Partyflock
 
­

Tag 6 en 7 juli met 'festival'

anoniem gepubliceerd op
De organisatie labelt het weekend met 'Outdoor Festival', 'Camping', 'Free', 'Sun' en 'Share'. Maar waar tag jij het mee? Op 6 en 7 juli 2012 bundelt Rocking to India haar krachten met de Eindhovense organisaties Zodiak Commune, DommelVallei en Superclub voor twee zonnige dagen met lekkere tags als 'Techno', 'Dubstep', 'Acid', 'Techhouse'. Juist, TAG: is de naam en de toegang is helemaal gratis!

Drie jaar lang vond op de festivalweide achter Manege Sonniushof in Son en Breugel het Rocking To India festival plaats. Maar na de verrassend succesvolle 'Techno zaterdag' vorig jaar gaat het concept dit jaar helemaal op zijn kop. Op een steenworp afstand van Eindhoven en makkelijk bereikbaar vanaf de A50 vertegenwoordigt TAG: op vier podia het beste wat Eindhoven 'Techno City' te bieden heeft. Van de pure Techhouse en Soul van Superclub tot de Techno en Funk van DommelVallei en de Acidtechno en Tekno van Zodiak Commune. Laatst genoemden hosten daarbij samen ook nog het 'Mixed' podium, met op de vrijdag enkele – nog nader aan te kondingen – (lokale) DJ talenten en op de zaterdag een verrassende, opbouwende mix van Electro, Dubstep en Drum 'n Bass.

Het festival wordt getagged door vier bevriende organisaties die samen een zomers feestje geven. Zonder poespas en tierlantijnen, gewoon twee dagen op en top feest op de lekkerste elektronische muziek in de vrije, open lucht van het buitengebied. En dat geeft TAG: juist haar charme. De programmering is daarbij een afspiegeling van het publiek, doordrenkt van oude bekenden, nieuwe gezichten en andere graag geziene gasten. Tel daarbij de zon, een biertje en de mogelijkheid om je tentje op te slaan; Als dat niet ouderwets gezellig gaat worden! Gaat TAG: dat ene gemoedelijke en ongedwongen festival van deze zomer worden dat diep in je geheugen gegrift blijft staan? Het wordt in ieder geval één groot feest wat - zoals altijd - bij jou begint!

Hieronder de programmering van de vier podia voor beide dagen, in willekeurige volgorde:
Line up vrijdag 6 juli
(live): Sceptical C. (Rewired)
Nerone & DMT (f4f)
Robin Daniels & Henry (Funki Bizniz)
Vrett (Funki Bizniz/Vinyl Rules!)
Denn (Funki Bizniz)
Gui Tartare (Dr. Ink)
Twansformer & D=p+cer (Radio Banzai/Zodiak Commune)
Bor (Zodiak Commune)
Tim B Nederland
Deepkraut (Substratum Music)
ZIX (Bang Tech 12/DommelVallei)
. en meer namen volgen nog!

Line up zaterdag 7 juli
(live): DragNdrop Nederland
(live): Stormkrach Nederland
Soular (De Bakkerij)
KorbenUK (Reality Check)
Robin Kleijn (Superclub)
Rascal (Dust)
El Greco & Ivo (E-troit/Superclub/DommelVallei)
Rick Angel (Zodiak Commune)
PSK (Ambizi Records)
Dilemma (Zodiak Commune)
DjDopey (TKZ)
Delucxed (Zodiak Commune)
Jack Wax (Flatlife Records)
Saint (Zodiak Commune)
Lamot (Zodiak Commune)
Oncle Franque Nederland
Fillingk Nederland
L-Roy Nederland
Phins & Poesch Nederland
Dave Miller (Audiosculpture)
Ben Wu (Bang Tech 12, Verenigde Staten)
E.D.G.E. (Zodiak Commune/DommelVallei)
Kachi(Dr. Ink)
Anybase Nederland
Little P. Nederland
Giovanni Rafaela Nederland
Dyzz & Rebus (Illuminated)
MarQ (MQ)

Pendeldienst
Lekker een pilsje pakken en toch weer zonder problemen thuis komen? Dat is geen probleem, want ook dit jaar wordt er weer een pendelbus ingezet vanaf Café 't Sonneke, midden in het centrum van Son en Breugel. De bezoekers van buitenaf pakken de bus vanaf Eindhoven Centraal Station (lijn 156 of 157) richting Son en Breugel en stappen over bij halte Raadhuisplein. Grote kans dat daar de pendelbus al staat te wachten en je in no-time naar TAG: brengt. Meer reisinformatie vind je binnenkort op TAG: festival.­nl.

Camping
Om het festivalgevoel optimaal te taggen is het ook mogelijk om bij TAG: te overnachten op een camping, dus neem mee die tent! Je mag je vlag al op vrijdag vanaf 16:00 uur in de grond planten en je wordt vriendelijk verzocht om alles op zondag voor 12:00 uur weer netjes achter te laten. Campingtickets kosten € 5,- voor het hele weekend. In verband met het beperkt aantal kampeerplekken komt er maandag 11 juli een inschrijfformulier voor de camping online op TAG: festival.­nl.

Op dit gratis festival worden meegebrachte dranken (glas, blik en plastic flessen) niet toegestaan!

Meer informatie is te vinden op TAG: festival.­nl.

9 opmerkingen

Hoppa, tentje ligt al klaar! :9
:D leuk dit (y) mijn tent ligt ook klaar :-)
tof!
DJBOR
Artiest Bor
lekker hoor vette line-up
een feestje voor iedereen? mooi man! geen dure kaartjes, maar gewoon party machen!
k heb er wel zin in!!!
 
Hier krijg ik ook een tent van! ;p
Ik TAG: het met "feestje bouwe!" :bounce:
freeeeee party met dikke line-up....­ zin in!!!!!!!!!!!!!!!