Partyflock
 

Roodkapje

op de kaart
afbeelding Roodkapje
Opgevolgd door Roodkapje.
AdresTeilingerstraat 128
3032 AW
Rotterdam
Nederland
SiteSite roodkapje.org
Aanwezigheidfacebookpage

Informatie

Roodkapje is een thuishaven voor kunst, cultuur, muziek, feestjes en bijeenkomsten in Rotterdam. Het programma van Roodkapje is actueel, betrokken, confronterend en toegankelijk, in de breedste zin, en toepasbaar op alle disciplines. Door te werken met korte presentaties wisselt Roodkapje snel tussen actualiteit en diepere thema's. Roodkapje ondersteunt nieuwe ontwikkelingen in de kunst en is de enige plaats in Rotterdam waar moed, actualiteit en kwaliteit elkaar ontmoeten
Boek een overnachting in of in de buurt van Roodkapje via Booking.com.

Uitgaansagenda Roodkapje

Laatste feest was op vrijdag 1 maart 2019: Kampung Invites Radius ETC & Filosofische Stilte
Elders
Laatste feest was op zaterdag 23 juli 2016: Hard, BAR, Rotterdam
Statistieken
32·feesten
geen·in de toekomst
32·in het verleden
1·feest elders
4·nieuwsberichten
5·video's
239·bezoekers · herkomst
189·unieke bezoekers
33Partyflockfans
11.1 KFacebooklikes
zeer goed·stemresultaat (80 stemmen)
Nieuws
Op 6 december is Progressive Intelligence weer terug met de laatste Skank van het jaar! Halverwege 2014 is Progressive Intelligence begonnen met de eerste Skank vanuit een simpele overtuiging: er is te weinig hedendaagse grime en garage te horen, te voelen en te beleven in Rotterdam. Bij Skank hoor je uiteraard ook de classics, maar het draait vooral om de sound van nu.
'Hold tight all the mandem in the place right now that wanna just Skank'. Op 27 september is dit weer een feit tijdens de tweede editie van Skank! Lekker los op Grime, Garage en aanverwante sounds.
Een grime rave in Rotterdam, gewoon omdat het kan. Op 7 juni wordt dit een feit en lanceert het Rotterdamse label Progressive Intelligence Records met trots een nieuw evenement dat vooral in het teken zal staan van.juist, grime!
Na een periode van afwezigheid maakt Undertone deze zomer haar comeback in het Rotterdamse nachtleven. Sinds het sluiten van de Catwalk zat Undertone tijdelijk zonder locatie, maar geestelijk vader Kadir Pelit heeft natuurlijk niet stilgezeten en komt in het najaar keihard terug aan het Rotterdamse uitgaansfront.