Partyflock
 
­ Nederland

A Day at the Park presenteert haar jubileum trailer met trots

gepubliceerd door , op
Nu de lente definitief is doorgebroken presenteert A day at the park haar enige echte trailer. Geen reguliere video om simpelweg de festivalkriebels aan te wakkeren, maar een klassiek geschoten clip waarin de historie van het festival in één soepele flow voorbij komt. Gemaakt door voormalig MTV-producers Arne van Terphoven en Maurice Hickendorff laten de heren zo het verjaardagsgevoel welig tieren, talloze hoogtepunten komen op kleurrijke wijze voorbij. En dan hoor je die soundtrack van Kraak & Smaak met die fijne vocalen van Romanthony, zie je de zon buiten schijnen, en rest er maar één gedachte: tijd voor een dagje in het park!

Jubileum trailer A day at the parkDit is echter niet het enige nieuws dat ze hebben...

A day at the park verwelkomt Benny Sings
Een laatste doch zeker niet minste toevoeging aan de line-up van A day at the park: Benny Sings! Oftewel, het alter ego van multi-instrumentalist Tim van Berkenstijn. Zeg maar gerust een van Nederlands meest interessante crossover singer-songwriters, Benny Sings past het kunstzinnige jazzpakje namelijk net zo goed als de hippe pop- en souljasjes. Niet verwonderlijk is er al jaren een warme band met Sonar Kollektiv, het net zo veelkleurige label van Berliner outfit Jazzanova. In eigen land is Benny Sings al jaren op zijn plek bij Dox Records, vanwaar hij langzaam de wereld heeft veroverd. Vooral nadat hij vorig jaar zijn vierde album ART uitbracht ging het hard. Want het bleef niet bij een minuutje DWDD, hij toerde bijvoorbeeld met niemand minder dan Mayer Hawthorne, ook andere clubs en festivals staan nog op het programma. Op zaterdag 21 juli staat hij echter gewoon in het Amsterdamse Bos, klaar voor een onstuimig ADATP-debuut.

Topkok Jamie Oliver's Restaurant Fifteen op A day at the park
De liefde van de festivalganger gaat door de maag. Daarom heeft A day at the park, naast dikke muziek en fijne chillmomenten, altijd gezorgd voor volop eten en drinken in elke vorm. Van kleine hapjes tot complete dishes tot een verantwoord snelle hap en van exclusievere wijnen en champagne tot een lekker ijskoud biertje.
Ja, alle ingrediënten zijn aanwezig om je op een aangename manier de dag door te helpen. De kwaliteit moet daarbij hoog zijn, dit merk je aan het duurzame en biologische karakter van zoveel mogelijk producten.
Ambitieus zijn ze ook zeker op dat gebied en om dit te onderstrepen starten ze dit jaar een samenwerking met topkok Jamie Oliver's Fifteen om aan de ambitie van een 'real food festival' vorm en inhoud te geven!

Fifteen is het eerste restaurant dat Jamie Oliver opende en was meteen een groot succes door de combinatie van het bereiden van heerlijk Mediterraans eten met een sociaal-maatschappelijk doel. Het is bijna tien jaar na dato nog altijd dé plek waar jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een professionele opleiding tot chef kunnen volgen. En of je nu voor een proeverij van heerlijke Italiaanse gerechten gaat of voor een houten plank volgeladen met geweldige antipasti, bij Fifteen eet je gerechten die met aandacht en liefde zijn bereid. En dat gebeurt dus ook dit jaar op A day at the park!

Bon appetit!

Trash & Treasures
Berucht in Amsterdam en omstreken, de schatzoekers van Trash & Treasures. Nadat ze vorig jaar al met succes hun 'garagesale extraordinaire' presenteerden op A day at the park, zijn ze dit jaar nog nadrukkelijker aanwezig. Zelf omschrijven ze hun concept als 'een bonte mix van designers, gadgets, Vintage, kunst, topmerken, nieuwe labels en de leukste boetiekjes, aangevuld met muziek en soms een feestje'. Zeg maar een explosie van stijl, zoals A day at the park dat graag ziet -tussen kunst en kitsch in een Vintage jasje. Daarom dit jaar een extra grote area voor Trash & Treasures; meer boetiekjes en designers uit het Amsterdamse, maar ook een aantal serieuze trendwatchers. Samen met A day at the park gaat Trash & Treasures namelijk op zoek naar de beste festival look. Laat kaplaarzen en hoodies dus thuis, zorg voor een waanzinnige outfit, hoe gekker hoe beter, dit is jouw kans om te shinen!

Line-up
Richie Hawtin, Groove Armada (Live), Green Velvet, Steve Lawler, Housequake, Jazzanova feat. Paul Randolph (Live), Kraak & Smaak (Live), Aeroplane (Dj Set), Chef'Special, Real El Canario, Benny Sings, Dimitri, De Man Zonder Schaduw, Dennis Ruyer, Arjuna Schiks (Live), ONNO (Live), Blake Jarrell

5 opmerkingen

Zin in!!! :-)
Hehe, geinig gedaan met die wegtrekkende wolken na 2011! 8) Hoop voor degenen die dit jaar gaan dat het werkelijkheid wordt en dat het weer vele male beter is dan vorig jaar... :)(Y)
Zo'n noodweer als vorig jaar maak je maar 1 keer mee... (lijkt me ;))
Dagverblijf
Werkzaam bij {SHOWLIST organization 4429, 2792}
Artiest {SHOWLIST artist 28683, 2511, 2274}
Mooie trailer!
 
Artiest Visualizer
Hulde aan de maker van de flyer/poster.
Ziet er erg mooi uit!