Partyflock
 
­ Nederland

We all love 80'S & 90'S Corso Rotterdam

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 30 juni presenteert Unomodo de volgende editie van We all love 80's & 90's in Off_Corso. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in een stijlvol aangekleed Off_Corso!

We all love 80's & 90's neemt je op zaterdag 30 juni mee terug naar de jaren 80 en 90. De twee decennia waarin alles beter was, toen je de King of Pop zijn dansmoves imiteerde voor de spiegel en toen je kamer vol hing met posters van boybands. Beweegt je lichaam nog steeds automatisch mee op het ritme van tijdloze artiesten als; The Spice Girls, Janet Jackson en 2 Unlimited? Of betrap jij jezelf er weleens op dat je bijna alle songteksten van de 80's & 90's hits foutloos mee kan zingen? Is dit het geval, dan moet jij zaterdag 30 juni aanwezig zijn bij We all love 80's & 90's. Terwijl jij flink losgaat op de dansvloer en met volle teugen geniet van de sfeer, bezorgen de VJ's je fantastische flashbacks. Flashbacks gevuld met de heldendaden van de A-team, de avonturen van de familie Alberts en het puberleven van Zach in Saved by the bell. De Off_Corso zal er op zaterdag 30 juni weer klaar voor zijn, nu alleen jij en je vrienden nog. want we houden allemaal van de 80's en 90's!

Nieuw
Voortaan zal tijdens We all love 80's & 90's in Off_Corso Rotterdam een nieuwe Remember the 00's area zijn. Remember the 00's neemt je een klein stapje mee terug in de tijd. De Remember the 00's area herinnert je aan een paar jaar terug. In de lounge kan je dansen op alle grote hits van de zeroes. De video beelden herinneren je aan de tijd waarin je dagen lang YouTube filmpjes keek en al je favoriete clips aanvroeg bij The Box. Verlang je ook zo terug naar de hits van 00's?

De Rotterdamse editie van We all love 80's & 90's vindt elke maand plaats in de inmiddels alom bekende club Off_Corso, te vinden in hartje Rotterdam. Gevestigd in een oude bioscoop biedt het sfeervolle Off_Corso het ideale decor voor een reis terug in de tijd.

We all love 80's & 90's is maandelijks te vinden op diverse locaties in Nederland, waaronder vast in Winkel van Sinkel Utrecht, Panama Amsterdam, De Effenaar Eindhoven, 013 Tilburg en Off_Corso Rotterdam. De beste DJ's draaien de lekkerste danceable hits uit de jaren 80 en 90. Het VJ team neemt je mee terug in de tijd met de meest fantastische retro visuals.

Tickets : vvk 10,00 euro (excl. fee), deur 15,00 euro
Presale online : www.wealllove.com
Presale adres : Primera (alle winkels in Nederland / zie: www.primera.nl)