Partyflock
 

Elements Beach

op de kaart
afbeelding Elements Beach
AdresSlag Vlugtenburg 5
's-Gravenzande
Nederland
SiteSite elementsbeach.nl
E-mailinfo@elementsbeach.nl
Aanwezigheidfacebookpageinstagram
Opvolger van Soul-beach.

Informatie

Strandbeesten. Smaakserveerders. Biertappers. Wijnschenkers. BBQ meesters. Feestbouwers. In-de-watten-leggers.
Idealisten met twee benen in het zand. Hou op... bescheidenheid siert de mens.

Het strandleven bij Elements Beach draait om chillen, delen, de stad even achter je laten en ruimte maken voor laidback leven. En op wat voor een plek!? Kijk om je heen: strand, duinen, golven en de (hori)zon. Karakter.

Om dit soort plekken zo te houden, zorgen we er graag voor dat jij geniet en tegelijkertijd goed bezig bent. Hoe? We serveren kwaliteit: plantbased en biologische producten. Ideaal genieten, genieten met een ideaal. Netjes.
Boek een overnachting in of in de buurt van Elements Beach via Booking.com.
13 augustus 2011
Foto's, Quest4Trance, 13 augustus 2011, Elements Beach, 's-Gravenzande
1 augustus 2009
Foto's, Quest4Trance, 1 augustus 2009, Elements Beach, 's-Gravenzande
16 augustus 2008
Foto's, Exclaim!, 16 augustus 2008, Elements Beach, 's-Gravenzande
Nieuws
Hier is het allemaal begonnen. Acht jaar geleden vond de allereerste Quest4Trance plaats bij Elements Beach in 's Gravenzande – en dat gaan ze aanstaande zaterdag, 13 augustus, flink vieren! Met je voeten in het zand, handen in de lucht en namen als Signum, Misja Helsloot, RAM, Adam Ellis, Cold Blue en Dan Stone op de dubbeldikke line-up, belooft Quest4Trance – The Beach Edition 2016 weer één van de hoogtepunten van de zomer te worden!
Met nog een kleine week te gaan, is Q4T er klaar voor! Dan vindt namelijk alweer de derde editie plaats van Quest4Techno bij Elements Beach 's-Gravenzande. Ook dit jaar weer een super dikke line-up met o.a. Secret Cinema, SQL, Kevin Arnemann, David Leese, Gabriela Penn and more! Het feest begint om 1200 en gaat door tot 0300.
Elements Beach te 's-Gravenzande vormde al twee keer het decor van Quest4Techno. Deze fantastische locatie vormde de perfecte achtergrond voor een ultiem technofeest met een internationale line-up. Elements Beach is een waanzinnige locatie met de sfeer die je doet denken of je op Ibiza bent. In 2015 keert Quest4Techno op verschillende locaties terug, te beginnen op 4 juli 2015. 1
Niks te doen tijdens het komende zonovergoten Pinksterweekend? Kom dan op zaterdag genieten van lekkere technobeats bij Beachclub Elements in 's-Gravenzande. 1
Op zaterdag 7 juni organiseert Quest4Techno alweer de tweede editie. Quest4Techno presents Evolution is een fantastisch evenement met een geweldige show. Na het succes van vorig jaar augustus kon een vervolg niet uitblijven. Deze editie vindt wederom plaats op de inmiddels bekende toplocatie Elements Beach in 's-Gravenzande. Elements Beach is een waanzinnige locatie met de sfeer die je doet denken of je op Ibiza bent.
Aanstaande zaterdag, 10 augustus, zal Quest4Trance haar vijfjarig jubileum vieren in het zand en wel op de unieke locatie Elements Beach in 's-Gravenzande. Met de hectische, maar vooral onvergetelijke editie van afgelopen augustus nog vers in het geheugen wil Q4T je via dit bericht alvast op de hoogte stellen over de komende editie.
Het beloofde afgelopen zaterdag op het strand van 's Gravenzande een perfecte dag voor het strandfeest Quest4Trance te worden. Het mooie weer en het succes van de vorige edities zorgden voor een grote toeloop van bezoekers en een ontzettend positieve sfeer. In de loop van de avond overstijgt het bezoekersaantal echter in grote mate de capaciteit van de locatie.... 28
Vijf jaar geleden startte Firma Gezellig (nu Interlab Music) en Elements Beach het initiatief om op eerste Pinksterdag een toegankelijk techno feest te organiseren met en voor bekenden en daar weer bekenden van.
Traditiegetrouw vindt op 1e Pinksterdag, zondag 12 juni, het jaarlijkse Pinksterdans plaats bij Elements Beach te 's-Gravenzande. Bij het best bewaarde geheim van de Nederlandse kust, onder de rook van Den Haag en Rotterdam is Pinksterdans sinds 4 jaar een zeer succesvol terugkerend repertoire op de agenda van deze heerlijk Oosters uitstralende beachclub.
Eerste Pinksterdag staat bij Elements Beach in 's-Gravenzande traditiegetrouw in het teken van Pinksterdans. Pinksterdans werd 4 jaar geleden in het leven geroepen door Firma Gezellig. De organisatie achter de talloze feesten met een Hollands retro karakter besloot vorig jaar om een samensmelting aan te gaan met het Rotterdamse label Sound Architecture. Vorig jaar staat nog steeds diep in het geheugen gegrift. 2

6 waarderingen

nitika *­ Sweet Jany *­
Helemaal top!
Kevolution
super tof!! volgend jaar ZEKER weer !!
Super leuke strand tent zijn er met Q4T geweest en gaan er vandaag weer lekker heen nu voor het zonnetje
Wat een onwijs leuke tent! Goed eten, vlotte barbediening en schone toiletten.....­en heerlijke back to basic inrichting.­
sassiee
heb me er goeg vermaakt!!!
Relaxed tentje, goede keuken, goed toeven dus! :)

2 opmerkingen

 
Mooie strand tent tot zo