Partyflock
 
­ Nederland

I Love Hardhouse vs. Riot!: 19 uur outdoor/indoor Queensday rave

gepubliceerd door , op
I Love Hardhouse maakt zich op voor een mega rave op twee lokaties, de hele dag en de hele nacht tijdens koninginnedag in Amsterdam, zaterdag 29 april. Dit wordt een feest zoals je nog nooit hebt meegemaakt! Overdag kun je in de Beursstraat vanaf 10 uur de hele dag buiten genieten van de traditionele I Love Hardhouse Queensday Streetrave en daarna gaat het feest vanaf acht uur ’s avonds de hele nacht door in de Kingdom the Venue, samen met het Britse superlabel RIOT! en hun ‘Filthy House for Dirty Stopouts’ album world-tour launchparty.

Van outdoor naar indoor
De dag begint goed als op zaterdag 29 april de speakers beginnen te brullen in de Beursstraat bij de Frisco Inn. De inmiddels traditionele I Love Hardhouse outdoor streetrave gaat deze keer helemaal los vanaf 10 uur ’s ochtends met 15 dj’s die je het vuur na aan de schenen gaan leggen. Achter elkaar kun je er smullen van Ed Real, Bas & Ram, Danny D, Steve Carta, Tommy Pulse, Ed Karney, Jay Pidgeon, The Shy Brothers (Canada), M.D.A & Spherical, Sweet Kelly, Charly en Xcess, met vocale ondersteuning van Mc Da Silva.
Maar dan is het nog niet afgelopen, want vanaf acht uur ‘s avonds gaat I Love Hardhouse vs. RIOT! naar binnen en begint de ‘Big Edition’ in de Kingdom the Venue! Tijdens deze Filthy House for Dirty Stopovers album launchparty van RIOT! zetten I Love Hardhouse en RIOT! samen nog eens 17 dj’s en twee mc’s neer om je het hoofd helemaal op hol te brengen! En dat zijn namen om stil van te worden! Niemand minder dan Tom Harding, BK live, Ed Real, Organ Donors, The Shy Brothers (Canada), NoFear, Danny D, Charly, Jay Pidgeon, M.D.A & Spherical, Nazzz en Mc Da Silva in area 1, en Steve Carta, Ed Karney, The Floor Whoars, Total T, Benjamin en Mc Xcess in area 2!

Voor Tom Harding is dit de enige keer voor de komende maanden dat hij in Nederland kan draaien, dus neem die kans waar en laat je weer betoveren door zijn energieke stijl. Met BK live (!) haalt I Love Hardhouse een primeur in huis. Met zijn meer dan 200 producties en een wereldwijde gig-list is hij een van de hoogst genoteerde harddance dj’s/producers. Hij heeft ook een van de cd’s gemixt van de F.H.F.D.S dubbel-cd en komt nu voor het eerst met een live-show. Ed Real is verantwoordelijk voor de tweede cd van het F.H.F.D.S. album en heeft onlangs nog de ‘Party Animal of the Year’ dance-award gewonnen. Dat zegt genoeg over deze man. Verwacht niets minder dan een beestachtig optreden dus!

Alleen de allerbeste Britse harddance dj’s komen met RIOT! mee. Samen verzorgen zij de RIOT! ‘Filthy House for Dirty Stopouts’ album world-tour launchparty. Op het album vind je meer dan 30 tracks van Judge Jules, Lisa Lashes, BK en vele andere harddance toppers op 2 cd’s. Een ware ‘snapshot’ van wat er nu gaande is op harddance parties over de hele wereld.

Er is maar één label dat het aankan om samen met I Love Hardhouse een hele dag feest te vieren op een outdoor streetrave en daarna mee te doen aan een geweldige showcase van de beste Europese harddance sounds tot het einde van de nacht. Dat label is het Britse RIOT! En samen met I Love Hardhouse gaan zij 19 uur lang een weergaloos feest bouwen op koninginnedag!

34 opmerkingen

Voor Tom Harding is dit de enige keer voor de komende maanden dat hij in Nederland kan draaien

weet niet op 1 juli is hij er ook weer :)
Ben vorig jaar op queens day ook even langs gelopen maar het was toen nog niet echt gezellig ofzo, heel rustig en klein, maar zal wel komen omdat het toen nog vroeg was. Dit jaar maar weer even kijken
ik heb er zin an, alleen nog een beetje wachten op het mooie weer :cheer:
laatste aanpassing door een beheerder
 
Tering die oma is geil :9
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 4532}
Werkzaam bij Marcanti
2 iMaarten: haha, ja, maar 1 juli is inderdaad een paar maanden verder: Tom Harding moet tussendoor examen muziekrecht doen...

Vorige jaren was het groot feest op die outdoors met koninginnedag. En als ik zo eens zie waar ze dit jaar weer mee komen... Dat wordt knallen!
laatste aanpassing
Tom Harding staat gewoon op Ground Zero en op Dance Valley....
sorry guys put my hand up there about tom harding,, press release was made before ground zero booking was known to me... but tom harding is coming so i happy! bring it on!
No problem :) but I looking forward to his set @ Ground :d because a old skool DV set :D
En om 10 's ochtends al weer buiten wandelen in A'dam,
maaarrr, was vorig jaar echt top.. dus, dit jaar weer bij Frisco!! :cheer:
laatste aanpassing
Wordt weer toppie!

Heb er nu al zin in. :woep:
zekers goed
na m'n werk maar ff kijken dacht ik zo
Gaat een leuk dagje worden zo te zien :)
Ik hoop dat het weer een beetje meezit!
Artiest {SHOWLIST artist 42693, 55587}
Voor Tom Harding is dit de enige keer voor de komende maanden dat hij in Nederland kan draaien

1 juli komt die opbussloo draaien met een dance valley 99set op ground zero
Artiest {SHOWLIST artist 55359, 17262}
gaat helemaal top worden
 
Werkzaam bij Struikgewas
ik kom zeker even langs wippen!
Maar natuurlijk!
 
Werkzaam bij Wijgevenfeestjes
Artiest BeNRG
i'ts gonna be al long day, evening, night, and early morning!!!! :bounce:
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4082, 1776}
Ik kom ook! Dit wordt echt een super party! (I'll party till I drop...)
Werkzaam bij RBO
Artiest NoFear
Ik verwacht er ook wel even te zijn....ZIN INNN!!! :doetiewoep:
Ik kom alleen overdag
 
Ben ook zeker weer van de partij! Elk jaar reuze gezellig :woop:
ik k k k k k k ben er ook k k k k k k k k k:bounce::bounce:
Ik verwacht er ook wel even te zijn....ZIN INNN!!!

Draaien en weer naar huis, Marco? Sterallures?? :p ;p ;pWordt me een kek feestje daar de 29ste :d Leuk leuk leuk :cheer:
Wederom aanwezig:)
Maak er een vette party van, gezien de line-up zal dit geen problemen opleveren :p Ga bij de ambassade in Dublin maar gratis eten & drinken :yes:
Uitspraak van Sunshine (An) op zaterdag 15 april 2006 om 00:06:
Draaien en weer naar huis, Marco? Sterallures??


Draai ws. als 1 vd laatste, dus tja.....sterallures had ik al ff!! :jaja:

(K)
Uitspraak van DJ NoFear op zondag 16 april 2006 om 12:06:
sterallures had ik al ff!!jammer :(vet feestje hoor....wordt een knaller!!!!! :P
laatste aanpassing
O yes, we're gonna rock it with the best! Will be there for sure lads, bring on the Riot! sounds!
En morgen is t zover! :woep:
 
shall I go or shall I stay ... :woep: