Partyflock
 
foto Erick Morillo
NaamErick Morillo
FunctieDJ
Geslachtman
Lid van groepSympho Nympho
Geboortedatum1971
Leeftijd48 - 49
Overleden
HerkomstVerenigde Staten
Genresdeephouse, house, techhouse
SiteSite erickmorillo.com
Aanwezigheiddiscogsfacebookpageflickrinstagramsoundcloudspotifywikipedia
Affiliatie
1

Biografie

There really is very little in the world of music and entertainment that Erick Morillo hasn't turned his hand to. He's a platinum-selling artist, he's topped the charts worldwide as the producer behind Reel 2 Real's hit "I Like To Move It" (used in both Madagascar movies, reaching millions of viewers worldwide and covered by Will I Am in Madagascar 2) and he's been responsible for a bewildering array of dance-floor tracks including 'Reach', 'Believe', 'Do What You Want' and 'I Feel Love' – under pseudonyms including Ministers De La Funk, The Dronez (with Harry 'Choo Choo' Romero and Jose Nunez) and Li'l Mo Ying Yang. He's remixed everyone from Whitney Houston to Basement Jaxx and continues to run the legendary Subliminal Records house music empire...
Nieuws
'I Like To Move It'-dj Erick Morillo overleden · 2 september 2020
Dj en muziekproducer Erick Morillo is op 49-jarige leeftijd overleden. De artiest werd wereldberoemd met de megahit I Like To Move It uit 1993. Hij was niet de zanger van het lied, maar de deejay en producent.
15 juli 2017
Foto's, A Day at the Park, 15 juli 2017, Amsterdamse Bos, Amstelveen
1 april 2006
Foto's, Erick Morillo, 1 april 2006, The Power Zone, Amsterdam

12 waarderingen

Eminem74
Held goed
koenk
sjeeezus hoe diik op ibizaaa!!
ZAZAZA
eind jaren 90, begin 2000 erg sterk, nu vergane glorie. Geld en commercie... en ja, gelijk heeft ie. :)
Jeffrey Visser
Held!!!
coen13579
net terug uit ibiza morillo held van de vakantie !!!!
MegaBASs
Wat een feestbeest!
Reille
geweldigggg
Ginxy
Super!
:respect:
Sebas - Sest
Wat een held, wat een entertainer...­voor Mr.­ Morillo zijn geen woorden.....­sprakeloos...­
Heb hem mogen meemaken op Ibiza in de PACHE.­ Niet normaal wat een feestje!
ZAJA
helemaal geweldig

15 opmerkingen

kühn!
Artiest Q-N
onsympathieke veel te gehypte DJ!
wat een vette eikel die gast...­ heb hem toevallig moeten op pikken in Antwerpen op 't vliegveld.­ voor extrema outdoor...­(omdat iemand was uitgevallen)

arrogante piemel hij moest in een mercedes worden opgehaald en niet in een volvo...­ fuck die shit ik had zijn manager er bijna uit gegooid op de autobaan!!!!

en zo goed ben je ook niet HOMO!!!!!!

wie denk je dat je bent P.­ DIDDY??????????


mattie!!!!!!!!
laatste aanpassing
 
ik heb idd wel vaker gehoord dat ie ontzettend arrogant is ja .­ maar dat heb je met die amerikaanse dj's , die worden hier zo ontzettend opgehyped allen maar omdat ze uit de v.­s.­ komen , krijgen ook zo maar een fee van 20.­000 voor een setje , terwijl we in nederland veel meer en beter talent hebben rondlopen.­
 
beetje onzin dat we in nederland meer en beter talent hebben rondlopen dan in de v.s... Je kent zo goed als niemand van de betere dj's in de vs waarschijnlijk. En daarbij is Erick Morillo stukken beter dan bijvoorbeeld erick e roog en gregor salto etc... straatlengtes voorsprong:Cheer:
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 7 augustus 2007 om 16:48:
beetje onzin dat we in nederland meer en beter talent hebben rondlopen dan in de v.­s...­ Je kent zo goed als niemand van de betere dj's in de vs waarschijnlijk.­ En daarbij is Erick Morillo stukken beter dan bijvoorbeeld erick e roog en gregor salto etc...­ straatlengtes voorspronglaatste aanpassing 7 augustus 2007 16:49

Amen.
 
Uitspraak van HeRMaNoS PoR ViDa op zaterdag 21 juli 2007 om 23:12:
wat een vette eikel die gast...­ heb hem toevallig moeten op pikken in Antwerpen op 't vliegveld.­ voor extrema outdoor...­(omdat iemand was uitgevallen)

arrogante piemel hij moest in een mercedes worden opgehaald en niet in een volvo...­ fuck die shit ik had zijn manager er bijna uit gegooid op de autobaan!!!!

en zo goed ben je ook niet HOMO!!!!!!

wie denk je dat je bent P.­ DIDDY??????????


mattie!!!!!!!!

gehoord ja, daarna toch de q7 oid van de baas van extrema gebruikt om hem terug te brengen omdat hij anders niet zou draaien..
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 13 november 2007 om 21:19:
gehoord ja, daarna toch de q7 oid van de baas van extrema gebruikt om hem terug te brengen omdat hij anders niet zou draaien..­

kansloos gedrag :S
Erick Morillo is gewoon Koning!!
sorry jongens deze man draait vetttttttttttttttttt­tttttttttttt­tttttttttttt­tttttttttttt­tttttttttttt­tt­ttttttttttttttttttttt, 25 okotober powerzone, vori­ge the sand, en daarvoor again powerzone, feest va­n het jaar en er wordt echt fatoe gedraaid.­ of hij­ nou arogant is of niet, who cares, merk ik niks v­an onder het dansen..­hahahah.­laterzzzzzzzzzzzz
Sommige mensen zijn zo goed in iets dat ze arrogant mogen zijn, Morillo is er daar 1 van.­ Die gast draait keer op keer de pannen van het dak.­ De uitstraling, flair en volledige overgave waarmee hij draait is absoluut uniek en bijzonder aanstekelijk! Ik vind dat hij z'n rider aan moet passen van een mercedes naar een stretch Hummer!


Morillo for (p)resident!
 
ik vond hem op Loveland 2009 erg tegen vallen!
Break down the doors met de Audio Bullys :respect: