Partyflock

Wooferland en The Beginning met houseclassics op Thuishaven

 

Wooferland en The Beginning met houseclassics op Thuishaven

gepubliceerd door , op
De bekende houseclassics feesten Wooferland en The Beginning slaan voor de tweede keer de handen ineen met een wintereditie. Op zaterdag 3 november wordt het terrein van Thuishaven opnieuw omgetoverd tot een raveplek waar acid, techno, house, rave en oldskool van 1989 tot 2000 samenkomen.

De vier area's op Thuishaven staan elk in het teken van hun eigen feestje. In de loods komen de hardere stijlen voorbij, in de circustent worden houseclassics gedraaid en in het café klinken acid sounds. Ouderwets feesten op de muziek van vroeger, gedraaid door dj's die in de jaren '90 en '00 al actief waren. Bijzonder is de programmering van Dr. Motte, initiatiefnemer van de Duitse Love Parade. Ook Nederlandse helden als Erick E en Remy Unger, die destijds club RoXY op zijn kop zetten, zorgen voor het feestgevoel van vroeger.

The Beginning heeft eerder succesvolle edities gehad in onder andere Radion en Paradigm. Wooferland vierde afgelopen zomer een uitverkocht vijftienjarig jubileum met AANTAL bezoekers. Het gezamenlijke feest op Thuishaven was vorig jaar stijf uitverkocht en ook nu gaan de kaarten weer hard.

Thuishaven
Het festivalterrein Thuishaven bevindt zich in Amsterdam West aan de A10. Het is gemakkelijk te bereiken via zowel het openbaar vervoer als met de auto. Parkeren is gratis in het weekend. De line-up van het feest is verdeeld over vier area's op deze unieke locatie. Ondanks de verschillende stages, is het feest kleinschalig. Bij de mainstage worden dit keer houten vlonders op de zandgrond neergelegd, zodat er optimaal kan worden gedanst.

Line-up