Partyflock
 
­

La Fête d'Orange in Oude Rechtbank

gepubliceerd door , op
La Fête 040 zorgt ervoor dat jij jouw Koningsnacht én dag kunt afsluiten met hét lekkerste deep- en techhouse feestje van Eindhoven. Op 25 en 26 april kun je namelijk twee nachten achter elkaar terecht in de Oude Rechtbank om tijdens La Fête D'Orange los te gaan op Taras van de Voorde, Ferreck Dawn, KruH, STVN & Bace, Alessandro Diga, Claudio, Lucio, N.U.D.E. en vele anderen.

Traditiegetrouw begint het feest in Eindhoven al in de nacht voor Koninginnedag en ook tijdens deze eerste Koningsdag zal dat niet anders zijn. Reden genoeg dus om al op 25 april de deuren open te gooien. Tijdens deze eerste nacht zal Lowend Community een eigen zaal hosten met als absolute headliners Taras van de Voorde en Alessandro Diga. In de andere zaal krijgen La Fête 040 residents Lemon Aid en STVN & Bace gezelschap van Ferreck Dawn en in het Café nemen de heren van T.M.F. hun vertrouwde plek weer in...

Op 26 april (Koningsdag) is het tijd voor de tweede episode. Als rond 20:00 de zon gezakt is, kun je de warmte van de Oude Rechtbank opzoeken en deze allereerste Koningsdag tot in de late uurtjes voortzetten met o.a. KruH, Claudio, Lucio, Paulie B, Heinrich von S., Robin Daniels, Elroy Cyrano, Marc Creemers en vele anderen. Speciale gasten deze avond zijn de heren van 'LOS' die met een zware delegatie uit Veghel zullen komen om het Café volledig op stelten te zetten.

Kaarten voor La Fête D'Orange zijn verkrijgbaar via www.lafete040.nl. Een dagkaart kost in de voorverkoop € 12,50 en met een passe-partout ben je voor € 20 beide dagen welkom. Alle vorige feesten van La Fête 040 waren vooraf uitverkocht maar mochten er aan de deur nog kaarten beschikbaar zijn, dan kosten deze € 15.