Partyflock
 

Undertone

afbeelding Undertone
concept
E-mailmail@undertone-events.com
AdresRotterdam
Nederland
KvK50766767
Aanwezigheidfacebookpageinstagramsoundcloudvimeoyoutube
Genres
techno

Uitgaansagenda Undertone

Laatste feest was op vrijdag 5 oktober 2018: Undertone is Back, Westelijk Handelsterrein, Rotterdam
Nieuws
Op zaterdag 8 juni is Undertone terug in de Corso met een line-up waar velen heel erg gelukkig van worden. Niemand minder dan Cocoon dj Oliver Huntemann komt voor de allereerste keer naar Rotterdam en neemt in zijn kielzog Daso en Patrice Bäumel met zich mee.
Undertone
29 januari 2013
Na twee bomvolle Undertone Specials in de Worm en Toffler, is het nu echt hoogste tijd voor een ouderwetse Undertone. Daarom start Undertone het nieuwe jaar op zaterdag 9 februari met een grote editie en een zeer dikke internationaal getinte line-up.
Na een geweldige Undertone Christmas Special vorig jaar in een uitverkochte Vief&Vuig, kon een vervolg dit jaar natuurlijk niet uitblijven. Want na alle familie verplichtingen en uitgebreide diners wil je nog wel even flink hard dansen. En Undertone verzorgt dat natuurlijk graag voor jullie.
Undertone
29 augustus 2012
Na een lange zoektocht langs vele locaties in de stad, is de keuze gevallen op WORM, gevestigd aan een zijstraat van Witte de Withstraat in hartje Rotterdam. De ideale locatie voor een mooie special.
Nog nagenietend van een overweldigende en betoverende avond met Minilogue, kijkt Undertone al rustig vooruit naar de volgende editie op zaterdag 26 mei. Niemand minder dan Sascha Funke is deze avond te gast
Vol trots kondigt Undertone haar eerste avond van 2012 aan. Op zaterdag 11 februari heeft Undertone een dikke primeur!
2011 Was een waanzinnig jaar voor Undertone! Met uitverkochte feesten in het Westelijk Handelsterrein, de Catwalk, Roodkapje en twee keer een ramvolle zaal tijdens Pakhuis, heeft Undertone zich rotsvast op de Rotterdamse 'dance-kaart' gezet. 2
Tijdens een bomvolle en uitverkochte Summer Special in Roodkapje gaf Undertone de kick-off voor een zeer interessant najaar. Dit werd op 1 oktober meer dan waargemaakt door bij Pakhuis een van de absolute topzalen te hosten. Daarom bieden ze alle liefhebbers op 5 november de kans op een intiem feestje, voor een beperkt aantal mensen, met de vrienden van Pakhuis!
Na een periode van afwezigheid maakt Undertone deze zomer haar comeback in het Rotterdamse nachtleven. Sinds het sluiten van de Catwalk zat Undertone tijdelijk zonder locatie, maar geestelijk vader Kadir Pelit heeft natuurlijk niet stilgezeten en komt in het najaar keihard terug aan het Rotterdamse uitgaansfront.
Undertone zet de toon
17 februari 2011
Na een zeer geslaagde eerste editie in september van het afgelopen jaar, is Undertone in 2011 toegetreden als vast lid van de Catwalk familie. Vier keer per jaar deelt Kadir Pelit zijn visie op electronische muziek. Gezegend met een eigenzinnige muzieksmaak die zweeft aan de diepe kant van het minimal en techno spectrum. Op zaterdag 5 maart als speciale gast Dominik Eulberg. 1