Partyflock
 
WORM
30 september 2018
AdresBoomgaardsstraat 71
3012 XA
Rotterdam
Nederland 🇳🇱
Telefoon+31 10 476 7832
SiteSite worm.org
E-mailinfo@worm.org
Linksfacebookpageinstagramxyoutube
Opvolger van Worm.

Informatie

The (in)famous "Avantgardistic Recreation Centre" in the centre of Rotterdam. WORM is primarily concerned with the development of new, alternative art-forms and cultural initiatives. WORM aims to be a socially critical artist's salon, promoting and presenting forms and methods that contribute to art's role in wider society. WORM's current manifestation as the Open City offers a holistic alternative for fragmented creative communities faced with an increasingly dominant mainstream. Here in the Open City, a form of artistic citizenship is developed by way of high-risk meetings and a daring alternative events programme.
WORM's Open City is found in a building in the Boomgaardsstraat, a side street of the Witte de Withstraat in the centre of Rotterdam. We have access to a number of connecting spaces:
Boek een overnachting in of in de buurt van WORM via Booking.com.

Uitgaansagenda WORM

Laatste feest was op zondag 31 maart 2024: Deathchant

Elders

Laatste feest was op zondag 8 mei 2022: PRSPCT × Baroeg × WORM, Maassilo, Rotterdam

Statistieken

377·feesten
geen·in de toekomst
377·in het verleden
10·feesten elders
9·nieuwsberichten
37·video's
3820·bezoekers · herkomst
1334·unieke bezoekers
304Partyflockfans
93·albumfoto's
2·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (229.8415 stemmen)

Nieuws

Hoelahoep
17 april 2016
Na een van de heetste, dik uitverkochte Hoelahoep editie in het nieuwe thuis Worm Rotterdam in maart, is Hoelahoep op zaterdag 7 mei terug om de heerlijkste caribbean tunes en vibes met jullie te delen. Draai je heupen los en bereid je voor op de dikste dancehall tunes, waarbij de nadruk ligt op de bewegingen die je maakt om de hoelahoep draaiende te houden!
Van 24 t/m 27 september 2015 kleurt de binnenstad van Rotterdam roze. Vanaf volgende week donderdag t/m zondag vindt voor de tweede keer Rotterdam Pride plaats. Aandacht gaat dit jaar uit naar culturele diversiteit binnen de seksuele diversiteit. 3
In de lente van 2005 ontstaat STORM: Een feest waarin de sfeer en muziek van noisefeesten gecombineerd worden met de energie van underground hardcore en tekno. Inmiddels is STORM 23 feesten, een failliete Nighttown en Watt en een gesloten Waterfront verder. Maar het feest haalt nog steeds verrassende acts naar Nederland. STORM bestaat nu tien jaar, dus pakt deze editie extra groot uit! 2
21 juni is het tijd voor alweer de vierde editie van Bass Odyssey! En het belooft een bijzondere editie te gaan worden... Voor de komende editie is Bass Odyssey de samenwerking aangegaan met Outlook Festival dat plaats zal vinden van 3 tot en met 7 september in Kroatië. Bass Odyssey host de officiële Outlook Festival Launch Party in Rotterdam.
Na de laatste editie van november (met Om Unit) zal Bass Odyssey terugkeren naar Worm op zaterdag 22 maart. Op alweer de derde editie van Bass Odyssey hebben ze niet één, maar drie hoofdacts weten te strikken!
Rotterdam is een nieuwe party rijker! Op 21 september vind de eerste editie van Bass Odyssey plaats in WORM! Bass Odyssey is een nieuw concept en is erop gericht verschillende stijlen binnen het Bass Music spectrum een thuis te geven in Rotterdam.
Op zaterdag 9 maart vindt de jaarlijkse Rotterdamse Museumnacht plaats. Ruim 15.000 mensen vinden hun weg langs de prachtige musea en galeries die de, door water aan elkaar verbonden, stad rijk is. Om de Museumnacht dansend af te sluiten verzorgt Interlab Music de afterparty. Kraver, D-Ribeiro, Cat Carpenters en Kadir Pelit zorgen voor een puristische mix van nu-disco, future house en deep tech house.
Undertone
29 augustus 2012
Na een lange zoektocht langs vele locaties in de stad, is de keuze gevallen op WORM, gevestigd aan een zijstraat van Witte de Withstraat in hartje Rotterdam. De ideale locatie voor een mooie special.
Tijdens de tweede editie van Buma Rotterdam Beats, het nieuwe zakenplatform en showcasefestival voor onder meer hiphop, r&b, soul, reggae en tropical bass, staat volgende maand het internationale muziektalent centraal. Niet alleen verwelkomt Rotterdam op 17, 18 en 19 november op diverse plekken in de stad de meest talentvolle muziekacts, ook is Buma Rotterdam Beats de netwerkplek bij uitstek waar boekers, managers en dj's elkaar ontmoeten om nieuw talent op te sporen voor hun podia, labels en studio's. 3

2 waarderingen

Jonna
Altijd fijn om @Worm te zijn
Leuke gastvrije locatie. Gratis water en goed betaalbare drankjes (Y)