Partyflock
 
­ Nederland

Danceavonden, workshops en dj-demonstraties op eerste editie Eindhoven Dance Motion

gepubliceerd door , op
Danceavonden, workshops en dj-demonstraties op eerste editie Eindhoven Dance Motion
11 maart 2014
FeestBPM Black · Talent Night
Datumdonderdag 27 maart 2014
LocatieDynamo Site
FeestFrom The Bottom · First Edition
Datumdonderdag 27 maart 2014
LocatieDe Oude Rechtbank Site
FeestPhenomenal · Subground
Datumzaterdag 29 maart 2014
LocatieDynamo Site
Een weekend niet gedanst is een weekend niet geleefd. Kom op 27, 28 en 29 maart 2014 in beweging op het fonkelnieuwe festival Eindhoven Dance Motion (EDM). Dat is tot het Eindje van de nacht compleet uit je plaat op alles tussen house en hardcore en overdag exposities, workshops van producers en dj-demonstraties. Het complete programma staat online op www.eindhovendancemotion.nl

Maak EDM mee op verschillende locaties: bij jongerencentrum Dynamo, het Natlab en Van Abbemuseum, in cafés en op onverwachte plekken verspreid door de stad. Na de officiële opening op donderdag 27 maart barst het festival los. Het driedaagse programma omvat tientallen danceavonden, maar ook talentenshows, workshops en masterclasses van en met verschillende dj's en producers. De entree is overal gratis of bedraagt maximaal €5. Voor een aantal speciale activiteiten is vanwege de beperkte ruimte aanmelding vereist. Surf naar de website voor meer informatie en het complete programma: www.eindhovendancemotion.nl.

Eindhoven Dance Motion (EDM) is een initiatief van jongerencentrum Dynamo en Yu'R - Events. Het programma wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met partijen uit het Eindhovense nachtcircuit en uitgaansleven.

2 opmerkingen

Ik ben blij met dit initiatief. :D Hopen dat dit evolueert naar iets moois. Er zijn genoeg leuke locaties in Eindhoven al hoop ik dat in de toekomst de openingstijden verruimd worden.