Partyflock
 

Strandpaviljoen De Staat

op de kaart
afbeelding Staat
AdresZuiderstrand 4, Baden Powellweg
2583 KT
Den Haag
Nederland
SiteSite destaat.info
E-mailinfo@destaat.info
Aanwezigheidfacebookpage
Capaciteit2000

Informatie

Strandpaviljoen De Staat is al 10 jaar een vrijstaat op het Zuiderstrand. Waar iedereen welkom is en geniet van het strand, de zonsondergang, natuur en heerlijk eten. En ook belangrijk: met respect voor mens, dier en milieu.

Daarnaast hebben we alles in huis om jouw zakelijke feest, workshop, seminar, barbecue en vrijmibo onvergetelijk te maken. Drie prachtige evenementenlocaties met diverse voorzieningen, zoals een privé-bar, eigen sanitair en podia. En heerlijke borrel-, barbecue-, diner- en drankarrangementen. Kom op Staatsbezoek en proef de sfeer!
Boek een overnachting in of in de buurt van Staat via Booking.com.
Nieuws
Voel de spanning van een nieuw en onbekend feest, de ontlading van gevestigde dj's en de vonk van nieuwe muzikale talenten. Ervaar de gewaagde mix van muziek, publiek en live optredens. Soulheaven vindt plaats op zaterdag 18 augustus in strandpaviljoen De Staat in Den Haag. 1
Zaterdag 7 juli a.s. organiseren Interlab Music en This is in co-productie met Nederland's beste strandtent De Staat een strandfeest om je vingers bij af te likken. Met een onvervalste This is label avond is Sander Kleinenberg weer terug in de Haagse regio.
Op zaterdag 7 juli zoekt 'This is' het Scheveningse zand weer eens op, en wel bij De Staat. Met haar vrije ligging, de laidback vibe en het allerleukste publiek van Scheveningen is De Staat uitermate geschikt voor hysterische 'This is' strand praktijken.
Zaterdag 18 juni pakt Strandpaviljoen De Staat (Zuiderstrand, Den Haag) maximaal uit, tijdens de Midzomernacht! De langste en lichtste zaterdag van het jaar wordt van 23.00 tot 04.00 uur gevierd met een internationale line-up vol house en techhouse.
Haagse volksheld en technolegende Remy Unger strijkt met zijn clubavond BANG! neer bij de Staat, het nieuwste strandpaviljoen van Den Haag. 1