Partyflock
 

De Oude Rechtbank

op de kaart
De Oude Rechtbank
11 december 2017
AdresStratumseind 32
5611 ET
Eindhoven
Nederland
Telefoon+31 40 72 00 934
SiteSite ouderechtbank.nl
E-mailinfo@ouderechtbank.nl
Linksfacebookpageinstagram
Opvolger van Rechter.
Concept

Informatie

Een lach, een mooie gedachte, een onvergetelijk ogenblik. Verwacht een vrije sfeer, spannend programma en onweerstaanbare dranken en spijzen. Hartelijk en een tikkeltje anders. Levendig, vooral. Een prima plek dus om te vertellen, ontdekken & genieten. Wees welkom in de Oude Rechtbank. Cultuur, werk, horeca: in het monumentale pand aan het Stratumseind valt simpelweg het leven samen.
Boek een overnachting in of in de buurt van De Oude Rechtbank via Booking.com.

Uitgaansagenda De Oude Rechtbank

Laatste feest was op zaterdag 1 juli 2023: Schmutzig × ĐECIĐ

Statistieken

343·feesten
geen·in de toekomst
343·in het verleden
12·nieuwsberichten
10·video's
1091·bezoekers · herkomst
485·unieke bezoekers
191Partyflockfans
goed·stemresultaat (60.8147 stemmen)

Nieuws

Op zaterdag 8 oktober organiseert technocollectief Schmutzig Events een nieuwe editie van Schmutzig! in de Oude Rechtbank in Eindhoven. Ook deze avond zal volledig in het teken staan van de kenmerkende Schmutzig!-sound: pompende, compromisloze techno voor de fijnproever!
Koningsnacht in Eindhoven betekent traditiegetrouw dat La Fête 040 de De Oude Rechtbank en het Het Tuchthuis voorziet van een 'royale' portie dampende beats. Dit jaar is de line-up wederom dikker dan voorheen, want met Technasia, UNER en Robert Dietz staan er een aantal soevereine headliners uit de internationale techno, deep- en techhouse scene op het programma!
Na een uitzinnige jaarwisseling gevolgd door een welverdiende winterslaap maakt La Fête 040 zich op om op 28 maart het nieuwe jaar in te luiden met misschien wel de dikste editie die Ensuite ooit gekend heeft!
Na het daverende succes van Festival Ensuite, klonk al snel de roep om een knallende nieuwjaarseditie. Jullie gebeden zijn verhoord, want op 31 december neemt La Fête 040 je tijdens 'Ensuite - Deep till Dawn' mee het nieuwe jaar in.
Het Deep & Tech House concept Ensuite zorgde keer op keer voor een uitverkocht huis in de De Oude Rechtbank in Eindhoven. Reden om het wat groter aan te pakken en dus presenteert men op 25 oktober Festival Ensuite, een nieuw festival dat tevens geldt als dé afsluiter voor de Dutch Design Week.
Op 9 augustus viert La Fête 040 haar eenjarig bestaan en dat betekent dat er een extra dikke editie van Ensuite - The Official Lakedance Afterparty op het programma staat.
La Fête 040 verovert met haar deep- en techhouse concept 'Ensuite' in rap tempo het Eindhovense nachtleven. Dat is ook de organisatie van Lakedance niet ontgaan en dus is in goed overleg is besloten dat La Fête 040 op 7 juni de officiële afterparty van Lakedance zal organiseren. 1
La Fête 040 zorgt ervoor dat jij jouw Koningsnacht én dag kunt afsluiten met hét lekkerste deep- en techhouse feestje van Eindhoven. Op 25 en 26 april kun je namelijk twee nachten achter elkaar terecht in de De Oude Rechtbank om tijdens La Fête D'Orange los te gaan.
Een weekend niet gedanst is een weekend niet geleefd. Kom op 27, 28 en 29 maart 2014 in beweging op het fonkelnieuwe festival Eindhoven Dance Motion (EDM). Dat is tot het Eindje van de nacht compleet uit je plaat op alles tussen house en hardcore en overdag exposities, workshops van producers en dj-demonstraties. 3
Café D'Anvers, één van de oudste en meeste bekende clubs van België, steekt namelijk de grens over om tijdens de 3e editie van "ENSUITE" in de Oude Rechtbank in Eindhoven, een eigen zaal te hosten