Partyflock
 
­ Nederland

Elements Beach maakt zich op voor traditionele Pinksterdans

gepubliceerd door , op
Eerste Pinksterdag staat bij Elements Beach in 's-Gravenzande traditiegetrouw in het teken van Pinksterdans. Pinksterdans werd 4 jaar geleden in het leven geroepen door Firma Gezellig. De organisatie achter de talloze feesten met een Hollands retro karakter besloot vorig jaar om een samensmelting aan te gaan met het Rotterdamse label Sound Architecture. Vorig jaar staat nog steeds diep in het geheugen gegrift. De Russische helden bVoice & Anrilov deelden toen samen met Steelo & Joachim de dj Booth voor maar liefst een 6 uur durende giga B2B spektakel. Helaas laat het programma van de Russen het niet toe om dit jaar terug te keren. Desalniettemin kan Pinksterdans weer rekenen op een programma van hoog muzikaal formaat waar louter plaats is voor talentvolle puristen. Met unders, Hilbert Stoon, Andres Reijgersberg, Steelo en Joachim staat er een vijftal op het programma die je zal meenemen op een trip van heerlijke sexy en melodieuze deep house en diepe rollende funky tech-house klanken.

Praaltje aan de Nederlandse kust
Veel mensen hebben nog nooit de moeite genomen om verder te kijken dan hun neus lang is. Het Nederlandse uitgaanspubliek neemt gedurende de zomermaanden steevast de standaard routes richting Bloemendaal, Scheveningen of Hoek van Holland. Maar binnen het westelijk deel van de randstedelijke kust wordt je onder de rook van Hoek van Holland, Rotterdam en Den Haag beloond met een pareltje van een strandtent. Elements Beach ligt heerlijk afgelegen waardoor je als bezoeker niet te maken hebt met vroege sluitingstijden. Bij deze strandtent, die al meer dan 5 jaar in de Nederlandse top 10 van strandtenten verkeerd, kun je rustig stellen dat je wel een feestje kunt vieren. Dit jaar is de binnenruimte uitgebreid met prachtige serre waardoor de binnencapaciteit wordt verdubbeld. Ook bij minder weer kun je hier nu prima terecht. Dus wil je een goed strandfeestje maar dan net een tikkeltje intiemer? Net een tikkeltje puurder? Een plek waar het echte strand gevoel nog tot uitdrukking komt? Kom dan op zondag 23 mei naar Pinksterdans bij Elements Beach.

www.soundarchitecture.nl
www.elementsbeach.com

2 opmerkingen

ieder jaar supergezellig, vorig jaar zelfs legendarisch en aan het weer zal het zondag zeker niet liggen, zin an. Schijnt dat Unders hele lekkere vieze plaatjes in zijn tas heeft zitten ;)