Partyflock
 
­

Nicky Romero & Friends tijdens ADE 2021 op eerder tijdstip in Amsterdamse Escape

gepubliceerd door , op
flyer Protocol
FeestProtocol · Labelnight
Datumdonderdag 14 oktober 2021
LocatieEscape Club Site
Nicky Romero verplaatst zijn inmiddels iconische showcase, Nicky Romero & Friends, van zijn label Protocol Recordings naar een eerder tijdstip. Het evenement, dat plaatsvindt in de Amsterdamse Escape, wordt vervroegd naar 18:00u en eindigt om middernacht. De dj is tijdens de showcase te zien met de al gevestigde namen van zijn label, ook neemt hij een aantal surprise guests mee. Tickets zijn verkrijgbaar via: prot.­cl/ade2021.

Nadat vorig jaar Amsterdam Dance Event niet doorging, is Nicky Romero van plan om dit jaar tijdens zijn inmiddels iconische label-avond een nog specialere avond vol dance en euforie te brengen. De line-up wordt binnenkort aangekondigd, maar in het verleden kwamen artiesten als David Guetta, Martin Garrix, Armin van Buuren, Afrojack en Sunnery James & Ryan Marciano al langs voor een gastoptreden.

Bekijk hier de Protocol Labelnight - ADE 2019 (official aftermovie)Over Nicky Romero
Na de wereld veroverd te hebben met eerdere hits als Toulouse, Legacy (met Krewella) en # 1 single I Could Be The One (met Avicii), bewees Nicky Romero dat zijn talent zich steeds verder ontwikkelt. Na de lancering van zijn eigen label Protocol Recordings in 2012, zette Nicky als artiest, producer en labelhoofd zijn persoonlijke successen voort met een reeks grote releases, variërend van samenwerkingen met Armin van Buuren, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Taio Cruz, Cheat Codes, NERVO, Timmy Trumpet en Steve Aoki en remixen voor onder meer Kygo, Rita Ora, Robin Schulz, Steve Aoki, Martin Garrix en Jess Glynne. Nicky bracht afgelopen zomer zijn nieuwe single Okay uit, een samenwerking met de Nederlandse zanger Wulf en producer MARF.

Over Protocol Recordings
Protocol Recordings werd in 2012 opgericht door Nicky Romero en is inmiddels leidend geworden op het gebied van innovatieve elektronische dance. Het roster bestaat uit een combinatie van gevestigde namen en getalenteerde nieuwkomers, zo vind je ondermeer Thomas Gold, Deniz Koyu, Teamworx, Futuristic Polar Bears, Trilane, Marcus Santoro, Stadiumx, Tim van Werd, Timmo Hendriks, Marc Benjamin, DØBER en natuurlijk Nicky Romero zelf op het label. Met hun succesvolle avonden tijdens zowel Miami Music Week als Amsterdam Dance Event en andere evenementen heeft het label inmiddels een stevige positie in de dancewereld opgebouwd. Daarnaast heeft de Protocol-avond tijdens ADE de reputatie een van de beste avonden van de dance-industrie te zijn en dit jaar vormt geen uitzondering.