Partyflock
 
­

Schmutzig organiseert nieuwe editie in de oude rechtbank

gepubliceerd door , op
flyer Schmutzig
Op zaterdag 8 oktober organiseert technocollectief Schmutzig Events een nieuwe editie van Schmutzig! in de Oude Rechtbank in Eindhoven. Ook deze avond zal volledig in het teken staan van de kenmerkende Schmutzig!-sound: pompende, compromisloze techno voor de fijnproever! De muzikale invulling van deze editie zal worden verspreid over twee area's die ieder hun eigen concept hebben. Het Kunstcafé zal deze nacht het domein zijn van Schmutzig-resident Just Tom en 'associates' GeScH!, Sinclair Rhemrev, Franky van der Kroft, Roger Stock die ieder hun eigen kijk op techno ten gehore zullen brengen. Geen settijden, geen regels! Verwacht een knettergekke all-night techno takeover vol diversiteit en dikke tracks!

In de Rechtszaal kun je de hele nacht genieten van de no-nonsense sounds van de Schmutzig!- residents. Stavros en Gisus zullen beide hun stevige maar melodieuze sounds ten gehore brengen, waarna de laatste restjes zweet er uit zullen worden geperst met de machinale en duistere platen uit de koffer van Youri Jozee.

Over Schmutzig!
Sinds haar oprichting in november 2015 is Schmutzig! uitgegroeid tot een van de meest spraakmakende clubavonden in het Eindhovense nachtleven. Het concept is ontstaan uit een gedeelde voorliefde voor de hardere varianten binnen de techno, en kenmerkt zich door een back-to-basics-mentaliteit waarbij de focus op de muziek ligt en de aankleding tot een minimum wordt beperkt. De organisatie kiest bewust voor lineups bestaande uit fanatieke crate diggers, door de wol geverfde selectors en lokaal up-and-coming talent om zo een spannende en diverse programmering te kunnen bieden.