 2012
Topsport zowel op het gras als in het zand op zondag 17 juni in Bloemendaal aan Zee. Bij strandclub Woodstock 69 zet Click een vertrouwde selectie neer van gedoodverfde winnaars voor Click at the Beach.
Beat Palace
dinsdag 12 juni 2012
Urban Stylistix presenteert de elektronische muziek club-ervaring Beat Palace in Club Canvas te Amsterdam op 23 juni 2012. Daar treden op bekende DJ's – Freddy Spool (Vrijbuiters), Mark Crow & Lolla Tek (Sleepwalkers, Morninglory Music) en Alex Thomson, vergezeld door VJ's Revolt77, Roborant en Rosa Menkman.
Moombahton producer, DJ of Fan
maandag 11 juni 2012
De bekende artiesten die Moombahton al produceren zijn Diplo Verenigde Staten, Major Lazar Verenigde Staten, Dave Nada Verenigde Staten, David Heartbreak, Knife Party, Dillon Francis en velen andere internationale bekende artiesten. En natuurlijk onze eigen nederlandse trots DJ Munchi!
Op zaterdag 16 juni zal Pure Liner voor de allereerste keer aanmeren voor een onvervalst technofestival rondom de Utrechtse wateren. De parel onder de evenementenschepen heeft de unieke mogelijkheid om haar dak open te schuiven waardoor het schip een fantastisch 'terrace' gevoel krijgt.
Het wereld beroemde drum and bass feest Therapy Sessions doet Nederland weer aan. Dit feest gaat de hele wereld over en ditmaal is Utrecht aan de beurt om dit hardere drum and bass feest te hosten.
Enige tijd geleden rapporteerde de AEN verslaggever al over Happy Typhoon in Tilburg. Tijdens het interview liet MC Tha Watcher al doorschemeren dat er een nieuwe editie op een nieuwe locatie zou plaatsvinden. Gisternacht kreeg de verslaggever plotseling een smsje van ForU Productions. "Morgenavond om centraal station op 19:00 incl. 5 bier #oneofthosenights" Met een grijns op zijn gezicht ging hij daarop weer terug zijn bed in.
Hardcore Intelligence for free
zaterdag 9 juni 2012
Op zaterdag 16 juni organiseert Furious Events alweer de vijfde editie van Hardcore Intelligence, ditmaal helemaal for free! Om zoveel mogelijk jongeren de kans te geven kennis te maken met de Hardcore Intelligence feesten, heeft Furious Events deze keer besloten de entree gratis te houden.
Doomsday's Earthquake
vrijdag 8 juni 2012
Terwijl de crisis nog op volle toeren, draait staan ook de ontwikkelingen op het muzikale vlak niet stil. Daarom staat er op vrijdag 15 juni een nieuwe editie van Doomsday Events geprogrammeerd zodat daar later bij stilgestaan kan worden. Vanuit de grootste- en groenste stad van Gelderland zal al ruim voor zonsondergang het startsein worden gegeven voor Doomsday's - Earthquake om een onvergetelijke nacht in te luiden.
Op zondag 8 juli vindt alweer de achtste editie plaats van Dancetour Leeuwarden. Het belooft van 13.00 uur tot 22.00 uur in ieder geval één groot feest te worden op het Oldehoofsterkerkhof in Leeuwarden.
HardClassics on the beach. Super gezellig, sfeervol en met stip één van de beste hardere dance events aan de Nederlandse kust pakt dit jaar extra flink uit.
Naast de artiesten die vanaf de Hardclassics stage de show gaan stelen zoals Luna, Pavo Thera en o.a Scot Project met hardstyle klassiekers, zal area 2 (Freestyle Maniacs) helemaal in het teken staan van de Freestyle met helden als Kidd Kaos, Dr. Rude en nog vele anderen.
DJ Rob & MC Joe: GO!!!
vrijdag 8 juni 2012
Zaterdag 16 juni is een dag dat Waterfront Rotterdam zal worden verrast met de echte fans en natuurlijk de potentiele fans van het duo DJ Rob & MC Joe. Tot diep in de vroege ochtend zullen ze hun kunsten laten horen en hebben ze er zin om dit vanaf 23uur tot 6uur in de ochtend te gaan doen! DJ Rob & MC Joe zullen jullie gaan verassen met hun visie van het nieuwe concept GO!!!.
Na een weekje nagenieten van een fantastische Emporium editie, is Matrixx weer volop in alle voorbereidingen voor Dreamfields Festival op 7 juli bij de droomlocatie Rhederlaag te Lathum (bij Arnhem). Ook hier werkt Matrixx aan prachtige fantasierijke decors, dikke geluidssystemen, mooie shows en natuurlijk voldoende voorzieningen.
Nog een paar nachten slapen voordat het geweld los barst bij strandclub de Karavaan. Niet alleen de smerig lekkere house en techno beats van onder andere held van de avond en Be As One Imprint label-baas Shlomi Aber staan zaterdag 9 Juni op het programma, maar ook een heerlijk potje voetbal kijken in de vorm van de eerste EK wedstrijd van Nederland, tegen Denemarken! En voor de hongerige kijkers onder ons is er ook een barbecue aanwezig!
Soms zie je in de zomermaanden door de bomen het bos niet meer door het enorme aanbod aan festivals in Nederland. Zodiak Commune biedt daarom voor de derde keer een onderscheidend, intiem alternatief voor de gehypte, massale dance feesten met Tacnival.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 6 juni 2012
4-MA, hoe zit het nu?
Fotograaf ---Sjefke--- wordt onderworpen aan een kruisverhoor en we hebben al wat EK voorpret. Heb jij je oranje prullaria al van zolder gehaald?
In de catacomben van Firma 5 wordt steeds vastberaden geëxperimenteerd en gezwoegd om nieuwe ontdekkingen te doen. Tussen de proefopstellingen en reageerbuizen worden nieuwe wegen ingeslagen en stellen creatieve geesten zichzelf de vraag: hoe brengen wij mensen nader tot elkaar?! Tijdens Alchemy kun jij erbij zijn om het resultaat te ervaren en je te laten meevoeren op de brouwels van onze uitvinders!
Met meer dan 150.000 bezoekers is de Zwarte Cross is het grootste festival van Oost-Nederland. Wat begon als een motorrace is steeds meer een spektakelstuk geworden, waar dit jaar ook een danceprogramma aan wordt toegvoegd.
Bloomingdale XXL
woensdag 6 juni 2012
Bloomingdale Beach heeft de XXL smaak te pakken! Op zondag 10 juni wordt hier een extra xxl schep bovenop gedaan door niemand minder dan de alom bekende mannen van Housequake!
Elk feest staat of valt bij een perfecte party-soundtrack. En met Music Unlimited van Sony hebt je altijd en overal keuze uit 12 miljoen tracks! Van de nieuwste hits tot de beste klassiekers. Zo maak je in een handomdraai je eigen perfecte party-soundtrack.
Nog maar net bekomen van een uitverkochte pinkster editie bij Beachclub Fuel in Bloemendaal aan Zee staat de editie van juni al weer op de agenda. Zondag 24 juni worden de palmbomen weer opgebouwd voor de derde strand editie van Latin lovers vol met zomerse beats, tribals, vocals en sprankelende taferelen.
Restylerz 2.0
maandag 4 juni 2012
Aanstaande zaterdag 09 juni staat Harderwijk weer eens volledig in de ban van de hardere stijlen. Harders Plaza introduceert namelijk haar nieuwe hardstyle concept: Restylerz 2.0.
VLOW kickoff met Ken Ishii
maandag 4 juni 2012
In de Amsterdamse HEM Kelder, op zaterdag 9 juni, vindt de kick off van VLOW plaats, een productie van Microove's Vlow Minded Productions waarin het spanningsveld tussen house en techno centraal staat. Voor deze eerste editie is de Japanse technokeizer Ken Ishii gestrikt; een van de meest innovatieve en experimentele elektronische componisten.
Op zaterdag 2 juni aanstaande vindt van 10:00 tot 17:00 alweer de allerlaatste sale van deze zomer plaats in het magazijn van Mid-Town. Dit is je laatste kans om voor spotprijzen je favoriete goodies op te pikken! Het gehele magazijn zal aangevuld zijn met de nieuwste merchandise van alle grote namen en merken binnen de scene en alle vinyl met 10% korting.
29 juni 2012
Nieuw in Nederland: Freaky Glasses
28 juni 2012
WLC Presents de Roomboys
Metz laat de sound van Bloemendaal weer tot leven komen
Sexy on the Beach
27 juni 2012
Dance Valley introduceert garantie bij regen
Timetable Dreamfields Festival
BAWS
Taste-it! vs Latin Lovers Beachfestival in beachclub Fuel
26 juni 2012
Jägerland line-up brengt Den Haag tot zomerse hoogte
25 juni 2012
Smeerboel maakt programmering bekend
Over drie weken Turn up the Beach
24 juni 2012
Line up Flirterz
22 juni 2012
Q-BASE trailer en line-up
Iconic legend Kraftwerk to perform live at UMF Poland
20 juni 2012
Line-up & anthem Beachrockers Festival
Deze zaterdag Full Moon on the beach met extra grote tent & spectaculair decor
19 juni 2012
Carl Cox viert vijftigste verjaardag in Space Ibiza
Amsterdams Shoeless feestje weer naar Berlijn
18 juni 2012
Chateau Techno pakt uit tijdens eerste jubileum
Complete line-up Summerlake outdoor bekend
15 juni 2012
Prestige op Bloemendaal Vroeger
Swipe speelt EK bass & beats
De Electronic Family wordt groter
14 juni 2012
Adrenaline, a brand new concept
13 juni 2012
Paperclip Festival maakt programmering bekend
Dance-FestivalBus: Busreizen en combi-tickets naar diverse feesten en festivals
12 juni 2012
Dave Clarke presents....tijdens ADE in de Melkweg
Click at the beach
Beat Palace
11 juni 2012
Moombahton producer, DJ of Fan
Utrecht maakt zich op voor waterfestival
Therapy Sessions terug in Nederland
New location Happy Typhoon uncovered
9 juni 2012
Hardcore Intelligence for free
8 juni 2012
Doomsday's Earthquake
Knallende line-up Dancetour Leeuwarden 2012
Freestyle area toegevoegd aan HardClassics op Bloemendaal aan Zee
DJ Rob & MC Joe: GO!!!
7 juni 2012
Dreamfields line-up, dromen en anthem
Shlomi Aber, EK voetbal en barbecue bij SKUG @ De Karavaan
Zodiak Commune blijft de horizon verbreden met Tacnival
6 juni 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Firma 5 presents Alchemy in het zand
Zwarte Cross en N.E.W. zoeken producerstalent
Bloomingdale XXL
5 juni 2012
Win jouw ideale feest twv 20.000 euro
Latin Lovers zoekt ook in juni het Bloemendaalse strand op
4 juni 2012
Restylerz 2.0
VLOW kickoff met Ken Ishii
1 juni 2012
Final summersale bij Mid-Town headquarters