Partyflock
 
­ Nederland

Club Cream by Miss Wendy groot succes in Eindelijk Weer

gepubliceerd door , op
Club Cream by Miss Wendy groot succes in Eindelijk Weer
13 november 2009
De eerste editie van Club Cream in de nieuwe locatie Eindelijk Weer was in één woord helemaal top! Iedereen was aangenaam verrast en na afloop wild enthousiast over deze superclub en Club Cream. Met extra ingehuurd geluid, fantastische danseressen en een hele dikke laser was het van begin tot eind een groot succes. Wie erbij was en meer wil en wie er niet bij was maar eindelijk weer wil krijgt nu de kans om het nog eens heel dik en creamy over te doen. De volgende editie staat namelijk alweer voor de deur: zondag 15 november is het Eindelijk Weer tijd voor Club Cream!

Heb je alweer zin in die romige sfeer op Club Cream? Houd je dan maar vast want ook deze keer laat Miss Wendy al haar creativiteit en organisatielust los op een spetterende Club Cream. Met ook deze keer een uitgekiende line-up om van te smullen waar oud nieuw ontmoet en je los kunt gaan op onvervalste vinyl tunes en lekkere pure housemusic. Bass in your face, dat is waar het om gaat. Heerlijke Creamy Tunes en een supersfeer met heel veel extra's die van Club Cream elke keer opnieuw een fantastische ervaring maken.

Van het eerste openingsdrankje tot de heerlijke professionele massages, van de openlijk genietende dj's tot de inspirerende buikdansshows van Helma Matouya en Ibiza Gogo-dancers en van het loeiharde soundsystem tot de persoonlijke inzet van Miss Wendy, alles klopt gewoon bij Club Cream.

Bij elk event van club Cream hoort een gratis te downloaden digimix! Deze digimix zal ook op hyves gemailed worden naar alle members...dus meld jezelf daar aan als je geen enkel deel wilt missen! Ook wordt je op elk feest verwend met spannende goodiebags. Die worden elke keer weer met liefde gevuld door Erochique (spannende winkelketen), Omerta (kleding & accessoires Purmerend) en Kinky Kapper Purmerend. Zo heb je ook tussen de Club Cream's door een heerlijk gevoel bij het feest.

Geen feest zonder muziek natuurlijk, en voor zondag 15 november heeft Miss Wendy een erg lekkere combinatie voor jullie op het menu staan. Kijk maar even mee:

Miss Wendy
Mike S
Ko-c
Eric Nouhan
Alex Motu
Kyran J
Hosted by MC Yo-Hans

Creamy to the top! Om je vingers bij af te likken zo lekker. Zet hem maar http://vip.partyflock.nl/party/163957:Club_Cream snel in je agenda!

6 opmerkingen

De eerste editie was zeker TOP!!


Komt allen,gezellige club,goede vlotte bediening en...............

gezellige mensen!!
 
Ga mijn best doen!
 
Gaat een lekker feest worden :woop:
wat un personeel die aen r mangers,,tjonge dacht beter opgelied maar dat dat is dj tony muzikant producer,,mag ik jou loon over nemen,duscusie over demo,,win je niet geen duidelijk uitleg,,zo wat doe ij wendy dj o un groot succes,iki in chicago daar licht un gekopieerde demo,al weer 3 jaar,,wat un werk tempo,,zeg goh
laatste aanpassing