Partyflock
 
­

Alda Events presenteert de sterren op Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Het duurt weliswaar nog maanden voordat de grootste dance conferentie ter wereld losbarst, ALDA is nu al trots om een serie hoogwaardige avonden aan te kondigen voor het Amsterdam Dance Event 2012. Vijf feesten staan er dit jaar op het programma, stuk voor stuk evenementen die het publiek omver moeten blazen met wereldberoemde artiesten en labels, alsook de ongetwijfeld meest besproken ceremonie in de huidige EDM (Electronic Dance Music)-scene, alles gehost door de welbekende gezichten van ALDA.

Om maar te benadrukken waar de EDM groot werd. De grootste dj's komen tenslotte uit de lage landen, het Amsterdam Dance Event (ADE) is eigenlijk net zo hard gegroeid naar de status van grootste en meest gewaardeerde bijeenkomst van de internationale dance-industrie. Vanzelfsprekend is ALDA, een van de meest vooraanstaande dance-organisaties, er dan ook bij in oktober, wanneer Amsterdam weer het middelpunt van aandacht wordt tijdens ADE's zeventiende editie.

Hier is wat je kunt verwachten!

Woensdag 17 oktober
Onze eigen superster-dj Sander van Doorn opent het ADE met zijn avond in de Escape Club, een van de grootste clubs in de stad en dus de ideale locatie om een speciale atmosfeer en 4-uurs set neer te zetten. Ticketprijs €17,50 ex service kosten.

Donderdag 18 oktober
Wederom is de Escape Club the place to be, ditmaal met de Hollandse housegrootheid Hardwell achter de decks. Met zijn internationaal beruchte Revealed Recordings zal de dj deze avond zijn fameuze 'big room house sound' laten horen, zeker een ADE-hoogtepunt om naar uit te kijken. Ticketprijs €17,50 ex service kosten.

Vrijdag 19 oktober
Vorig jaar vond de DJ MAG Awards ceremonie voor het eerst plaats tijdens het ADE. Dit jaar is ALDA trots om ook de tweede editie van deze wereldwijde happening te mogen presenteren. Deze speciale avond zal plaatsvinden in de Amsterdam Convention Factory. Ticketprijs € 25,00 ex service kosten. Royal Lounge tickets voor €47,50 ex service kosten (Royal Lounge ticket = 1 voucher voor champagne of cocktail, vip entree + toegang tot Royal Lounge)

Vrijdag 19 oktober
Zoals altijd is ook Armin van Buuren's eigen label Armada Music aanwezig op het ADE met een vette avond in de Passenger Terminal Amsterdam. Misschien wel de coolste locatie in de stad met een van ADE's beste line-ups, houd alles in de gaten rondom een zeer speciale Armada Night.
Ticketprijs € 29,50 ex service kosten. Royal Lounge tickets voor €47,50 ex service kosten (Royal Lounge ticket = 1 voucher voor champagne of cocktail, vip entree + toegang tot Royal Lounge)

Zaterdag 20 oktober
Om het ADE van ALDA op de juiste manier af te sluiten zijn er de goudhaantjes Sunnery James & Ryan Marciano, zeker een van de grootste house dj-duo's ter wereld, deze zaterdag met hun volledig eigen avond in de Passenger Terminal Amsterdam.
Ticketprijs € 26,50 ex service kosten. Royal Lounge tickets voor €47,50 ex service kosten (Royal Lounge ticket = 1 voucher voor champagne of cocktail, vip entree + toegang tot Royal Lounge)

Tickets verkrijgbaar via www.aldaevents.com en Free Record Shop.
Houd www.aldaevents.com goed in de gaten voor meer info en line-ups!

8 opmerkingen

20 okt komt er toch ook een feest van qdance in het ziggo dome?
 
Ja dat komt er ook weer aan inderdaad.­
 
Ik kan niet kiezen???

Dus dat wordt weer geen slaap voor 4 dagen
laatste aanpassing
de vrijdag zoiezo :p en waarom komt sander van doorn nou in escape
 
Passenger Terminal, slecht geluid, niet uit te houden zo warm, nee voor mij nooit meer die locatie.­
Armada Night :honger: