Partyflock
 
­

Haelen.tk pakt uit met 5 years Atomico

gepubliceerd door , op
afbeelding Haelen.tk pakt uit met 5 years Atomico
FeestAtomico · Dedicated
Datumzaterdag 27 februari 2010
Locatiede Haandert Site
Zaterdag 27 februari 2010 viert de Limburgse partysite / organisatie Haelen.tk het 5-jarige jubileum van het Hardcore concept Atomico. Cultureel Centrum De de Haandert te Tegelen (Venlo) zal als strijdtoneel fungeren voor deze speciale 12e editie. De meesten onder ons hechten veel waarde aan een line-up dus daarom zullen we maar direct met de deur in huis vallen. De volgende artiesten zijn uitgenodigd om er samen met alle aanwezigen een geweldig feest van te maken!

Noize Suppressor LIVE, Art of Fighters, Unexist, Darkraver, Vince, Panic, Gizmo, D-Passion, Dynamike, Wizard, Dennis The Menace, Differens, Divius, Mixme2, Scorpion, MC B.I.G., MC The Hardest, VJ 3DJL

Line-up
Met 8 artiesten inclusief 1 zeer gewaardeerde live act, 4 residents, 3 regionale deejays, 2 mc’s en 1 vj denkt de organisatie een prima eyecatcher in elkaar gepuzzeld te hebben. Zéker voor Midden- en Noord-Limburgse begrippen.

Roeien met de riemen die je hebt
Helaas is de scene de laatste jaren erg veranderd. Daar waar eerst met slechts enkele artiesten een optimaal resultaat kon worden geboekt ligt het verwachtingspatroon van de doelgroep nu vele malen hoger. Maar daar staat dan weer tegenover dat het aanbieden van meer artiesten ook grotere risico's met zich meebrengt. Niet iedere organisatie kan zich zoiets veroorloven. Het begint dus nogal een ingewikkelde situatie te worden. Mede daardoor kunnen niet meer álle artiesten een optreden verzorgen op Atomico. Daarnaast spreekt de organisatie een voorkeur uit over de artiesten die garant staan voor kwaliteit én graag onderdeel uitmaken van dit concept. Feit is in ieder geval dat nog steeds het maximale uit de kast wordt getrokken en dat allemaal ten behoeve van de bezoeker.

Je zuurverdiende centjes worden goed besteed
Op Atomico is niet alleen de line-up een belangrijk gegeven. Integendeel! Vooral de edities in Tegelen hebben laten zien dat er heel wat uit een decor / podiumopstelling gehaald kan worden dus dat zal met deze jubileumeditie niet anders zijn. Het visuele gedeelte wordt nog eens extra aangevuld met meer dan genoeg licht en showelementen. Daarnaast wordt er standaard het maximale uit het geluid gehaald. De akoestiek op deze locatie doet daar zelfs nog een schepje bovenop. Maar het totaalplaatje wordt pas écht compleet door de strakke organisatie die mede verantwoordelijk is voor het succes tot dusver. Denk dan ook aan een professionele beveiliging, medische hulp, betaalbare consumptieprijzen (deze worden dus niét verhoogd), wc’s die gedurende het feest schoongemaakt worden, een zeer ruime rokerszaal, een uitgebreide garderobe en ga zo nog maar even door. De bezoekers zullen dan ook absoluut niets te kort komen!

Atomico
Het streven was om een kwalitatief en degelijk concept groot te maken in eigen regio. Nu we alweer bijna 5 jaar verder zijn mogen we gerust vaststellen dat die doelstelling is gehaald. Organisatorisch klopt het allemaal en de waardering was in de meeste gevallen zeer goed. Dat het allemaal niet zonder slag of stoot tot stand is gekomen moge duidelijk zijn want vooral de regionale bureaucratie haalde soms letterlijk het bloed onder de nagels vandaan. Maar de aanhouder wint. Ook al krijgt men niet altijd loon naar werken en worden er steeds hogere eisen gesteld. Zolang de bezoekers blijven komen is het motiverend genoeg om door te blijven gaan.

Geen heden zonder verleden
Nu zullen sommige die-hards beweren dat Atomico ook al in 2003 en 2004 het levenslicht zag. In principe klopt dat maar die 2 edities werden later gezien als een soort van try outs omdat de opzet totaal verschillend was ten opzichte van de huidige vorm. Sowieso was de organiserende tak van Haelen.tk nog niet eens inbegrepen. In 2005 werd dan ook pas het concept gelanceerd zoals de meesten het inmiddels kennen. Om het verhaal dan ook maar direct helemaal compleet te maken: de voortekenen daarvan waren al zichtbaar tijdens de Interceptor feestjes in Belgisch Limburg. Daar waar de samenwerking tussen DMP en Haelen.tk is begonnen. Zie hiervoor deze link.

Beleid
Diegenen die de vorige editie in Tegelen aanwezig zijn geweest zullen gemerkt hebben dat de organisatie aan strengere veiligheidseisen moest voldoen. Deed men dat niet dan kon een vervolg ook niet meer plaatsvinden. De beveiliging doet het in de ogen van veel bezoekers nooit goed. Soms is dat terecht omdat beveiligers ook maar mensen zijn en mensen kunnen soms vreemd gedrag vertonen. Maar in de meeste gevallen is de boosdoener toch écht het beleid wat men krijgt opgelegd door gemeente en politie. Het is dus een kwestie van accepteren. Iets wat de organisatie ook moet doen. Dus neem gewoon je ID mee, gebruik geen drugs (..) en gedraag je.

Voor de mensen die niet weten waar het over gaat zie het nieuwsbericht wat naar aanleiding van het bovenstaande verhaal werd gepubliceerd.

Om gedupeerden evengoed tegemoet te komen wil de organisatie een luisterend oor aanbieden met eventueel een compensatie. Dus vind je dat jij of iemand uit je vriendengroep verkeerd behandeld is, stuur dan een mail naar beheer@haelen.tk met een zo gedetailleerd mogelijk verhaal. Dat geldt ook voor de laatste editie in Maasbracht. Alleen ID kwesties kunnen niet behandeld worden want je bent gewoon verplicht om je op een geldige manier te kunnen legitimeren. Ben je echter gepakt met drugs dan moet je ook daar de consequenties van inzien.

Kaartverkoop
Vanaf deze editie zal er geen reguliere kaartverkoop meer plaatsvinden. Overstappen op E-tickets is onvermijdelijk. Voor de late beslissers: wees gerust want je kunt ook nog altijd aan de deur entree blijven betalen. De voorverkoop wordt alleen iets makkelijker gemaakt. Sterker nog: Haelen.tk lanceert vanaf 1 januari 2010 haar eigen online E-tickets systeem!

Datum
Het bleek nogal een opgave te zijn om een geschikte datum te vinden. Nu is dat sowieso al het geval maar met meerdere malen verplaatsen werkt zoiets behoorlijk op de zenuwen. Dát was dan ook de reden waarom nog niet eerder iets bekend werd gemaakt.

Partybus
Deze keer zal geen partybus worden ingezet.

19 opmerkingen

Erg veelzijdige line up zeg :respect:
Niet standaard grote namen, maar ook wat grote namen die je niet heel heel vaak ziet (y)

goed bezig.
:D Aanwezig!!!
 
:D
 
Artiest Da Hustla
DMP & Haelen :respect:

Jammer dat ik er niet bij "kan" zijn (H)
inclusief 1 zeer gewaardeerde live act,

Waar is die live act dan?
Ziet er allemaal erg goed uit, nu al zin in! :)
 
Mikel, ziet er goed uit man!!
##Tommaso##
Werkzaam bij Lakeste
Je hebt je goed uitgeleefd met de line up Mikel! :respect:
D-Passion
Noize Suppressor (live)
Unexist

Is wel het overwegen waard om eens naar atomico te gaan..­
pff k weet nog niet als k ga na deze..­
vorigge editie was echt klote die KUT BEVEILIGING daar..­
okj dat je geen drug bij mag hebbe maar de manier waarop dat ze daar bezig waren ging gewoon echt te ver..­
laar de mensen gewoon plezier hebben met of zonder die shit..­ dan blijft het ook gezellig..­
 
Uitspraak van Rico [Niet Verhoeven] op zaterdag 7 november 2009 om 13:01:
Erg veelzijdige line up zeg :respect:
Niet standaard grote namen, maar ook wat grote namen die je niet heel heel vaak ziet (y)

Wnnr zien we jullie trouwens nog eens in limburg :K
Uitspraak van **para:vaag:wesley** op donderdag 12 november 2009 om 15:19:
laar de mensen gewoon plezier hebben met of zonder die shit..­ dan blijft het ook gezellig..­

omdat een van de vorige edities een meisje met overdosis naar het ziekenhuis was afgevoerd werden er strengere regels opgesteld (door de gemeente) en id controle kwam mede doordat de politie dat had opgelegd (aan de beveiliging) die hebben ook de heleavond aan de deur gestaan.om te controleren of de beveiliging het ook deed.

zelf hadden we sommige dingen ook graag anders gezien maar helaas.
laatste aanpassing
Mad Dog toegevoegd aan de line-up!