Partyflock
 
Forumonderwerp · 1048585
Waarschuw beheerder
Poll, geopend op vrijdag 6 februari 2009, looptijd van 6153.5 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Hoe wil jij je biefstuk het liefst? :honger:

12280%
Lekker rood aan de binnekant
3020%
Goed doorbakken
Waarschuw beheerder
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 februari 2009 om 23:49:
Lust geen biefstuk...


ik ook niet..
vind het niet te freten :rot:
Waarschuw beheerder
Medium
laatste aanpassing
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Goed doorbakken"


Waarschuw beheerder
Rose...
Met champignons, uitje en kruidenboter.

Doorbakken lust ik niet, veel te taai. Zit je net als die koe een uur te herkauwen...
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


Waarschuw beheerder
Uitspraak van verwijderd op maandag 16 februari 2009 om 01:17:
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


:kwijl:
 
Waarschuw beheerder
donateur
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


 
Waarschuw beheerder
Medium van de grill
 
Waarschuw beheerder
medium
Waarschuw beheerder
rare tot medium en seker geen schoenzool
 
Waarschuw beheerder
donateur
medium
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


Waarschuw beheerder
Rosé met heeel veel knoflook:k:k
Waarschuw beheerder
Jongee! rood dan:rot:

Tegenwoordig noemen die koks ut rose:/
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 10 februari 2009 om 21:58:
maar in veel keukens zie je tegenwoordig dat ze m vaak ''nieuwe stijl'' bakken... lang op laagvuur


Ik ook niet en ik draai toch al een beetje mee.
Voor mij geld zo kort mogelijk en ff laten rusten.
Dan blijft hij lekker sappig (Y)
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 februari 2009 om 10:38:
medium


 
Waarschuw beheerder
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"
het liefst tussen rare en medium in .. :)
Waarschuw beheerder
Medium :9
Waarschuw beheerder
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"
 
Waarschuw beheerder
donateur
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


:jaja: :honger:
Artiest Faux
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Hoe wil jij je biefstuk het liefst? :honger:
Goed doorbakken
Lekker rood aan de binnekant


Dit is de domste pol ooit..

doe dan:
rare,
medium rare,
medium
medium done
well done..

maar deze 2 keuzes zijn nogal weinig!!
Waarschuw beheerder
donateur
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Goed doorbakken"

maar hou er niet echt van :\
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van verwijderd op woensdag 11 februari 2009 om 10:38:
medium, met wit brood en lekker soppen in de pan :kwijl:


 
Waarschuw beheerder
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Goed doorbakken"
Waarschuw beheerder
Medium met champignon en ui :kwijl:
Waarschuw beheerder
Ik lust geen biefstuk. :no:
 
Waarschuw beheerder
(permanent verbannen)
bloody as hell
 
Waarschuw beheerder
donateur
Ik vind het enorme verspilling om de biefstuk te verneuken met sausjes e.d. Goede biefstuk alleen met een klein beetje zout en peper.

Owja, qua bakken: zo rood dat hij au zegt als je je tanden erin zet.

:9
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


Waarschuw beheerder
rauw :@ en dan hakken tot gehakt met mayo, peper, zout, en maggi of wc sause...

Als ik dan echt een keer een goede b-vd haas te pakken krijg, dan een paar seconden
in de pan dat alleen de buitenkant een beetje bruin is... daarna de hele pan met roomboterjus
en al de oven in voor een paar minuuten op 100 graden ongeveer zodat de binnenkant super rood
blijft en toch warm is van binnen.

Ook altijd even een paar minuuten laten rusten als het klaar is zodat niet alle sappen er uit
vloeien als je hem gaat snijden :D

en goede biefstuk is bijna nergens hier in nederland te krijgen...

Heb ook meerdere verhalen gehoord van liefhebbers die hun biefstuk laten rijpen, tot wel 6 weken !
Dan wordt het vlees malser. Echter mag dit in nederland vandaag de dag niet meer. Het vlees is in princiepe gewoon aan het ontbinden en daarom wordt het vlees steeds malser.

Heel gevaarlijk dus, maar in zuidelijkere landen wordt het nog steeds veel gedaan.
laatste aanpassing