Partyflock
 
­ Nederland

Technoclub presenteert DJ Dag & Talla 2XLC

gepubliceerd door , op
Technoclub
1 juni 2012
Een adembenemende nacht naar aanleiding van de release van de inmiddels al weer 39e Technoclub CD is voorbij. Rijkhalzend wordt vooruit gekeken, want ook de zomer wordt heet in Technoclub. Voordat het grote "Dance for Love' feest los breekt, nodigt Talla 2XLC alle electronische muziek vrienden uit voor een bijzondere nach in het hart van Frankfurt am Main. Dit keer heeft hij met DJ DAG een ware legende van de 'frankfurter Szene' uitgenodigd om samen de ultimatieve 'Summer Jam' te starten.

DJ DAG is bekend van zijn producties als "The Good And Decent Men" en "Power Of American Natives". Deze beste man weet als geen ander het publiek met zijn progressive grooves en atmosfeer te boeien, en zorgt sinds meerder decennia voor volle zalen van Californië tot Ibiza. Zo zal hij ook in Technoclub van begin af aan vlammen. Vooraf zal Talla 2XLC (die momenteel samen met zijn maatje Taucher zeer succesvol in het teken van de Reuniontour in Europa aan het touren is) zijn mooiste en beste tracks presenteren zodat geen mens meer stil kan blijven staan. Vakkundige ondersteuning wordt verzorgd door de geliefde Technoclub resident DJ Bluefire, die aktueel wederom een geniale remix uitgebracht heeft op het label van Breathe Music.

Deze nacht mogen de liefhebbers van progressive en melodic beats niet missen! De komende warme zomerdagen wordt het nog heter in Monza! Get infected and join the Technoclub family!