Partyflock
 

Westelijk Handelsterrein

op de kaart
afbeelding Westelijk Handelsterrein
AdresVan Vollenhovenstraat 15
3016 BE
Rotterdam
Nederland
SiteSite wht-rotterdam.nl
E-mailwht@wht-rotterdam.nl
Aanwezigheidinstagram
Capaciteit400
Boek een overnachting in of in de buurt van Westelijk Handelsterrein via Booking.com.
Nieuws
Op deze prachtige locatie wordt inmiddels vijftien jaar op rij met groot succes de jaarwisseling gevierd. Met tientallen ruimtes, leent zij zich perfect voor het mixen van muziekstijlen, bezoekers en organisaties.
Op 31 december is het Westelijk Handelsterrein opnieuw de ideale plek om het nieuwe jaar in te luiden. In dit monumentale pand zijn er maar liefst 10 verschillende 'pakhuizen' met minstens zoveel muziekstijlen van een breed aanbod muzikaal talent. Van deep- & techhouse en techno tot 'jazz dance', 80's & 90's, hiphop en meer; PKHS is weer terug op haar favoriete locatie!
Het prachtige Westelijk Handelsterrein is op 31 december 2013 weer de ideale spot om het nieuwe jaar in te luiden. Met tien zalen, evenzoveel muziekstijlen, goede sfeer en een vrachtlading muzikaal talent, is dit voor iedereen een avond om naar uit te kijken.
Rotterdams indoor dance-festival met art & food komt dit jaar op 13 oktober terug in het Westelijk Handelsterrein. Het evenement bestaat twee jaar en dat wordt gevierd met een speciaal super goedkoop earlybird kaartje vanaf slechts €13,50!
Nog nagenietend van een overweldigende en betoverende avond met Minilogue, kijkt Undertone al rustig vooruit naar de volgende editie op zaterdag 26 mei. Niemand minder dan Sascha Funke is deze avond te gast
Met veel plezier kondigt de organisatie PKHS aan dat, naast de succesvolle concepten van o.a. Pakhuis en Warehouse, het nieuwe concept Restreaked ook een thuis gevonden heeft in het Westelijk Handelsterrein! Na de kick-off eind vorig jaar kunnen enthousiaste bezoekers hun hart ophalen, want vrijdag 6 april 2012 is het zover: Een nieuwe editie van Restreaked!
Vol trots kondigt Undertone haar eerste avond van 2012 aan. Op zaterdag 11 februari heeft Undertone een dikke primeur!
Tijdens een bomvolle en uitverkochte Summer Special in Roodkapje gaf Undertone de kick-off voor een zeer interessant najaar. Dit werd op 1 oktober meer dan waargemaakt door bij Pakhuis een van de absolute topzalen te hosten. Daarom bieden ze alle liefhebbers op 5 november de kans op een intiem feestje, voor een beperkt aantal mensen, met de vrienden van Pakhuis!
Uniek in de dancescene, maar vertrouwd bij Pakhuis: Ook deze editie is een samenwerking van creatieve organisaties met verschillende stijlen, maar met één gedeelde liefde; betere elektronische dansmuziek. Enkele van de beste en meer vooruitstrevende dance-organisaties in Nederland zijn tot de familie toegetreden. 4
Met weer een enorm succesvolle editie van Pakhuis achter de rug, is het op zaterdag 30 april (Koninginnedag) weer tijd voor Warehouse. En wat voor één! Met grote trost presenteert de organisatie dit keer een XL editie van formaat. Met in elke zaal een headliner waar de liefhebber stijl van achterover slaat. Technohelden Deetron en Steve Rachmad zullen beide een zaal doen schudden. En niemand minder dan Kenny Larkin zal de derde zaal overdonderen met zijn kenmerkende energieke techno sound. Een editie waar ze oprecht trost op zijn! 2