Partyflock
 
­

Ensuite · The Official Lakedance afterparty

gepubliceerd door , op
La Fête 040 verovert met haar deep- en techhouse concept 'Ensuite' in rap tempo het Eindhovense nachtleven. Dat is ook de organisatie van Lakedance niet ontgaan en dus is in goed overleg is besloten dat La Fête 040 op 7 juni de officiële afterparty van Lakedance zal organiseren. Met een extra zaal en een line-up om je vingers bij af te likken wordt 'Ensuite - The Official Lakedance Afterparty' een editie om niet te missen. Zorg dus dat je voldoende energie overhoudt om na afloop van Lakedance nog tot een uurtje of 04:00 door te gaan...

Lakedance presents: 't Tuchthuis met o.a. Egbert (Live) en Bjorn Wolf
Traditiegetrouw vind ook deze editie weer plaats in de Oude Rechtbank maar met de opening van 't Tuchthuis, het stoute buurjongetje van de Oude Rechtbank, heeft men de beschikking gekregen over een extra zaal. Deze zal op 7 juni in handen zijn van Lakedance en met Egbert (Live), Bjorn Wolf en Hiddem Up achter de decks belooft het een waardige première van deze extra area te worden.

DJ KruH presents: Cirque Du KruH
Maar er is meer, want ook DJ KruH, wereldberoemd in Eindhoven, zal voor het eerst een eigen zaal hosten! Speciaal voor deze editie doopt deze circusster 'zijn' Rechtszaal om tot 'Cirque Du KruH' en neemt hij niemand minder dan Marcella en DJ Kahn mee . Dit betekent feest zoals feest bedoeld is met acrobatische house, een heuse spreekstalmeester, kleurrijke techno, circus-dieren, feestelijke techhouse, bizarre elementen en dikke classics. Stilstaan in deze 'piste' is dan ook geen optie.

Uiteraard mogen ook de La Fête 040 residents niet ontbreken. Met de lekkerste deep- en techhouse van Eindhovense bodem zullen zij het feest, dat 's middags op het Mensroom Podium van Lakedance al wordt ingezet, tot in de late uurtjes voortzetten in 'de Brasserie' van de Oude Rechtbank.

Tickets voor al dit moois kosten slechts € 10,- en zijn verkrijgbaar via www.lafete040.nl.

1 opmerking