Partyflock
 
­ Nederland

Undertone
End of summer special

gepubliceerd door , op
Undertone
16 juli 2012
FeestUndertone · "End of Summer Special"
Datumzaterdag 8 september 2012
LocatieWORM Site
Na het enorme succes van de Undertone Special vorig jaar in Roodkapje, kon een vervolg dit jaar niet uitblijven. Ditmaal een maandje later en daarom gedoopt als Undertone 'End of Summer Special. Zoals jullie van Undertone gewend zijn, vinden deze specials plaats op locaties waar eerder geen feesten gehouden gehost zijn en is de line-up geheel van eigen bodem. Na een lange zoektocht langs vele locaties in de stad, is de keuze gevallen op WORM, gevestigd aan een zijstraat van Witte de Withstraat in hartje Rotterdam. De ideale locatie voor een mooie special. Bijkomend voordeel is dat WORM beschikt over twee zalen waardoor er ruimte is voor een uitgebreid aanbod aan Nederlandse artiesten. Zet zaterdag 8 september dus maar met dikke stift in je agenda, want deze Special wil je zeker niet missen.

Een ruim aanbod is het zeker geworden, want maar liefst twaalf artiesten/artiesten duo's zullen op deze avond acte de présence geven, waaronder een paar gasten van buiten de Maasstad en een flink aantal Rotterdammers die hun Undertone debuut maken. Dit alles geldt niet voor de Amsterdamse Eva Maria. Zij was al van de partij tijdens de laatst editie van Pakhuis waar zij de Undertone zaal in stijl afsloot. En dat smaakte zeker naar meer, vandaar dat zij haar opwachting wederom maakt tijdens deze Special. Uit Maastricht komt de relatief onbekende Mick Benjamins. Hoewel hij nog niet echt lang draait, maakte hij inmiddels al zijn opwachting op Pollerwiesen en Voltt. Ook zijn mixen op Soundcloud vallen zeer in de smaak bij velen, daarom tijd dat hij in Rotterdam zijn kunsten voor het eerst komt vertonen.

Ze stonden al lang op het verlanglijstje en nu komen ze dan eindelijk naar Undertone, live act Klankarbeit. De mannen gaan het laatste jaar als een speer. Ze staan inmiddels onder contract bij het zeer gerenommeerde boekingskantoor AD Bookings en brengen de ene na de andere dikke track uit. Wie ook al een flinke tijd op het lijstje staan, zijn Nino & Frankie. Twee RotterDammers die zich hard inspannen voor de ontwikkeling van de dance scene met onder meer hun maandelijkse Contra avond in de Toffler en deze zomer ook met hun Noah Floating festival. Daarnaast zijn het ook nog eens twee zeer fijne dj's, dus misstaan ze zeker niet op Undertone. Ook Jeng Do komt voor de eerste keer naar Undertone. Bekend om zijn kenmerkende diepe producties en dito live set, zal hij ditmaal zorgen voor een diepe start van de avond. De laatste twee debutanten zijn Rocky en Maze Woods. Beide bestempeld als opkomende talenten, iets dat ze op deze editie waar mogen komen maken.

De rest van de line-up bestaat uit de 'usual suspects'. Natuurlijk zijn Undertone baas Kadir Pelit en resident Sandeep er om de avond in muzikaal goede banen te leiden. Als geen ander weten zij wat het Undertone publiek graag horen wil, dat zit dus wel snor. Wie dat ook weten zijn Taylan Alan, D-Ribeiro en Lager. Alle drie draaiden al meermalen op Undertone en zijn dus de perfecte dj's om de line-up compleet te maken. In tegenstelling tot andere events is er voor deze speciale avond geen voorverkoop en zullen alle kaarten dus aan de deur verkrijgbaar zijn. Gelet op eerdere uitverkochte avonden is het zeer aan te raden om tijdig aanwezig te zijn.

Eva Maria
Sandeep
Klankarbeit Live
Mick Benjamins
Nino & Frankie
Kadir Pelit
Jeng Do
Taylan Alan
D-Ribeiro
Lager
Rocky
Maze Woods