Partyflock
 
­ Nederland

Villa Achterdeur
De wasserette

gepubliceerd door , op
Villa Achterdeur
13 november 2009
FeestVilla Achterdeur · De Wasserette
Datumzondag 29 november 2009
LocatieOff_Corso Site
Zondag 29 november hangt Villa al haar vuile was buiten! Ben jij een Alberto Verlinde in spé? Of schuilt er een ontluikende Queen of Gossip in je? Kom dan naar De Wasserette en hang je eigen vuile was op in Villa's ranzige washok... Powered by Omo!

“Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je wasmachine. Laat maar lekker draaien, steeds meer in die wasmachine…” DJ’s Marc Benjamin en Jip Deluxe dragen zorg voor een continu op topsnelheid draaiende wasmachine! Norman Soares zorgt voor ritmische ondersteuning middels zijn percussiekunsten.

“Zoals je weet heb ik geen tijd, dus zocht ik een leuke meid. Om voor mij de was te doen, maar die dame die vroeg steeds meer poen…” Dus laten we haar maar het mc-werk doen… Oftewel; de vrouw met de schoonste string van Nederland heeft de microfoon in handen: MC Boogshe.

Heeft jouw t-shirt of blouse klotsende oksels van het harde dansen? Kletsnatte sokken van de voetjes van de vloer? Loop even binnen in De Wasserette en in een mum van tijd is alles weer schoon en uiteraard retestrak gesteven en gestreken!

In de lounge, gewoon in hun vieze oude kloffie, zijn het Thunderpussy & DD King die de avond openen. Niemand minder dan FLAVA, één van de grootste eclectische talenten van Nederland, neemt het stokje over en zal de laatste 3 uurtjes voor zeer veel handen in de lucht gaan zorgen. Vergeet dus vooral niet genoeg deodorant mee te nemen…

De entreekaarten! De grote tombola gaat is weer van start gegaan! De kaarten zijn de gehele novembermaand te verkrijgen bij Sister Moon (Nieuwe Binnenweg 89) en SHPPR (Oldebarneveltstraat 113) in Rotterdam. Via internet zijn de kaarten te koop op www.voorverkoop.net

Last but zeker not least: Villa supports Wereld Aids Dag Rotterdam! Rond en op 1 december vinden er allerlei activiteiten plaats met als parapluthema “We Support” om zo bewustwording te genereren bij de Rotterdamse bevolking. Ook zal het stigma rond AIDS en HIV worden aangepakt. Meer informatie kan je vinden op www.wereldaidsdagrotterdam.nl

Genoeg geluld! Geen woorden maar daden! Zondag 29 november 2009 opent Villa Achterdeur haar achterdeur weer voor een avondje ongedwongen feesten totdat je er bij neervalt… Be there!

1 opmerking

“Kleine wasjes, grote wasjes, doe ze in je wasmachine. Laat maar lekker draaien, steeds meer in die wasmachine…”

TRAFASSI! ;-)