Partyflock
 
­ Nederland

Winterse sferen en een knallend uiteinde bij Escape in december

gepubliceerd door , op
De winter is nu echt aangebroken. Buiten is het guur, koud, stormachtig en nat. Tijd om de warmte en gezelligheid van Escape op te zoeken! Dans je warm op de dansvloer of duik Escape Caffé of de Kroon in.

Want niet alleen de dj’s bieden je warmte en spektakel deze maand, ook de koks zorgen ervoor dat je kan genieten van hete hoogstandjes. Want Escape heeft wat nieuws gelanceerd om je avond helemaal compleet te maken: het Escape Caffé Club Menu! Begin je avond perfect samen met al je vrienden in Escape Caffé aan het Rembrandtplein. Hier geniet je van een heerlijk luxe driegangen diner. Daarna dans tot in de vroege uurtjes in Escape waar je op de VIP gastenlijst staat. Voor slechts 39 euro per persoon kan je dus genieten van een overheerlijk driegangen menu én VIP entree tot Escape. Check hier het menu: http://escape.nl/club.html?show=home Dit luxe en sfeervolle arrangement is te boeken op zaterdagavond (Framebusters) en zondagavond (Sunday Night). Aanmelden kan via dinerarrangement@escape.nl. Vermeld daarbij de datum, de gewenste tijd, het aantal personen en een telefoonnummer waar je te bereiken bent.

Naast Escape Caffe kan je ook heerlijk dineren in het naastgelegen café restaurant De Kroon, waar je elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 23.00-03.00 kan schuilen voor de kou en genieten van de beste muziek en cocktails. De entree is gratis, check www.dekroon.nl voor alle line ups.

Op zaterdag 5 december pakken Mischa Daniels, Raymundo en Leo van der Weijden de muzikale pakjes uit! Het is immers pakjesavond en daarom hebben deze drie dj’s hun dikste platen ingepakt, om ze van 23.00 – 05.00 weer voor je uit te pakken. Dansen all night long, opgezweept door de lyrics van mc Pryme! Voor de eclectische cadeautjes kan je terecht in de deLux zaal waar Rubywax met zijn gouden staf de scepter zwaait.

Ook op zaterdag 12 december staan cadeautjes centraal. Frederik Abas viert dan namelijk zijn verjaardag! Hij wordt alweer 35 jaar jong, en nodig al zijn vrienden uit. Jean en Raymundo zijn van de partij voor de beats en Costar zorgt met zijn sax voor de funky tunes. Mc Pryme host de avond en Danney Canova bouwt boven in deLux een feestje!

Zaterdag 19 december nodigt resident Raymundo fris talent uit. Ze zijn jong, maar oh zo ervaren: Tettero en Marc McRowland. Dat bewijzen ze ook deze avond achter de decks. Mc yaNto is erbij voor de vocals en Girls Love DJs resident Lars Vegas rockt deLux met zijn eclectic madness. Tweede kerstdag, zaterdag 26 december, staan de beste houseclassics en the best of 2009 in de spotlight. Robert Feelgood en Bart van Liefland zorgen hiervoor, uiteraard samen met Raymundo én de goddelijke vocalen van Vika Kova.

Het jaar wordt knallend afgesloten op donderdag 31 december. Tijdens deze Escape NYE 09/10 Bash worden Escape club, Escape deLux en Escape Studio allemaal geopend. Qua muziek is er ook uitgepakt, niemand minder dan Prok & Fitch worden uit Engeland ingevlogen. Deze twee producers uit Engeland scoren hit na remix, en jocks als Roger Sanchez en Erick Morillo draaien ze grijs. Hier zie je ze live in Amnesia op Ibiza tijdens Roger Sanchez’ Stealth party een feest bouwen:
{argument 'id' ontbreekt}

Check meer van hen op www.myspace.com/prokfitch Twee andere razend populaire artiesten van eigen bodem zijn er ook bij: Sunnery James & Ryan Marciano! De avond wordt afgetopt met de Bingo Players (Defected) die wereldwijd hoge ogen gooien met hun producties. Aangevuld met residents Raymundo en Frederik Abas én de eclectic sounds van Lars Vegas, Rubywax, Joshua Walter, Danney Canova, Wiebthroat en Martino Rosso betekent dit maar één ding: FEEST! Een perfecte afsluiting van 2009 en ideaal begin van 2010.

Wil je voorafgaand aan dit NYE spektakel nog lekker genieten van een 4-gangen diner in Escape Caffé? Bestel dan het NYE Diner arrangement. Na afloop van dit heerlijke diner drink je een glaasje Prosecco in de Escape Lounge en je krijgt dan ook een bandje voor VIP-entree in Escape Club. Dit arrangement kost 90 euro per persoon en is online te reserveren op www.escape.nl Er zijn ook een viertal andere luxe VIP arrangementen beschikbaar, check voor de beschikbaarheid en invulling hiervan www.escape.nl Ook op de zondagen is het housen geblazen in Escape. Tijdens Sunday Night, met residents Frederik Abas, Jean en Rico Favella kan je jouw weekend perfect afsluiten.

De entree bedraagt 15,- op de zaterdagen en 10,- op de zondagen. De tijden zijn 23.00-05.00 en op www.escape.nl vind je meer informatie over Framebusters, Sunday-Night, foto's, muziek, filmpjes, line ups en de menukaart van Escape Caffe. Ook kan je je hier aanmelden voor de newsletter en wekelijks kans maken op vrijkaarten. Een VIP arrangement voor vier personen tijdens een zaterdag of zondag kost 300 euro inclusief een fles sterke drank plus vier softdrinks, of een fles champagne.