Partyflock
 
­ Nederland

Studio 80: Monsterprogramma Amsterdam Dance Event

gepubliceerd door , op
Studio 80 heeft een naam hoog te houden als het gaat om feesten tot je er bij neervalt. Maar alle eerdere 24 uurs-marathons vallen in het niet bij het XXL-programma, waarmee de komende Amsterdam Dance Event wordt gevierd. Amsterdam, recent in de Britse media gebombardeerd tot ‘new dance capital of the world’ is in de vierde week van oktober ook werkelijk even het centrum van de internationale dance. En, zoals te verwachten, haalt Studio 80 in die week ook alles uit de kast om het een onvergetelijke ADE te maken.

Van woensdag 21 tot en met zondag 25 oktober is de black box aan het Rembrandtplein het strijdtoneel van niet alleen 5 feesten met internationale dj’s en live-acts, maar bovendien de officiële Cocoon-after en niet te vergeten een nieuwe editie van het roemruchte 24 Hour Party People.

Totale mayhem kortom, die meteen al begint op woensdag 21 oktober met een speciale editie van de succesvolle electro-nacht Katapult, die een podium biedt aan twee hotte labels: New Judas en Magnetron, met onder andere live-concerten van Huoratron, Rimer London en Bas Bron. DJ’s: Les Gilettes en The Heykids.

WKND, op donderdag 22 oktober, is wekelijks al de beste donderdagnacht van Amsterdam, maar ditmaal komen ook nog eens twee geweldige labels op bezoek: het Duitse Diynamic, dat Solomun, Stimming (live) en HOSH. meeneemt en het Britse deep house-label Freerange, vertegenwoordigd door Jimpster en Manuel Tur.

Vrijdag 23 oktober wordt gehost door Studio 80-productie Babylon en boekingsagency Agent Audio, die beiden een aantal troeven inzetten: de Italiaanse dj’s Davide Squillace en Luca Bacchetti plus Michel de Hey, Isis, Juan Sanchez, Mike Sheridan, Presetone en een grote internationale gast, wiens identiteit nog niet mag worden prijsgegeven.

Van veel slapen zal het in ieder geval niet komen, want op zaterdag 24 oktober opent de 80 al om 0900 ‘s ochtends de deuren voor een nieuwe 24 Hour party people, met internationale gasten (die helaas nog niet aangekondigd mogen worden) plus de gezellige aanwezigheid van serieuze afteraars als Michael ‘Ille Bitch’ Von L, unders, Moritz en dj-duo Flowing. Het feest duurt minimaal tot 0800 uur ’s avonds.

Zaterdagavond vanaf 2300 opnieuw een dubbelprogramma. Welcome to the future nodigt het Duitse Moon Harbour-label uit voor een programma met Matthias Tanzmann, Luna City Express, Dan Drastic en Boris Werner, terwijl in de tweede zaal het Amsterdamse Soweso-label niet alleen Lauhaus, Kabale Und Liebe en Makam inzet, maar ook nog de Duitse dj’s Miss Fitz en Marc Schneider.
De verlenging voor zaterdagnacht/zondagochtend is al in de pocket en die is ditmaal verzilverd voor de offciele Cocoon-after, georganiseerd door Evotions. Met de line-up zit het dus wel goed, al mag die op dit moment nog niet bekend gemaakt worden. Studio 80 blijft in ieder geval open tot 1300 op zondagmiddag.

De echte diehards gaan dan natuurlijk nog even lekker door, en zijn weer present op zondagavond voor de officiële Studio 80 ADE closing night, Sunday Spirit. Met De Man Zonder Schaduw en Studio 80-favoriet en Cocoon-dj Tobi Neumann. Iedereen die na afloop van dit feest nog op zijn benen staat, maakt kans op de felbegeerde Studio 80-trofee: de Last Man Standing Award.

Per evenement worden er slechts 150 tickets aangeboden in de voorverkoop, dus wacht vooral niet te lang met het kopen van je kaartje!

24 opmerkingen

150 tickets in de vvk? :/
 
aaaaah een monster
Jaaaa, Studio 80:lief: wat een line-up!!! Tobi Neumann, LCE, Stimming.
Slaapzak gaat mee..
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 3144, 46647, 122324}
:respect: de tent van Amsterdam :respect:
 
Die award is voor mij!
 
Geweldig!!!!!!!! de 80 is en blijft de goeiste :):)
Werkzaam bij Made in Brain
Artiest Efdé
Dat gaat weer een hele leuke zaterdag worden!!! en vrijdag :) oh en zondag ook!!!! en woensdag en donderdag ook al...

tering ik zeg lekker bezig!!!!!!
Last Man Standing Award! Dat wordt nog een felle strijd, gezien de huidige players. En niet te vergeten met dit programma..
FLOORFILLER PRESENT :-)
ik ga dit weekend in trainingskamp
Artiest unders
Uitspraak van Jaap Mutsaers op dinsdag 8 september 2009 om 19:11:
Ik neem mijn slaapzak ook mee

Mag ik dan in je huisje slapen :) ..
Last Man Standing award zal er voormij niet in zitten maar weet wel dat ik sowieso Donderdag, Zaterdag ochtend tot Zondag Ochtend en zondag avond opzekers present zal zijn!

Echter denk ik wel dat mijn huisgenoot wel een goede kans maakt op de Last Man Standing Award
Artiest {SHOWLIST artist 58705, 35999}
Ik denk dat ik met het nodige vals spelen wel in de top 10 kan eindigen ;)
bei midtown goede berichten om veder te gaan in de toekomst,,demo of geproduceerde opname
laatste aanpassing
Artiest {SHOWLIST artist 35370, 49215}
Uitspraak van NavigatorG op woensdag 9 september 2009 om 11:54:
Last Man Standing Award!

Ik oefen al 11 jaar voor deze award.
sowieso zondag ochtend en avond erbij! rest van het weekend maar een beetje rondzwerven door a'dam.
is genoeg leuks weer te doen dat weekend.. buiten het festival seizoen is dit weekend toch wel een beetje waar het allemaal om draait
Artiest {SHOWLIST artist 23234, 26378, 24374}
Uitspraak van unders op woensdag 9 september 2009 om 15:03:
Echter denk ik wel dat mijn huisgenoot wel een goede kans maakt op de Last Man Standing Award

ik denk het niet, want ik draai zaterdagavond/nacht 5 uur in de kleine zaal van simplon. maar geen zorgen, daarna kom ik terug ;-)
denk dat ik er zondagavond/nacht ook wel bij ben, maar dat zeg ik altijd.. ;-)

enniehoe, wat een klapper van een programma, studio 80 (l)
!!!e is sowieso al bij voorbaat gediskwalificeerd!
als geheelonthouder de strijd ingaan, geldt voor de LMS award-commissie als vals spelen.
Uitspraak van !!!e Bitchital (zeg maar gewoon ille) op donderdag 10 september 2009 om 20:54:
ik denk het niet, want ik draai zaterdagavond/nacht 5 uur in de kleine zaal van simplon. maar geen zorgen, daarna kom ik terug ;-)
denk dat ik er zondagavond/nacht ook wel bij ben, maar dat zeg ik altijd.. ;-)

een vroege dood ligt voor handen.. live fast die young.. en nu snel produceren anders heeft niemand er niks aan je als je weg bent. :)
laatste aanpassing
Gezellig, ben er uiteraard bij! Wat een heerlijke programmering, tel daarbij op alle andere pluspunten van Studio 80: dit gaat 'm zeker worden :yes:

En niet geheel onbelangrijk: 5 dagen lang... voldoende kansen een keer op tijd te komen zodat ik ook eens wat van het feest mee krijg ;)