Partyflock
 
­ Nederland

Sander Kleinenberg's This is zoekt het Scheveningse zand op

gepubliceerd door , op
This is The Beach
14 juni 2012
Op zaterdag 7 juli zoekt 'This is' het Scheveningse zand weer eens op, en wel bij De Staat. Met haar vrije ligging, de laidback vibe en het allerleukste publiek van Scheveningen is De Staat uitermate geschikt voor hysterische 'This is' strand praktijken.

Ook 'This is' head honcho Sander Kleinenberg zelf zal tussen al het zomerse festival geweld door naar het Zuiderstrand afreizen om in deze intieme setting een knaller van een set te draaien.

Sander weet zich op deze avond in goed gezelschap. Zo zullen er naast hem enkele andere prominenten van het 'This is' label op het strand te vinden zijn.

Kraak & Smaak, Leidse globetrotters en meesters van de funk, zullen de bezoekers van De Staat voorzien van een hun typerende mix van funk, disco, house en breakbeat. Dat deze mannen er altijd een feest van weten te maken is een feit en dit zal het op het Scheveningse strand natuurlijk niet anders zijn.

Ook de toevoeging van NSFW aan de line-up mag bijzonder genoemd worden. Artiesten als Aeroplane en The Magician behoren momenteel tot z'n grootste aanbidders en de hipster blogs zitten met de handen in het haar als ze 'de laatste NSFW' gemist hebben. Don't believe the hype? Ervaar zelf het 115BPM evangelie.

Retrosexual, zo noemen de heren van het Amsterdamse Kraver hun muziek zelf. De laatste single 'Supermoon' is in ieder geval het bewijs van een behoorlijke dosis aan 80's opvoeding. Het strand is hoe dan ook een ideale setting voor de stijl van deze heren, die graag wat Miami Vice actie naar het Scheveningse strand willen brengen. Samen met saxofonist Rutger Bremer zal dit ook ongetwijfeld gaan lukken.

En dan is er nog 'De Zandbak'. Hier zal Den Haag's finest te beluisteren zijn. Voor deze editie van 'This Is the Beach' zijn daarom Flowers Greenfield, DiMarco en Milan Unger uitgenodigd. Zij zullen jouw nachtelijk strandavontuur voorzien van een soundtrack vol deep-house, funk en tech-house.

Het is duidelijk; Transavia kun je laten schieten. Op 7 juli kun je gewoon op je Havaiana's naar het Zuiderstrand voor een overdosis strandvertier.

Kaarten zijn voor slechts 10 euro in de voorverkoop verkrijgbaar via Interlab Music.com (Paylogic), De Staat.info en koop tickets. Daarnaast zijn vvk tickets in Den Haag en Scheveningen verkrijgbaar bij strandpaviljoen De Staat, Creatief Warenhuis Hoop (Grote Markt 10-13) en Puurr (Prinsenstraat 4a), Den Haag). Op de avond zelf kosten de kaarten € 15.