Partyflock
 
­ Nederland

Gem Sessions goes ADE!

gepubliceerd door , op
Gem Sessions goes ADE!
17 oktober 2009
FeestGem Sessions · ADE special
Datumwoensdag 21 oktober 2009
LocatieSugar Factory Site
Woensdag 21 oktober is het de nacht van Gem Sessions #4 in de Sugar Factory. Het nieuwe label Gem Records met haar soundshowcase Gem Sessions staat deze nacht weer voor muzikale vernieuwing. Secret Cinema’s laatste Cocoon release Jazz Me staat nu bijna een week op nummer 1 (met de B-kant Shake Ur Tek Ass) in de Beatport Techno chart! De eerste Gem Sessions edities in Scheveningen, Amsterdam en Utrecht waren ook een groot succes. Vooral de duidelijke opbouwende muzikale lijn sprak veel liefhebbers aan. Een typische cross-over tussen Techno , House en Minimal met vooral veel energie kenmerkt de sound van dit label en haar soundshowcase. Egbert zijn eerste Cocoon release zal na het ADE uitkomen, daarna zal GEM001 ‘Dezelfde Weg EP’ met een Secret Cinema remix uitgebracht worden. Tijdens het ADE zullen al deze tracks aan bod komen.

Na het overdonderende succes op de Supperclub Cruise wordt er nu gekozen voor een kleinere, gezelligere setting, maar wel met dezelfde kwaliteit voor muziek. Deze editie zal samen met de distributeur van Gem Records, WordAndSound (WAS), gepresenteerd worden. Het muziekplatform van WAS, WhatPeoplePlay, heeft een compilatie samengesteld met daarop 15 tracks. Bij de ingang zal iedere bezoeker een plastic pas krijgen met daarop een unieke inlogcode waarmee deze compilatie gratis te downloaden is. ‘Secret Cinema – Timeless Altitude’, één van de Secret Cinema klassiekers staat hier ook op. Deze track zal binnenkort met een nieuwe remix digitaal uitgebracht worden, wat tevens de kick-off is van het digitaal uitbrengen van de Secret Cinema backcatalogue!

Naast Egbert en Secret Cinema spelen Peter Horrevorts (live), Vân Anh & Roger Martinez. Peter zijn live act is een must-see; zijn producties worden al jaren met veel lovende beoordelingen van zijn collega’s gedraaid en door zijn gigs tijdens Awakenings, Mysteryland, Loveland Festival, Lief Festival en vele andere plekken begint zijn naam langzaam maar zeker tot een eigen waarde te ontwikkelen binnen de internationale scene. Vân Anh heeft in de afgelopen weken veel tumult veroorzaakt in de clubs; haar stevige House set in de back2back set met Ille Bitch in Studio 80, de 3 uur set op de uitverkochte Supperclub Cruise voor Secret Cinema, als opwarmer voor Ben Sims in de Catwalk & Tivoli, zijn stuk voor stuk momenten die laten zien dat zij uniek is in wat ze presenteert en dat ze met open armen door gerespecteerde collega’s wordt ontvangen!

2 opmerkingen