Partyflock
 
Forumonderwerp · 1048585
Waarschuw beheerder
Poll, geopend op vrijdag 6 februari 2009, looptijd van 6168.0 dag.
Iedereen · Mannen · Vrouwen

Hoe wil jij je biefstuk het liefst? :honger:

12280%
Lekker rood aan de binnekant
3020%
Goed doorbakken
 
Waarschuw beheerder
(permanent verbannen)
saignant blue
Waarschuw beheerder
donateur
Saignant :yes:

En dan het liefst van Angus rund
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


 
Waarschuw beheerder
Lust geen biefstuk...
 
Waarschuw beheerder
donateur
Medium Rare
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


ook nog is lekker snel klaar en het liefst hertenbiefstuk :kwijl:
Waarschuw beheerder
donateur
Daar ben ik de beste in in biefstuk bakken :honger:

Voor de rest kan ik niet koken , maar ik kan biefstuk bakken dat wil je niet weten hahahaha :lol:
Waarschuw beheerder
donateur
ik bak vlees altijd te snel
moet dat echt afleren
want biefstuk zo taai als leer is niet echt fijn :no:

maar heb em het liefst lekker rood
Waarschuw beheerder
donateur
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 6 februari 2009 om 23:49:
Lust geen biefstuk.


 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Goed doorbakken"


Waarschuw beheerder
struisvogel biefstuk
 
Waarschuw beheerder
"Lekker rood aan de binnekant":D

Uitspraak van Dr. Struggle :harry-uf: op zaterdag 7 februari 2009 om 13:02:
ik bak vlees altijd te snel
moet dat echt afleren
want biefstuk zo taai als leer is niet echt fijn


Als je biefstuk te taai is bak je hem eerder te lang dan te snel :)
laatste aanpassing
 
Waarschuw beheerder
donateur
hebben we geen optie: geen biefstuk?
Waarschuw beheerder
op een bord
 
Waarschuw beheerder
Rosé
Waarschuw beheerder
donateur
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 7 februari 2009 om 16:38:
Als je biefstuk te taai is bak je hem eerder te lang dan te snel :)


dankje voor de tip :)
Waarschuw beheerder
donateur
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je moet wel een keuze maken!


:/
Geen van beiden.
Medium hé.
Waarschuw beheerder
donateur
Uitspraak van Dr. Struggle :harry-uf: op maandag 9 februari 2009 om 19:38:
Als je biefstuk te taai is bak je hem eerder te lang dan te snel :)

dankje voor de tip :)


Ook moet je hem goed op kamertemperatuur laten komen. Dan kort en heet bakken en een tijdje laten rusten.
laatste aanpassing
Waarschuw beheerder
donateur
ahh ok dan :p
me ma kan ook geen biefstuk bakken dus heb het op zich niet van een vreemde :O
 
Waarschuw beheerder
(permanent verbannen)
bloederig!
 
Artiest SinSuline
Waarschuw beheerder
donateur
Medium rear met een krokante buitenkant... :9

snel op hoogvuur bakken dus...

en dan of met rode wijn saus, of met witte saus... maar de beste, de saus die me pa maakt met als basis een teriyaki sausje..
laatste aanpassing
 
Waarschuw beheerder
donateur
Uitspraak van Tiny-M op dinsdag 10 februari 2009 om 15:33:
Ook moet je hem goed op kamertemperatuur laten komen. Dan kort en heet bakken en een tijdje laten rusten.


zo vind ik hem ook het lekkerst. maar in veel keukens zie je tegenwoordig dat ze m vaak ''nieuwe stijl'' bakken... lang op laagvuur... :nocheer:
Waarschuw beheerder
donateur
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Rauw, net van de levende koe afgesneden"


(Y) :K
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 10 februari 2009 om 19:05:
Medium rear met een krokante buitenkant...

snel op hoogvuur bakken dus...

en dan of met rode wijn saus, of met witte saus... maar de beste, de saus die me pa maakt met als basis een teriyaki sausje


Wanneer mag ik komen proeven?? :kwijl:
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 10 februari 2009 om 19:07:
maar in veel keukens zie je tegenwoordig dat ze m vaak ''nieuwe stijl'' bakken... lang op laagvuur


Waar dan?? Nog nooit gezien, echt niet...:O
Waarschuw beheerder
BSE :s
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van Mike E op dinsdag 10 februari 2009 om 22:02:
BSE


Blont :rot:
Waarschuw beheerder
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 10 februari 2009 om 21:57:
Wanneer mag ik komen proeven??


kom ik mee :p
Waarschuw beheerder
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 10 februari 2009 om 22:10:
Blont


Voor wat staan die S en E dan nog?

:)
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van ** San** op dinsdag 10 februari 2009 om 22:11:
kom ik mee


20ste kunnen we toch?? ;p :lol:
Waarschuw beheerder
Uitspraak van Mike E op dinsdag 10 februari 2009 om 22:11:
Voor wat staan die S en E dan nog?


geen idee :)
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 10 februari 2009 om 22:13:
20ste kunnen we toch??


Ja :cheer: waar is het?
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van ** San** op dinsdag 10 februari 2009 om 22:15:
waar is het?


Laat me raden...A'dam?? :bloos: ;p
 
Waarschuw beheerder
medium, met champignon en ui :kwijl:
Waarschuw beheerder
donateur
bloody as hell :honger:
 
Waarschuw beheerder
beetje rood. met kruidenboter :honger:
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


 
Waarschuw beheerder
Zwart van de peper en heel iets rood nog, zolang er maar geen bloed uit komt :)
 
Waarschuw beheerder
Uitspraak van PartyChick [NL] op vrijdag 6 februari 2009 om 23:15:
Je hebt gestemd, jouw keuze was: "Lekker rood aan de binnekant"


Toevallig net nog gehad:9
Waarschuw beheerder
donateur
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 13 februari 2009 om 19:07:
Zwart van de peper en heel iets rood nog, zolang er maar geen bloed uit komt :)


beetje bloed is niet erg
in afrika tappen ze het uit koeien als hier bier uit een tap