Partyflock
 
Nieuws · november 2009
­ Nederland
Back II Paradise
maandag 30 november 2009
Na het uitverkochte succes van de Atmoz-avond in de Danssalon, is Minority Events terug in de Danssalon met Back II Paradise presents trance classics. Op het gebied van artiesten is er flink uitgepakt met dj’s die het draaien van classics tot in de puntjes beheersen. Vrijdag 4 december staat de Danssalon volledig in het teken van de vetste trance uit het verleden.
Wie wil er soms niet even terug naar de sfeer op de feesten uit de jaren '90 en wie kan daar nu beter voor zorgen dan Charly Lownoise & Mental Theo? Op vrijdag 4 december a.s. zijn zij de hoofdact op House the 90s en zullen er voor zorgen dat daar drie uur lang het dak er af gaat. Deze drie uurs set is bijzonder exclusief voor Nederland evenals een Master Maximum labelnight. Dit wordt dus een avond waar nog lang over nagepraat wordt. Dus zorg dat jij er ook bij bent.
Nightmare
vrijdag 27 november 2009
Het aftellen is begonnen.... Met nog maar een week te gaan is het tijd voor de allerlaatste update.
Kings of House NYE 2010
donderdag 26 november 2009
Na een succesvolle editie afgelopen herfst en, zoals beloofd, komt KoH Events terug met een spectaculaire editie van het nu al veel besproken danceconcept in Den Bosch. En wel met Oudjaarsnacht: King of House NYE 2010. Waarvan velen dachten dat zo’n soort dance-evenement niet haalbaar was in Den Bosch, knallen ze nu dubbel zo hard het nieuwe jaar in met volle flessen champagne om in 2010 wederom duidelijk te maken waar Kings of House voor staat.
In een vorig persbericht werd al geroepen dat Steve tijdens In bed with the Darkraver met een sublieme line-up de nacht zeven uur lang zal gaan rocken, maar uiteraard bepaalt Steve hoogstpersoonlijk welke artiesten met hem dit nieuwe concept mag voorzien van totale muzikale anarchie. De organisatie maakte echter een kapitale fout om Steve tijdens zijn beruchte maandelijkse pokernacht, als voorbereiding op 23 januari voor het gemak tijdelijk omgedoopt naar een strippoker sessie, te vragen naar zijn ideale line-up.
Voor de derrde keer begint Awakenings het nieuwe jaar met een editie in de oude Philipsfabriek genaamd het Klokgebouw. Monumental Productions presenteert met grote trots een brute line up die staat als een warehouse! Awakenings-debutanten zoals Ben Klock & Marcel Dettmann, Delta Funktionen, 3000, ZIX & Tachini, Redshape en Lutzenkirchen vormen in combinatie met trouwe Awakeningsvrienden als Adam Beyer & Joel Mull, Mauro Picotto, PETDuo en DJ Rush een muzikaal spektakel dat zijn weerga onder de rivieren niet kent.
Word je ook zo moe van al die belachelijke entreeprijzen voor een goede clubavond tijdens de feestdagen? 25 Euro voor een avondje Oud en Nieuw terwijl je voor eenzelfde avond normaal gesproken de helft betaalt? Zaten we niet in een zogeheten economische crisis?
Club Purple denkt in ieder geval wel aan je portemonnee, zonder concessies voor een hoogstaande muzikale avond. Internationale acts, topsfeer en ideale entreeprijzen! Jouw voornemen voor 2010: niet blut het nieuwe jaar in gaan!
Best Oldskool Events
woensdag 25 november 2009
De dagen worden korter en de nachten worden langer, de temperaturen dalen, kortom langzamerhand komt de winter. Sint maarten is geweest, Sint Nicolaas is weer in het land. Tijd om je weer eens ouderwets lekker warm te dansen op de klanken van way back then. Je weet nog wel van toen de house nog in de kinderschoenen stond,en de Sint die schoentjes nog iedere avond zelf volstopte met de lekkerste en de vetste beats!
Masters of Hardcore 15 years
dinsdag 24 november 2009
It's 1995.. Our beloved culture is at its absolute peak.
A selection of passionate artists initialize an underground movement
Huiskamer
maandag 23 november 2009
Ook weer zo’n zin in een oergezellig intiem housefeest waar de dakpannen vanaf vallen? Op 28 november presenteren uw eigenzinnige huisvrouwen van deze avond de eerste editie van Huiskamer in Klub Kolonie 123 te Nijmegen. De vette minimal, techno en techhousebassen slaan je om de oren in een fijne ambiance van een ouderwetse zondagmiddag bij grootmoeder.
Ravezone
zondag 22 november 2009
Zaterdag 12 december zal er een nieuwe editie van Nijmeegs hardste hardcore evenement van dit moment plaatsvinden. Ravezone heeft in het verleden vele succesvolle edities gehad.
The countdown has begun! De World Tour van internationaal clubfenomeen Dimension strijkt met NYE in alle uithoeken van de wereld neer. O.a Hong Kong, Kroatië, en Kaapstad worden aangedaan en met als klap op de vuurpijl; het grootste NYE event van heel Europa in Londen, met deadmau5 en Eric Prydz. Daarnaast maakt Dimension zich op 31 december ook op voor een reis over ons eigen Noordzee kanaal. Het fonkelnieuwe Club Soho in Roermond is het decor voor een magische nacht met als aanvoerders: Paul Deighton en Ricky Rivaro.
Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition
zaterdag 21 november 2009
De datum is bekend, de locatie staat altijd al vast, dus zet hem in je agenda. Want op 20 december is het zo ver, Metz on Sunday viert op deze derde zondag van de maand haar legendarische “Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition". Onder het credo “ als ze het doen, doen ze het goed” zullen ook deze keer weer Top Dj’s hun kunsten vertonen in het Prinses Theater. Kortom een absolute top editie die de voorgaande jaren ruim van te voren was uitverkocht.
Nightmare
vrijdag 20 november 2009
We zijn inmiddels alweer aangekomen bij de op één-na-laatste Nightmare update! Dat houdt dus ook in dat Nightmare steeds dichterbij komt. Nog even geduld dus...Over twee weken barst het feest weer los in de hallen van Ahoy en wordt er met man en macht gewerkt aan de enorme productie. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd, want ook deze editie moet weer een nacht worden die wekenlang alleen maar herinneringen van “ik wil weer terug!” oproept bij de bezoekers.
Club Listig
vrijdag 20 november 2009
Na een jaar housen in de Zonder Concessies, en een reeks Jack The Bootleg edities in het Bootleg DJ Café, is SKUG terug met de meest swingende house, deephouse, techhouse en minimal. Op uitnodiging van Club Listig zal SKUG zijn intrede maken in Rotterdams meest ondergrondse club, de Catwalk.
Dirty Filthy Stompin' is terug
donderdag 19 november 2009
Op vrijdag 4 december is hét hardstyle concept van de Kempen weer terug van niet weggeweest! Just Party dance events komt met een vierde editie van Dirty Filthy Stompin' in discotheek El Sombrero op deze datum.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 18 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Qlimax
woensdag 18 november 2009
Zaterdag 21 november is de release van de cd compilatie Qlimax ‘The Nature Of Our Mind. Het album is de officiële compilatie van het gelijknamige en inmiddels ruim van te voren uitverkochte evenement. De cd compilatie is gemixt door de ‘Music Made Addictz’, de makers van het anthem; D-Block & S-te-Fan.
Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven
woensdag 18 november 2009
Het heerlijk avondje is gekomen…
Tijdens de speciale DJ contest hebben verschillende hardstyle-talenten hun kunsten vertoond in Bongo Beach te Eindhoven. De hoofdprijs was een plek in het DJ-ensemble van Strangerz, de Strangerz DJ Crew genaamd. Organisatie Yu'R - Events heeft vier acts gekozen die vanaf nu maandelijks op de Strangerz-avonden mogen draaien. De gelukkigen zijn De gelukkigen zijn Spana, San Miquel, Degos & Re-Done en Lady-Q. Na maanden voorbereiden is het moment eindelijk daar, op naar de eerste editie van Strangerz.
Traditiegetrouw wordt het nieuwe jaar in Outland ingeluid met een dik housefeest. Uiteraard wordt ook dit jaar deze traditie voortgezet en wel met een hele dikke line up.
Na de uitzinnige ‘ADE monsterclosing’ staat de volgende Sunday Spirit alweer voor de deur. En dat is goed nieuws, want vorige maand is gebleken dat de zondagavond meer leeft dan ooit! Sunday Spirit zal daarom vanaf aankomende editie altijd om 20:00 uur de deuren openen. Tuhtudu!
Go!
dinsdag 17 november 2009
3,2,1, Go! Yes, were back. It’s time to Go! Dit is het moment voor Go! om terug te keren in de dance scene. Gedurende 4 jaar werd Go! georganiseerd in oa. Club More, Sinners, Panama, Monza, Club Rotterdam, Arena, Odeon en Amsterdam Marcanti.
Arrival 10
dinsdag 17 november 2009
'Het nieuwe decennium legt aan in stijl bij de Passenger Terminal Amsterdam. De chique glazen cruise terminal wordt omgetoverd tot een spectaculaire balzaal voor een knallend oud-en nieuwfeest: Arrival 10. Alweer voor de derde keer wordt dit door The Mix & Chemistry neergezet. Een evenement dat door zijn locatie, omvang en invulling exclusief genoemd mag worden.
In Touch with Christmas
maandag 16 november 2009
Met in Touch with Christmas komt Touch Events voor het eerst met een geweldig classy-sexy kerstfeest. Op zondag 27 december 2009 van 16.00 tot 00.00 uur (mogelijk met uitloop) komt Touch met een wat meer sensuelere versie van Touch, waarbij het thema liefde, genieten, geluk en verbinding de rode draad zal zijn.
Het was een smerig klusje om 5 tracks te selecteren van de ruim 150 ingezonden remixen. Aftersho-Q, Prototype, System Shock, Mr. Speederman & DavidCentral; Congrats! Check op www.thunderdome.com/producers?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A15225 de 5 geselecteerde tracks en breng je stem uit!
Taste-it! 26-12 The Sand Amsterdam met Copyright, Sunnery James & Ryan Marciano, ROOG, Lucien Foort, SoulBoy, Alex Cruz hosted by SoulBoy
Een zwoele wind en een zwoele zonnestraal, deze twee kernwoorden combineren het meest bij het leukste en warmste strandfeestje in de winter. Latin Lovers on the Beach doet haar poorten open in de mooiste strandclub van Hoek van Holland: Strandclub Zwoel! Op zaterdag 5 december ga jij gewoon direct na je pakjesavond rechtstreeks door naar deze intieme strandtent, want zelfs in december weet Latin Lovers on the Beach als geen ander om samen met jou de zon te laten schijnen en de temperatuur in deze toch al zo koude wintermaand keihard te laten verhogen! Warme trommetjes komen van onze topartiesten pur sang zoals Gregor Salto, Leroy Styles, Bingo Players, Chris Rox & MC Roga!
Vrijdag 27 november bruist het decor van de Sugar Factory in Amsterdam voor de laatste keer dit jaar op de zwoele house van Beyond on Rotation. Kort door de bocht: een intiem en soulvol muziekspektakel waarmee gemikt wordt op een volwassen publiek. Kernwoorden zijn gezelligheid, niet te moeilijk, goeie sfeer en lekker dansen. Precies zoals je het weekend wilt beginnen! Met deze keer van 23.00 tot 05.00 uur in volgorde van opkomst in de spotlights: Joshua Walter, Greg van Bueren, ROOG en Jordy Lishious. Tegelijkertijd wordt het publiek getrakteerd op live percussie van Glenn Helder en vocale hoogstandjes van I/Fan, de Master of Ceremony deze nacht.
Fresh Attitude
zaterdag 14 november 2009
Zaterdag 21 november staat er een weer een special op het programma in Club Stalker te Haarlem. Samen met de hippe kledingzaak Number 9 organiseert Stalker de legendarische party Return of the Legend, met held Tommie Sunshine in de hoofdrol. Naast dat deze avond al een dikke special is, viert Number 9 ook nog is haar 5 jarig bestaan, wat de avond aan alle kanten gaat afmaken. Dus trendy shoppers, party hoppers, electro fans en onwetende…Let op want deze party gaat de boeken in als madness in Stalker!
De eerste editie van Club Cream in de nieuwe locatie Eindelijk Weer was in één woord helemaal top! Iedereen was aangenaam verrast en na afloop wild enthousiast over deze superclub en Club Cream. Met extra ingehuurd geluid, fantastische danseressen en een hele dikke laser was het van begin tot eind een groot succes. Heb je alweer zin in die romige sfeer op Club Cream? Houd je dan maar vast want ook deze keer laat Miss Wendy al haar creativiteit en organisatielust los op een spetterende Club Cream.
Kinky on the Beach
vrijdag 13 november 2009
Een tweede kerstdag zal zelden zo warm worden. Voor het eerst in hun geschiedenis zet Kinky on the Beach een feest neer op tweede kerstdag. Alle gelegenheid om het ronde buikje van eerste kerstdag er snel vanaf te dansen. Condor City zal dit keer een warme gloed uitstralen vol met trouwe aanhangers van Kinky on the Beach en zorgen voor een onvergetelijke kerst.
Vrijdag 25 december, eerste Kerstdag. Buikje rond, cadeautje uitgepakt en weer even genoeg gezien van de familie? Jingle Beats is de uitgelezen mogelijkheid om Kerst te vieren zoals jij dat het liefste doet: in de mooiste club van Nederland, met een gezellige partycrowd, de dikste house beats en met DJ’s als Hardwell, René Amesz, Bingo Players, Be Charm'D en natuurlijk Laidback Luke.
Hardcore 2010
vrijdag 13 november 2009
Het einde van 2009 is in zicht en Art of Dance maakt zich op voor de hardste jaarwisseling in de hardcore-geschiedenis. Klik hier voor de website van Hardcore 2010. Op donderdag 31 december 2009 zal de North Sea Venue de plaats zijn om alle Oudejaarsavondtradities te ontvluchten en het jaar zo vet mogelijk te beginnen. Om dit statement te onderschrijven, maakt Art of Dance de line-up bekend voor Hardcore 2010.
Rainbow rave, back to the good old dayz. Een feest en een zin die de harten van menig partyganger sneller doet kloppen! P-productions & megadisco Zak presenteren dan ook vol trots een nieuwe editie; Deze Editie weer een primeur: maar liefst 3 live acts!

Kortom een avond in Zak die je niet mag missen!
The Ballroom NYE in Zeelandhallen, Goes
donderdag 12 november 2009
De bladeren vallen, de winterjassen worden uit de kast gehaald en Nederland kreunt, zucht en steunt onder het juk van een meedogenloze herfstdip. De regendruppel die de emmer doet overlopen komt in de vorm van Piet Paulusma met zijn voorspelling van een strenge winter op komst. Dit kan zo niet langer. Het is tijd voor een positieve noot. Het is tijd voor een lichtpuntje, een warme boodschap in deze barre tijden. Het is tijd... voor de aankondiging van de line-up van The Ballroom!
Ex Porn Star NYE Line up Go Planet
woensdag 11 november 2009
Wil jij op oudejaarsavond graag op het heetste en allergrootste indoor event van Nederland zijn of steek je liever thuis je rotjes af? Vlucht weg van die oliebollen en appelflappen nu het nog kan en zorg dat je een goed excuus hebt om je te distantiëren van alles wat burgerlijk en saai is. En met weg bedoelen we ook weg, want op 31 december nemen we je mee naar een andere wereld.
Oldschool Gangsters
woensdag 11 november 2009
Dat het fenomeen Oldschool classics (of moeten we zeggen house classics?) nog steeds vele hartjes sneller doet kloppen mag zeker voor velen onder ons niet vreemd in de oren klinken. Het nog altijd groeiende concept 'Oldschool Gangsters', mag nog steeds blij zijn met deze snel kloppende 'Gangster-hartjes'. Zeker als je kijkt naar de vorige edities van 'Oldschool Gangsters' welke allemaal zeer geslaagd waren.
House the 90s Master Maximum edition
dinsdag 10 november 2009
House the 90s, hét feest wat teruggrijpt naar de sfeer van begin jaren ’90. Zowel door de muziek als door de langere DJ sets, is terug op 04-12-2009 in Club Noa Leeuwarden.Wat moet je doen als je op je vorige feesten 3 uur lang het Forze DJ Team en 4 uur lang Gizmo & The Darkraver in de line up had staan.
Een heel dikke A.S.S.
dinsdag 10 november 2009
Al meer dan vijf jaar is het feest A.S.S. een begrip in technoland. Namen als Rush, Marco Remus, Secret Cinema, Joel Mull, James Ruskin, Frank Kvitta, Sven Wittekind, Space DJ’z, Heiko Laux, PETDuo, Miss Djax en Dylan Drazen wisten de weg naar poppodium Boerderij in Zoetermeer al eens te vinden.
Op zaterdag 14 november 2009 neemt Electronation het opkomende party collectief Onderstroom onder hun hoede om tezamen een nieuwe avond in het hoofdstedelijke Sugar Factory neer te zetten genaamd H1N1. Passend geïnspireerd door de actualiteiten en met de doelstelling om dezelfde gradatie van besmetting te veroorzaken als de originele influenza zal een van Amsterdams voornaamste clubs omgetoverd worden tot laboratorium en kweekvijver waar jong talent hand in hand gaat met spannende muziek, nieuwe ontdekkingen en bizarre belevenissen.
Herinner jij je het nog? 8 november 2008,.. een dampende club,.. een bomvolle dansvloer,.. een vernieuwende sound.. en een sfeer die zich niet snel laat vergeten. Na de succesvolle 2008 editie keert Kay Wilder op zaterdag 14 november 2009 weer terug naar de Doozo in zijn thuisstad Leeuwarden voor een tweede editie van ‘Kay Wilder Solo 2009’.
Elk jaar reizen er bussen vol met Nederlanders af naar een plaatsje in Oost-Duitsland: Saalburg, waar elk jaar in de zomer Sonne Mond Sterne plaatsvindt. Een elektronisch muziekfestival, gepolijst door de zon, de maan en sterren. Onder het toeziend oog van deze hemellichamen bestieren de beste dj’s en enthousiaste feestgangers een weekend lang het van onschuld gereinigde plaatsje Saalburg.
Timetable Ex Porn Star Army
vrijdag 6 november 2009
Nog slechts een dag tot de historische veldslag in megadisco Zak. In de discotheek, slechts 10 km over de Duitse grens, zullen de expornstar manschappen een geweldige strijd gaan leveren. Ondersteund door honderden, nee duizenden reservisten uit ons moederland. Het aantal beschikbare m16's & ak47's loopt naar z'n maximum, wees er dus snel bij! Voor de uiterst geheime starttijden van deze veldslag wordt aangeraden snel verder te klikken!
Sequel
vrijdag 6 november 2009
Global Dance Nation lanceert de officiële trailer en de volledige line-up.
Voidd trakteert
woensdag 4 november 2009
Onder het motto ‘wie jarig is die trakteert’ komt Voidd medio november met een wel heel erg attente traktatie: twee feestjes in plaats van één! Niet voor niets, want de Amsterdamse cluborganisatie staat inmiddels al weer 3 jaar lang boven aan de underground. Muzikale genodigden voor dit tweedaagse festijn zijn onder anderen Steve Rachmad, Pan-Pot, Kollektiv Turmstrasse, Melon en Langenberg. Hoera, hoera, hoera!
Wow! Chris Lake, John Dahlbäck, Funkagenda & Chocolate Puma! Zaterdag 14 november zal Matrixx in het teken staan van kwaliteitshouse en de echte Ibiza vibe bij XXperience Ibiza. Een heerlijke Ibiza sound samen met de sfeervolle decors en extravagante shows brengen je deze avond in de wonderbaarlijke Ibiza extase.
Terwijl de schappen van de supermarktketens al langzaam in het teken staan van de goed heiligman, weet de doorgewinterde tranceliefhebber dat het bijna weer tijd is om op tweede Kerstdag he-le-maal los te gaan. Natuurlijk is de kerstperiode standaard een tijd waarin men met vrienden geeft en neemt. Dit jaar gooien Bolier & Solarize Agency daar een schepje bovenop met de lancering van de eerste Nederlandse editie van 'Streamlined', dat op zaterdag 26 december 2009 de trance community verenigt in de uiterst gezellige en knusse Club Poema RAW te Utrecht.
Waar is de after?
maandag 2 november 2009
Dat de eerste zaterdag van november een wilde nacht krijgt staat al maanden buiten kijf. Elevation Events nodigt voor Smeerboel artiesten en dj’s Kaskrakers, Rauwkost, Warren Fellow, Olene Kadar, Alberto Pascual en Psyk uit om Utrecht te laten raven zoals deze hoort te raven. Geen zin om je om te kleden? Dan kom je toch lekker in je pyjama dansen! Geen douche genomen? Dan was je jezelf maar met bier! Smerig wordt het helemaal als het om 7 uur nog niet is afgelopen.
14 November, in Club Eindelijk Weer te Almere, gaan we met zijn allen genieten van de tweede editie van de Exclusivo Dance Party. Een concept van Exclusivo Events dat nu in volle glorie uitgerold zal worden. De verwende partyganger ziet aan de lineup al dat het hier om een kwalitatief hoogstaande party gaat. Van ’s avonds tien uur tot zes uur de volgende ochtend zullen onderstaande top dj’s hun publiek in extase brengen.
Crackhouse @ klinch
zondag 1 november 2009
Drie jaar van pijp tot pijp; drie jaar van knalfeest tot knalfeest; drie jaar van wervelende dj-set tot wervelende dj-set. Crackhouse heeft wat te vieren! Dat doen ze op donderdag 12 november in de Melkweg. Voor de viering hebben ze niemand minder dan snoeitechno-icoon DJ Rush uitgenodigd voor een speciale house/discoset.
30 november 2009
Back II Paradise
28 november 2009
Charly Lownoise & Mental Theo 3 uurs set op House the 90s
27 november 2009
Nightmare
26 november 2009
Kings of House NYE 2010
Gaat het allemaal wel goed met The Darkraver?
Awakenings presenteert eerste line-up van 2010
25 november 2009
Vier de feestdagen eindelijk in stijl in Arnhem
Best Oldskool Events
24 november 2009
Masters of Hardcore 15 years
23 november 2009
Huiskamer
22 november 2009
Ravezone
21 november 2009
Ministry of Sound World Tour op NYE in Nederland
Metz on Sunday X-mas Red Nose Edition
20 november 2009
Nightmare
Club Listig
19 november 2009
Dirty Filthy Stompin' is terug
18 november 2009
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Qlimax
Nieuw Hardstyle concept in Eindhoven
17 november 2009
New Years Eve with....Chuckie and Friends
Sunday Spirit zegt ‘tuhtudu’ en gaat om 20:00 open
Go!
Arrival 10
16 november 2009
In Touch with Christmas
Producers oproep Drokz, Neophyte & Thunderdome
Taste-it! pakt groots uit op tweede kerstdag in The Sand
15 november 2009
Zwoele de nacht in met Latin Lovers op het strand van Hoek van Holland
Beyond on Rotation biedt grote namen in de grootste club van Amsterdam
14 november 2009
Fresh Attitude
Club Cream by Miss Wendy groot succes in Eindelijk Weer
13 november 2009
Kinky on the Beach
Matrixx viert Kerst met Jingle Beats & Laidback Luke
Hardcore 2010
12 november 2009
Timetable-Rainbowrave aanstaande zaterdag @ Zak
The Ballroom NYE in Zeelandhallen, Goes
11 november 2009
Ex Porn Star NYE Line up Go Planet
Oldschool Gangsters
10 november 2009
House the 90s Master Maximum edition
Een heel dikke A.S.S.
Aanstaande zaterdag H1N1 Techno met Click Box (M-nus)
9 november 2009
Kay Wilder Solo 2009: Het aftellen is begonnen
8 november 2009
Afscheid Wighnomy Brothers tijdens SMS Rëunie
6 november 2009
Timetable Ex Porn Star Army
Sequel
4 november 2009
Voidd trakteert
3 november 2009
Internationale toppers geven Matrixx Ibiza sfeer
Leon Bolier & Solarize Agency lanceren Streamlined op tweede Kerstdag in Utrecht
2 november 2009
Waar is de after?
Exclusivo gaat 'Eindelijk Weer' verbazen in Almere
1 november 2009
Crackhouse @ klinch