Partyflock
 
­ Nederland

SLAM! viert 9-jarig bestaan van The Boom Room met 9-urige marathonuitzending

gepubliceerd door , op
© Jochem Hamerling
SLAM! viert 9-jarig bestaan van The Boom Room met 9-urige marathonuitzending
8 juni 2023
OrganisatieSLAM! Site
Op zaterdag 10 juni viert 'The Boom Room', het grootste House en Techno radioprogramma van Nederland, haar negen jarig bestaan. Om deze mijlpaal te vieren zendt SLAM! die dag, van 15.00 tot 00.00 uur, een 9-urige marathonuitzending uit van het onmisbare programma voor Dance en Techno liefhebbers. SLAM! Jock Gijs Alkemade en DJ Jochem Hamerling nemen luisteraars mee in het beste van 'The Boom Room' van de afgelopen negen jaar. Luisteraars kunnen genieten van de populairste House en Techno, interviews met spraakmakende dj's en maken daarbij ook nog eens kans op tickets om op zaterdagavond 10 juni los te gaan op het 'The Boom Room 9 YRS feest' in Het Sieraad in Amsterdam. Daar zullen onder andere vrienden van de show Sébastien Léger en Olivier Weiter draaien.

Grootste House & Techno programma
The Boom Room is elke zaterdagavond tussen 20.00 – 00.00 uur te horen op SLAM!. Het radioprogramma is in de afgelopen negen jaar uitgegroeid tot het grootste House en Techno programma van Nederland. DJ Jochem Hamerling draait elke week een mix van de nieuwste en belangrijkste House en Techno platen. SLAM! Jock Gijs Alkemade presenteert het programma en ontvangt de grootste dj's uit binnen en buitenland voor exclusieve sets. Wekelijks gaan 150.000 (inter)nationale dance-liefhebbers uit hun dak op de muziek van het populaire radioprogramma. Enkele Bekende artiesten die in The Boom Room gedraaid hebben zijn: Eelke Kleijn, Carl Cox, Miss Melera, Maceo Plex, Luuk van Dijk, Colyn en Agents of Time, Pan-Pot, Reinier Zonneveld en vele anderen.

Gijs Alkemade over het succes van The Boom Room: 'In 2014 mochten we los, nu 9 jaar later is The Boom Room een begrip op en naast de dansvloer en dat is gewoon heel dik! Zoiets kan alleen met ruimdenkende en ruim luisterende luisteraars. Altijd in voor iets nieuws en altijd links voor.'

Jochem Hamerling over het succes van The Boom Room: 'Het is heel mooi om te zien dat we elke week weer een grote groep liefhebbers bereiken met muziek die we zelf tof vinden. Of het nou trippende techno is of een lief house liedje. Als ik het vet vind draai ik het in The Boom Room. Dat maakt dit programma elke week weer een genot om te maken'.

Successen The Boom Room
In 2021 is The Boom Room genomineerd voor de Gouden Radioring voor beste radioprogramma. Daarbij heeft The Boom Room uitzendingen gemaakt vanaf onder andere Ultra Miami, Creamfields Festival, Awakenings festival en Pleinvrees festival.

1 opmerking

Ik ben groot fan van the Boom Room, in mijn Soundcloud favorieten lijstje staan minstens 20 afleveringen. Wanneer ik op maandag thuis werk is het heerlijk om The Boom Room op de achtergrond aan te hebben staan, helpt me echt bij het opstarten van de week na het weekend. En dankzij de TBR heb ik ook een aantal nieuwe DJ's ontdekt :-)
Hopelijk blijven Gijs en Jochem nog heel lang raketten lanceren.