Partyflock
 

Escape Club

op de kaart
afbeelding Escape Club
AdresRembrandtplein 11
1017 CT
Amsterdam
Nederland
SiteSite escape.nl
E-mailcontact@escape.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagramyoutube

Informatie

Escape is a multi-spaced venue for a total clubbing experience. With special Club dinner arrangements you can enjoy a 4 course menu at Escape Caffé and get VIP access to Escape Club afterwards. Escape was founded in 1986. All these years Escape had been very popular for domestic and foreign visitors. It's cutting edge design and technical facilities as well as a tremendously good sound system are ingredients for a wonderful clubbing experience. Escape hosts club nights like Brainwash and House Rules with lots of national and international talented DJ's and entertainment.
Boek een overnachting in of in de buurt van Escape Club via Booking.com.
13 maart 2014
Foto's, Reveal, 13 maart 2014, Escape Club, Amsterdam
30 januari 2014
Foto's, Reveal, 30 januari 2014, Escape Club, Amsterdam
20 oktober 2013
Foto's, Stealth, 20 oktober 2013, Escape Club, Amsterdam
17 oktober 2013
Foto's, Armada Night, 17 oktober 2013, Escape Club, Amsterdam
28 maart 2013
Foto's, Reveal, 28 maart 2013, Escape Club, Amsterdam
15 november 2012
Foto's, Reveal, 15 november 2012, Escape Club, Amsterdam
10 december 2010
Foto's, LadyKillers, 10 december 2010, Escape Club, Amsterdam
Nieuws
Nicky Romero verplaatst zijn inmiddels iconische showcase, Nicky Romero & Friends, van zijn label Protocol Recordings naar een eerder tijdstip. Het evenement, dat plaatsvindt in de Amsterdamse Escape, wordt vervroegd naar 18:00u en eindigt om middernacht. De dj is tijdens de showcase te zien met de al gevestigde namen van zijn label, ook neemt hij een aantal surprise guests mee.
Wall Recordings, het label van Afrojack, organiseert een eigen avond tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event op 19 oktober in de Escape in Amsterdam, met optredens van dj's die aan het label zijn verbonden of er singles hebben uitgebracht. De line-up bestaat onder andere uit Apster, D-wayne, Fais, Hellberg, Karim Mika, KIIDA, Oliver Rosa, Ravitez, Rui, Tom & Jame, Valentine, plus een aantal special guests. De avond wordt gehost door MC Ambush. 3
Wall Recordings, het label van Afrojack, organiseert een eigen avond tijdens het jaarlijkse Amsterdam Dance Event op 19 oktober in de Escape Club in Amsterdam, met optredens van dj's die aan het label zijn verbonden of er singles hebben uitgebracht. De line-up bestaat onder andere uit Apster, D-wayne, Fais, Hellberg, Karim Mika, KIIDA, Oliver Rosa, Ravitez, Rui, Tom & Jame, Valentine, plus een aantal special guests. De avond wordt gehost door MC Ambush.
Sunnery James & Ryan Marciano keren wederom terug naar Escape Club tijdens Amsterdam Dance Event. Na de zeer succesvolle en uitverkochte editie van vorig jaar kiest het meest bekende DJ-duo van Nederland wederom voor Escape Club, een van de meest legendarische en ook intieme clubs van Amsterdam. Een beperkt aantal tickets zijn in de voorverkoop gegaan.
Escape is al jaren 'thé place to be' als afterparty na de festivals. En ook deze zomer kan meteen vanaf het terras of het gras de dansvloer op!
Escape in mei
2 mei 2016
Na internationale sterren als Fedde le Grand, Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staan de lokale helden in mei centraal bij Escape.
Na internationale sterren als Roger Sanchez, Jason Derulo en DJ Chuckie staat de volgende DJ held al te trappelen: niemand minder dan Fedde le Grand zal Escape gaan rocken op Koningsdag! Maar ook op Koningsnacht en de andere avonden in april kan je los in Nederland's bekendste club. Vanaf nu begint hier je weekend zelfs al op woensdag! Boek op tijd je VIP spot via vip@escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock of scoor je tickets via de nieuwe website www.escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock Of start je avond met een heerlijk etentje en scoor een Diner & Dance ticket!
Afgelopen maand waren Jason Derulo en DJ Chuckie al te gast bij Escape en ook deze maand staan er internationale artiesten geprogrammeerd! Vrijdag 11 maart is Sander Kleinenberg van de partij en vrijdag 25 maart rockt The S-Man, Roger Sanchez, de clubzaal! Boek op tijd je VIP spot via vip@escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock of scoor je tickets. Als je meer wilt koop dat een Diner & Dance ticket en begin je avond in stijl bij Escape Caffe!
Hou jij je nog aan je goede voornemens, of ben je ze al weer vergeten? Eén ding is zeker, na een avondje Escape heb je je zorgen achtergelaten op de dansvloer! De combinatie van dikke muziek en het allernieuwste op gebied van show, licht en visuals zorgt hier wel voor! Mocht je deze maand iets speciaals te vieren dan kan je vip@escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock mailen om een exclusieve VIP tafel, een extravagante Skybox of het hagelnieuwe Upperdeck te boeken van waar je een perfect uitzicht hebt op de DJ's en de zaal!
Het clublandschap is sterk veranderd, maar Reveal is er nog steeds, en daar zijn ze heel erg trots op! Een avond die staat als een huis, met een sterke muzikale lijn. Op donderdag 28 januari gaan ze dus keihard hun verjaardag vieren en proosten met jullie op de zesde verjaardag!

20 waarderingen

*youri*
man man
Mennie
soenda
was erg geslaagd
Devlon
Twee keer al mijn telefoon gejat daar.­
!¤ Bad Sound Kills Good Music ¤!
Licht, geluid en zaal(indeling) nice.­ Security zo zo.­ Drank aanbod mwah mag nog wat betere classy rum bij.­ De warmte verkoopt de drankjes hier..­alle keren dat ik er ben geweest is het er ontzettend warm.­ Nuchter zelfs..­ Ze moeten het weten maar doen er niks aan..­Balkon biedt mooi uitzicht over de stage.­ Decibelmeter leuke gimmick! Oordoppen in, pieken tof 114 meegemaakt.­ Hoewel deze nacht keurig tot 105-106.­
Vinnna
GOedddd
kuzladyleo
ben er 1 keer geweest en ik von het een prima club
joppiej
CITY MADNESS was echt the BOMB afgelopen vrijdag :D
Tammy19
Beetje jammer dat het zo duur is maar geluid is top
*Bouke*
veel te veel mannen, veels te licht en geluid staat te hard!
still the place to be for me.........­
sachin..B)
kut club
HardZwiza
mooie locatie met goed geluid, maar wat een afzetters daar (N)
super goed! goed geluid!
Erg jammer dat Santito niet meer bij SHAPE zal draaien! :( Ik zal nu zeker minder in Escape gaan komen.....
RaZorBlade
Nooit warm, mooie aankleding, gewoon een top locatie
Zeer goed, compleet plaatje daarzo (y)
FlexyFrank
Een van Nederlands oudste en bekendste clubs blijft ook in het nieuwe jaar constant vernieuwen, verbeteren en uitbreiden!
Toppertje :jaja:
GEWELDIG

6 opmerkingen

 
ESCAPE FRAMEBUSTERS DJ Raymundo ... you guys are the best!!!

kussssss(K)
Geweldige sfeer.­ Een van de betere tenten in Amsterdam
Hohoho, Sanito
 
dit is een best wel dikke tent of niet ?
iemand nog kaarten
 
Goede muziek, drama publiek.­ Jammer van al die mocro's