Partyflock
 

BAR

op de kaart
BAR
5 juni 2018
Opgevolgd door POING.
AdresSchiekade 201
3013 BR
Rotterdam
Nederland
Telefoon+31 10 3021256
Linksfacebookpageinstagramsoundcloud
Opvolger van MavV's Bar.

Informatie

BAR is Rotterdams first travelling bar. Created in 2011 BAR aims to bring livelihood to forgotten areas and to re-energize the city of Rotterdam' s night- (and day) life.
Opened 4 days a week BAR organises concerts, parties and all sorts of other imaginable events.
BAR is also the perfect place to just hang out and enjoy a cup of coffee, a sandwich, soup or a burger. Meals range from american to canadian and a bit of dutch cuisine. Good food for a good price.

BAR is currently located in our second BAR, in the Schieblock, a multipurpose building for the creative economy, at only 200 meters from Central Station.
Boek een overnachting in of in de buurt van BAR via Booking.com.

Uitgaansagenda BAR

Laatste feest was op zaterdag 31 augustus 2019: Modular Festival × by Night

Elders

Laatste feest was op donderdag 19 oktober 2017: BAR Love Forever, Struik, Amsterdam

Statistieken

589·feesten
geen·in de toekomst
589·in het verleden
4·feesten elders
6·nieuwsberichten
9·video's
2260·bezoekers · herkomst
517·unieke bezoekers
331Partyflockfans
goed·stemresultaat (26.3038 stemmen)

soundcloud Recente muziek

Nieuws

Op 30 juni 2019 komt er einde aan ruim 6 jaar BAR aan de Schiekade. Dit betekent dat aankomende jaarwisseling de laatste in de populaire club zal zijn. Voor het tweede jaar op rij is het programma in handen van CONTRA. Zij halen ondermeer Detroit Swindle, Jayda G en David Vunk naar BAR.
Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.nl. Ook in de zomermaand augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel spektakel beloven. Het wordt een lekkere maand met verhitte feesten dus wij adviseren je om je luchtige kleding alvast uit de kast te trekken!
Op zaterdag 23 juli geen house of exposities, maar een keiharde gabber-revival in BAR met als headliner Rotterdam Terror Corps. Met 'HARD' geven Roodkapje en BAR een nieuwe impuls aan de hardcore scene in Rotterdam én Nederland. De muziekstroming die in Rotterdam is ontstaan en wereldwijd bekendheid heeft verworven, is vanavond dus terug op de thuisbasis. 5
Heartbreak is voor degenen die nog steeds geloven 'that what doesn't kill you, makes you stronger'. Voor de mensen die bereid zijn om te dansen, mee te zingen en schreeuwen simpelweg omdat ze de mogelijkheid hebben om lief te hebben en een Heartbreaker zijn. De Heartbreak squad zal je voorzien van de beste ware eclectische remedies deze avond. Die catchy tunes van vroeger, dat liefhebbende pop sensatie geluid dat een gebroken hart geneest. Maak je klaar voor de meest guilty tunes die je ooit hebt gehoord!
Rêve x BAR
21 november 2013
Rêve: een clubavond gebaseerd op dromen en surrealisme. Rêve is een clubconcept dat een verbinding maakt met het onderbewuste. Surrealistisch, bizar, angstaanjagend, magisch & melancholisch. Rêve brengt een clubavond die je oren, ogen, tong en geest kietelt.
Wat doe je als je geen zin hebt in kringgesprekken en slagroomtaart op je verjaardagsfeestje? Juist, dan organiseer je een vierentwintiguurs mini-festival!