Partyflock
 
­ Nederland

Ensuite ontwaakt uit winterslaap

gepubliceerd door , op
Na een uitzinnige jaarwisseling gevolgd door een welverdiende winterslaap maakt La Fête 040 zich op om op 28 maart het nieuwe jaar in te luiden met misschien wel de dikste editie die Ensuite ooit gekend heeft!

Met 8 Bit eigenaar Nick Curly, een drie uur durende set van Oxia (o.a. bekend van de technoklassieker 'Domino') en André Galluzzi (Cocoon, Berghain) heeft de organisatie voor deze avond drie zwaargewichten weten te strikken die al geruime tijd bovenaan de wishlist stonden. Tel daar de intieme setting van de De Oude Rechtbank en het Het Tuchthuis bij op en er ontstaat een explosieve cocktail die iedere Deep & Tech House liefhebber het hoofd op hol brengt..!

Maar er is meer...

Zo blaast Ferreck Dawn, zelf ook niet de minste, binnenkort dertig kaarsjes uit. Een heugelijk moment dat samen met jou én zijn muzikale vrienden RUBI.K, Pieter Lepelaars en SPRfresh, wordt gevierd in zijn eigen area.

Ook Undertone resident Sandeep, bekend van o.a. Time Warp, DGTL en Pleinvrees maakt zijn opwachting en uiteraard mogen ook de La Fête 040 residents STVN & Bace, Lemon Aid en Ivo Foreal deze nacht niet ontbreken. De heren van TMF zetten tot slot het Café weer op stelten en maken daarmee de line-up compleet.

Wacht niet te lang met het kopen van een kaartje want alle early birds waren binnen twee dagen gevlogen! Reguliere kaarten zijn verkrijgbaar voor €25 en wie vooraf gezellig een hapje wil komen eten wordt voor maar €30 de trotse bezitter van een dinner ticket. Hiermee heb je niet alleen toegang tot Ensuite maar wordt je, voorafgaand aan het feest, ook nog eens getrakteerd op een heerlijke selectie uit het 'Ballen' menu van het Het Tuchthuis. Tickets bestel je bij koop tickets

Ensuite duurt van 22:00 tot 04:00 en de minimale leeftijd is 21 jaar.