Partyflock
 

Heartbreak zaterdag 4 juli in BAR

gepubliceerd door , op
Heartbreak a.k.a een gebroken hart, hartzeer en liefdesverdriet. Een gebroken hart is slechts de groeipijn die nodig is om je open te kunnen stellen als die èchte liefde zich aandient!

Heartbreak is voor degenen die nog steeds geloven 'that what doesn't kill you, makes you stronger'. Voor de mensen die bereid zijn om te dansen, mee te zingen en schreeuwen simpelweg omdat ze de mogelijkheid hebben om lief te hebben en een Heartbreaker zijn.

De Heartbreak squad zal je voorzien van de beste ware eclectische remedies deze avond. Die catchy tunes van vroeger, dat liefhebbende pop sensatie geluid dat een gebroken hart geneest. Maak je klaar voor de meest guilty tunes die je ooit hebt gehoord!

Heartbreaker Mr. Niceguy, zal niet alleen de liefde vieren deze avond. Voor de dames op zoek naar wat liefde, je kan deze man een dikke kus komen om hem te feliciteren met zijn verjaardag.

Kom ontmoeten op 4 juli bij Bar Rotterdam en vergeet niet:' Love will never leave us alone'.P.S. Vind de gouden Heartbreak pin en zorg ervoor dat je nooit meer hoeft te betalen. Letterlijk!

Draag het met trots en verander dat liefdesverdriet in vreugde!

There is no holding back.