Partyflock
 
­ Nederland

Progressive Intelligence presents Skank
Grime and Garage in Rotterdam

gepubliceerd door , op
'Hold tight all the mandem in the place right now that wanna just Skank'. Op 27 september is dit weer een feit tijdens de tweede editie van Skank! Lekker los op Grime, Garage en aanverwante sounds.

De eerste editie in juni was een mooie start. Na al het festival geweld en de zomer is het tijd om de hitte weer binnen op te schroeven en keert de organisatie terug naar Roodkapje voor Grime en Garage madness!

Riddims, bass en bovenal good vibes! Ze worden dit keer verzorgd door niemand minder dan...

XL NoizBoiz (NoizBoiz/Riche)
XL ken je in de eerste plaats uiteraard als de MC/Frontman van de Rotterdamse formatie NoizBoiz, de grondleggers van de Nederlandstalige Grime en Bass. De laatste tijd is hij echter ook steeds vaker achter de decks te vinden en heeft gedraaid in clubs als Bar, Twenty Six en op festivals als Appelsap en Vestival waar hij het publiek meeneemt op een tocht langs Garage, Bass en Grime! Verwacht Riddims en Bass! Of eigenlijk in dit geval letterlijk; Zware Bassen en Zware Beats!

JLSXND7RS (Goonie)
JLSXND7RS is een Grime/Dubstep producer/dj en inmiddels heeft hij in Nederland al op een aantal grote bass feesten gestaan, o.a. Cable & Sonicboom. In de afgelopen jaren is hij met succes bezig geweest om in zowel Nederland als Engeland een fanbase op te bouwen en zijn tracks worden met regelmaat gedraaid op radio stations als Rinse FM, NTS & BBC 1Xtra. Onlangs is zijn track 'The Undertaker' uitgebracht op Oi! Recordings welke een samenwerking is met de Engelse Trends en Grimelegende Flirta D. Factmag heeft 'The Undertaker' een 10/10 beoordeling gegeven en er wordt nu zelfs gesproken over Grime single van het jaar! Dit mede omdat de tune 2 weken op nummer 1 heeft gestaan in de Juno download chart. Verwacht dus veel eigen werk en exclusief materiaal tijdens zijn set!

Creative (Progressive Intelligence)
Mede eigenaar en oprichter van Progressive Intelligence en dj met een grote passie voor UK underground stromingen als Garage, Dubstep en Grime! Zijn liefde voor Grime komt voort uit de liefde voor Garage en hij is dan ook vanaf het begin bezig met deze sound. In de afgelopen jaren heeft hij gedraaid in Clubs als Worm, Waterfront, Catwalk (nu Toffler) maar ook in Utrecht, Amsterdam en Eindhoven. Sinds 2011 host hij elke twee weken op zondag de Progressive Intelligence show live op Nasty FM tussen 17:00 en 19:00 uur. Verwacht hier een combinatie van dubs en fresh releases in Grime, Garage en Dubstep!

Sun O.C. (Progressive Intelligence)
Sun O.C. on decks, jawel! Voordat hij pen en papier pakte om bars te schrijven en aan de slag te gaan als MC had hij al de wens om achter de draaitafels te staan. Hier heeft hij eigenlijk nooit serieus werk van gemaakt tot afgelopen jaar. Als mede eigenaar van Progressive Intelligence heeft hij al de nodige kennis van Grime, Dubstep en Garage en nu wordt al deze kennis gebundeld tot een verfijnde selectie voor de clubs.

Entree kost € 5,-. (Geen VVK)