Partyflock
 
­ Nederland

Absolutely Fresh rockt tijdens haar zesjarig bestaan

gepubliceerd door , op
Absolutely Fresh rockt tijdens haar zesjarig bestaan
24 november 2009
FeestAbsolutely Fresh · 6th Anniversary
Datumzaterdag 5 december 2009
LocatieAtak Site
Wat in 2003 begon als een feestje georganiseerd uit gebrek aan leuke feesten in Enschede, is in 6 jaar tijd uitgegroeid tot een volwassen evenementenbureau. Absolutely Fresh heeft in 6 jaar tijd heel wat leuke feesten de revue laten passeren. De grootste deejays zijn te gast geweest bij Absolutely Fresh, van Crookers tot Marco V, van Dr. Lektroluv tot Dr. Kucho en van Chuckie tot Switch, allen hebben hun steentje bijgedragen aan het succes van Absolutely Fresh.

Toen vinyl nog op de rider stond en de cdj100 gebruikt werd om drankjes op te zetten, zijn nu 4 cd-spelers de standaard en is de draaitafel gedegradeerd tot onderzetter. hyves bestond nog niet en Partyflock begon net door te breken onder de danceliefhebbers in Nederland. Hoogtepunten als 15.000 danceliefhebbers tijdens Absolutely Queensnight, Eric de Man die iedereen op de knieën kreeg tijdens een kleine Fresh editie, Enschede dat kennis maakte met Dr. Lektroluv in 2007, Don Diablo crowdsurfend in de stromende regen en natuurlijk de eerste editie van Freshtival. Allemaal momenten die duidelijk de boeken in zijn gegaan als onvergetelijk!

Vooruitblik 2010
Het jaar 2010 is al bijna aangebroken en Absolutely Fresh blikt alvast vooruit op het komende seizoen. De nodige voorbereidingen voor het outdoor seizoen worden nu al getroffen. Freshtival staat alweer in de steigers, de feesten rond 30 april zijn zo goed als rondgemaakt en de komende clubfeesten bij Lucky en Atak beginnen ook aardig vorm te krijgen. Absolutely Fresh heeft een aantal nieuwe grote events in de planning staan en zal dit zo snel mogelijk bekend maken.

5 december Party like a Rockstar in Atak
Op 5 december bestaat Absolutely Fresh exact 6 jaar en dat gaat natuurlijk goed gevierd worden bij Atak in Enschede. Voor deze editie zijn Billy the Klit en Jamie Westland van Di-Rect uitgenodigd om Atak volledig op zijn kop te zetten. Om wat meer Rock & Roll toe te voegen aan het geheel, is Spike van Di-Rect gevraagd de avond in foute banen te leiden. Deze pakjesavond wordt opgewarmd door Tom Harisson en de nieuwe belofte uit Enschede, East & Young. Dit duo gooit hoge ogen met hun hit Reveal, die support heeft van artiesten als David Guetta, Swedish House Mafia, Chuckie en vele anderen. Ook heeft Absolutely Fresh enkele suprise-guests uitgenodigd om deze avond een internationaal tintje te geven. Kortom dit mag je niet missen!

Gastenlijst winnen?
Absolutely Fresh is jarig en trakteert op gastenlijst plekken. Stuur jouw leukste foto of filmpje die gemaakt is tijdens een Absolutely Fresh feest en maak kans op 2 gastenlijstplekken. Stuur je foto naar info@absolutelyfresh.nl. De winnaars zullen 2 december bekend gemaakt worden.

Tickets & Informatie
Schrijf zaterdag 5 december a.s. in je agenda. De avond zal beginnen om 22:00 uur en er zijn enkel kaarten te koop aan de deur. Aangezien er een maximaal aantal kaarten zal worden verkocht raadt de organisatie je aan op tijd binnen te zijn. Meer informatie is te vinden op www.absolutelyfresh.nl, vragen en opmerkingen kunnen gestuurd worden naar info@absolutelyfresh.nl

1 opmerking

Artiest {SHOWLIST artist 78292, 21125}
:cheer: