Partyflock
 

La Fête 040

afbeelding La Fête 040
organisator
SiteSite lafete040.nl
E-mailjoris@lafete040.nl
AdresEindhoven
Nederland
KvK58247858
Oprichting1 juli 2013
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Concept

Informatie

Oude bekenden, nieuwe vrienden, lekkere deep & tech-house en feesten in en rond Eindhoven. La Fête 040 biedt het nachtleven van de Lichtstad een nieuw elan!
Nieuws
Terwijl de Dutch Design Week in volle gang is maken La Fête 040 en Suono Culture zich op voor Arthouse - The DDW Closing Festival dat komende zaterdag gehouden zal worden in 19014 in Eindhoven.
Het Deep & Tech House concept van Eindhoven, Ensuite, bestaat 5 jaar en dat wordt op zondag 12 augustus aanstaande van 14:00 tot 23:00 gevierd op het tijdelijke stadsstrand "Playa D'Evo Luon", gelegen aan de achterzijde van het markante Evoluon in Eindhoven.
Het "Hidden Garden Festival" strijkt op 18 augustus weer neer in het Philips de Jongh Wandelpark in Eindhoven.
Hidden Garden Festival
14 augustus 2017
Op zaterdag 19 augustus presenteren La Fête 040 en Ensuite de eerste editie van het "Hidden Garden Festival" in Eindhoven met een line-up bestaande uit o.a. Nick Curly, Oxia, Sébastien Léger, Eelke Kleijn, Guy Mantzur, Reinier Zonneveld en Egbert Live.
De afgelopen jaren was Ensuite, hét paradepaardje van La Fête 040, voornamelijk in de nacht actief. Toch begon het na een aantal eigen stages op o.a. Extrema Outdoor en Foodstock te kriebelen en dus trekken ze op 20 augustus de stoute slippers aan: Ensuite gaat naar buiten en presenteert: The Hidden Garden!
Koningsnacht in Eindhoven betekent traditiegetrouw dat La Fête 040 de Oude Rechtbank en het Het Tuchthuis voorziet van een 'royale' portie dampende beats. Dit jaar is de line-up wederom dikker dan voorheen, want met Technasia, UNER en Robert Dietz staan er een aantal soevereine headliners uit de internationale techno, deep- en techhouse scene op het programma!
Na een uitzinnige jaarwisseling gevolgd door een welverdiende winterslaap maakt La Fête 040 zich op om op 28 maart het nieuwe jaar in te luiden met misschien wel de dikste editie die Ensuite ooit gekend heeft!
Na het daverende succes van Festival Ensuite, klonk al snel de roep om een knallende nieuwjaarseditie. Jullie gebeden zijn verhoord, want op 31 december neemt La Fête 040 je tijdens 'Ensuite - Deep till Dawn' mee het nieuwe jaar in.
Het Deep & Tech House concept Ensuite zorgde keer op keer voor een uitverkocht huis in de Oude Rechtbank in Eindhoven. Reden om het wat groter aan te pakken en dus presenteert men op 25 oktober Festival Ensuite, een nieuw festival dat tevens geldt als dé afsluiter voor de Dutch Design Week.
Op 9 augustus viert La Fête 040 haar eenjarig bestaan en dat betekent dat er een extra dikke editie van Ensuite - The Official Lakedance Afterparty op het programma staat.

1 opmerking

Op advies van WeekendMafkees... ;-)