Partyflock
 
­ Nederland

Pitto for President in Dock 154

gepubliceerd door , op
Het zal bijna niemand ontgaan zijn, maar voor al voor iedereen die het ontgaan is: Pitto, Utrecht’s meest beminde knuffelorganisator, hitsbakker en plaatjesdraaier, staat in de finale voor dance producers van de Grote Prijs van Nederland!

Allemaal hartstikke leuk en aardig natuurlijk, maar hij heeft hem dus nog niet gewonnen. Dat is dus ook precies wat spamkoning en underground DJ Macroscope ook dacht, en na een belletje met de andere helft van Stekker, Lodewijk, was het allemaal snel geregeld. Speciaal voor Pitto komt er op donderdag 26 november 2009, in Dock 154 in Utrecht een exclusief en baanbrekend benefietfeest voor deze kastkanjer die eigenlijk in een lijstje moet met een strikje eromheen: Pitto for President!!

En natuurlijk gaan Lodewijk en Macroscope dat niet alleen doen! Want in de loop van z’n jonge leven heeft Pitto flink wat vriendjes en vriendinnetjes gemaakt. En die gaan er (bijna) allemaal bij zijn, wat dan uitmondt in de volgende programmering: Darko Esser, Edwin Oosterwal, Warren Fellow, Eric de Man, Brent Roozendaal, Eva Maria, Aron Friedman, Janszoon, Freek Fabricius, Benden, Daft Junk dj team, Macroscope en natuurlijk Pitto die als DJ en als live-act ( met een World Exclusive I Wanna Kiss Myself Gig) te bewonderen zal zijn.

Man van de avond is bij voorbaat natuurlijk Pitto, die trouwens ook te vinden zal zijn bij de kassa en de garderobe, alle aanwezige pers te woord zal staan en jouw biertje tapt achter de bar, want alles leuk en wel: een beetje werken voor die hoofdprijs van 6000 euro is natuurlijk wel de bedoeling! En daar blijft het natuurlijk niet bij! Want naast dat iedereen die binnenkomt verplicht is om te stemmen, wordt er met de omzet van de entree een bus afgehuurd en kaarten gekocht voor de finale in de Melkweg, op 12 december 2009, want een stem in de Melkweg telt 4 keer zo zwaar als een online stem, dus een beetje support on the spot kan ook zeker geen kwaad.

Een ticket koop je op de avond zelf voor 7 euro, bij Pitto, je jas hang je op voor een euro, bij Pitto, en daarna kan je tot in de vroege uurtjes los, met Pitto, en z’n vriendjes natuurlijk! Kun je er niet bij zijn? Breng dan nog wel even je stem op hem uit. Dat kan door op de volgende link te klikken: http://www.groteprijsvan.nl/?page_id=290 en dan de bordjes ’stem op Pitto’ volgen. Maargoed, wie wil er nou niet bij dit geweldige feestje zijn?

11 opmerkingen

Grote prijs van Nederland



Pitto - Feelin zet laatste avond van Club 11 op zn kop!





Stem op Pitto hierrrrrrrr: http://www.groteprijsvan.nl/?page_id=290
 
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 2776, 2330}
SUPER VET!!! Echt cool dat ze dit hebben georganiseerd!! 100% aanwezig!! :)
Werkzaam bij 8Bahn
Artiest Patski
mijn stem is sowieso al uitgebracht :D
Werkzaam bij Stekker
iemand knuffelen?
Uitspraak van Pitto op donderdag 19 november 2009 om 13:43:
iemand knuffelen?

Wacht maar totdat je op P4P bent!

Uitspraak van |_() op donderdag 19 november 2009 om 13:44:
pitto, neem jij de jagermeister mee?

Verplicht! Anders komt hij er niet in :D
laatste aanpassing
 
Werkzaam bij Struikgewas
TOF heur!