Partyflock
 
­ Nederland

Madhouse

anoniem gepubliceerd op
Madhouse
27 november 2009
FeestMadhouse · hour power reunion
Datumvrijdag 4 december 2009
WinactieMadhouse actiegesloten
LocatiePanama Site
Voor wie er nog aan twijfelde heeft de laatste Special Edition van DJ Jean's Madhouse wel definitief duidelijk gemaakt, dat deze maandelijkse vrijdagavond in de Panama (elke eerste..) niet meer uit het Amsterdamse nachtleven weg te denken is! De avond is héél hard op weg om de gezelligste, drukste en meest complete vrijdagavond van Nederland te worden, met afgelopen editie wederom een bezoekers record! Dit betekent dat de vaste bezoekers van de succesvolle avond keer op keer terugkeren, en steeds meer "nieuwe" party peopletjes de avond ontdekken als de ultieme clubavond om op vrijdag je weekend in te luiden!!

Met regelmatig special editions als de onvergetelijke IT reunie én dus afgelopen maand de leaders of the skool editie, blijft Madhouse keer op keer verrassen met een spannende programmering. De éne keer een stapje terug in de tijd (nostalgie is tenslotte altijd leuk.... ;-) ) dan weer inspelen op wat er op dit moment plaatsvindt in de dancescene, maar zoals gezegd, altijd weer is er die topsfeer.

Zoals hierboven al aangegeven worden er regelmatig uitstapjes (de zogenaamde special editions) in de vorm van bijvoorbeeld reunies of future sounds avonden gemaakt, en ook áánkomende maand is dat weer het geval. Ladies and gentlemen prepare for the official Hour Power Reunion!

Voor wie al een aantal jaren in het Nederlandse uitgaansleven vertoeft behoeft Hour Power geen nadere uitleg, niets minder dan een begrip.... Voor degene onder jullie die nog niet al wat jaartjes meelopen een korte introductie.. Hour Power en After Hour Power was in de jaren negentig een initiatief van dj/organisator (en huidige eigenaar van de The Power Zone A’dam) Vandy! Al snel groeide deze maandelijkse (after) én wekelijkse (zondagavond Escape) feesten uit tot dé ultieme hype bij uitgaand Nederland. Zelden zullen er zulke bizarre taferelen hebben plaatsgevonden aan de deur (bij de afters) als juist bij deze party's, alleen binnenkomen was al een kunst op zich, zó bizar veel mensen vanuit letterlijk héél Nederland stonden er vaak uren in de rij! Je zou dan ook met een gerust hart mogen stellen dat Vandy met zijn Hour Power één van de succesvolste party organisatorenaller tijden is! Veel van de Hour Power resident dj's als bijvoorbeeld Erick E, Jean, Jurgen zagen hun populariteit mede dankzij deze feesten alleen maar versterkt!

Nu hebben Panama, Madhouse én Hour Power besloten de handen in één te slaan om die magische Hour Power sfeer voor één keer terug te halen in de vorm van "Madhouse presents the official Hour Power Reunion"!! Zoals eigenlijk voor alle Madhouse @ Panama avonden geld, zouden wij voor deze in het bijzonder willen zeggen: Mis 'm niet!

Line up arena hour power:
Jean, Jurgen, Vandy

Studio madhouse 2009 nu skool:
Nicky Romero, Rico Favella

En uiteraard ontbreken ook dít keer Nederlands meest sexy danseressen weer niet!
For info about ticket prices and opening times check: www.panama.nl

6 opmerkingen

Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4456, 2124}
Artiest {SHOWLIST artist 68299, 89019}
Dj Jean @ work
 
madhouse altijd leuk nu nog ff meer crazyland nachtdienst ex pornstar mensen en dan is t helemaal top
vind de mensen erg appart in panama maar de muziek is altijd top (L)madhouse
MADHOUSE :Elke keer SUPER !
Artiest {SHOWLIST artist 36133, 223}
Wordt zeker een dikke editie!!! :jaja: