Partyflock
 
­ Nederland

Quest4Techno presents Evolution 2014

gepubliceerd door , op
Evolution
30 januari 2014
Niks te doen tijdens het komende zonovergoten Pinksterweekend? Kom dan op zaterdag genieten van lekkere technobeats bij Beachclub Elements in 's-Gravenzande. Het is alweer begin juni en de winterperikelen zijn nauwelijks achter de rug of de natuur doet zijn best om tot bloei te komen. De zonnestalen worden warmer en de dagen worden langer. Dat kan maar één ding betekenen: het voorjaar komt eraan! Weer een nieuwe lente/zomer staat ons te wachten met veel leuke dingen. Festivals, vakantie, zon en strand/zee ... en een fantastische opening van het festivalseizoen met 'Q4Techno - Evolution' bij beachclub Elements.

Na het succes van vorig jaar augustus kon een vervolg niet uitblijven. Deze editie vindt wederom plaats op de inmiddels bekende toplocatie Elements Beach in 's-Gravenzande. Elements Beach is een waanzinnige locatie met de sfeer die je doet denken of je op Ibiza bent. Lekker dansen bij Elements met een mojito in de hand en veel gezelligheid. Dat is waar het om draait bij Q4T!
Houd je van techno? Dan ben je komende zaterdag bij Elements aan het goede adres!

Dit jaar hebben ze een line-up met zowel artiesten als uit binnen- en buitenland. Variërend van deephouse, electro, house, progressive, techhouse en techno belooft deze editie wederom een fantastisch spektakel te worden! Meer dan 13 uur de beste beats op het strand.

De line-up ziet er als volgt uit:



Special live set van Secret Cinema van 2 uur!
Het event begint al om 13.00 uur en gaat door tot 03.00 uur. De ticketprijs bedraagt slechts €18.

Je kunt Elements Beach gedurende de dag zo vaak als je wilt verlaten. Bijvoorbeeld om een duik te nemen in de Noordzee, beetje te relaxen op je handdoek op het strand of voor een wandeling. Neem je zwemkleding dus zeker mee! Elements Beach verlaten om je thuis, op de camping of in je hotel op te frissen is vanaf nu ook mogelijk.

Geen zin om de gezelligheid te verlaten? Geen probleem. Elements Beach beschikt over een beperkte keuken dus ook aan de inwendige mens is gedacht.

In Nederland weet je het maar nooit, maar mochten de weergoden niet met ons zijn kan de locatie worden afgedekt door middel van een tent. Dat betekent dat het feest te allen tijde kan plaatsvinden!

Routebeschrijving
Openbaar vervoer: Je bereikt Elements Beach met de trein vanaf Centraal Station richting Hoek van Holland. Vandaar neem je bus 35. Deze bus stopt vlakbij Elements Beach. Vanaf halte 'Maasdijk' is het ongeveer 3 minuten lopen.
Kom je met de auto? Navigeer dan naar Nieuwlandsedijk 22 in 's-Gravenzande. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is niet gratis, dus zorg ervoor dat je voldoende losgeld bij je hebt voor de parkeerautomaat. Vanaf de parkeerplaats is het nog geen 10 minuutjes lopen naar Elements Beach.

Overnachting
Je kunt ook een overnachting regelen tijdens dit Q4T weekend. Op zo'n 3,5km van de locatie zijn diverse mogelijkheden voor een overnachting. Om het je nog gemakkelijker te maken, tref je onderstaand een aantal links van de gunstigste mogelijkheden in de buurt.

Vakantie appartementen Stuifkenszand: www.seepaerd.nl +31 174 38 33 31
Hotel Noordzee: www.hotel-noordzee.com +31 174 38 22 73
Grand Hotel Hoek van Holland: www.grandhotelhoekvanholland.nl +31 174 38 81 45

Je kunt in het hotel informeren of een late check out mogelijk is. Houd er wel rekening mee dat het hoogseizoen is. Boek dus vroegtijdig! Zo voorkom je teleurstellingen.

1 opmerking

om alvast een beetje in de sfeer te komen..
https://soundcloud.com/nova_starr/teknostate-07000-amonski-vs-novastarr