website tracking softwareweb statistics
Partyflock
 

Kunstencentrum Vooruit

op de kaart
afbeelding Vooruit
AdresSint-Pietersnieuwstraat 23
9000
Gent
België
SiteSite vooruit.be
Aanwezigheidfacebookpagetwitteryoutube
Informatie
Vooruit is een levendig kunstencentrum in hartje Gent dat dans, theater, muziek, feestjes, boeken … op de affiche plaatst. En met een café & terras!
Overnachten
Boek een overnachting in of in de buurt van Vooruit via Booking.com. Booking.com
pagina laatst gewijzigd op
Statistieken


x
345·feesten
5·in de toekomst
340·in het verleden
12·nieuwsberichten
1·fotoshoot
49·foto's
11·video's
1292·kliks
2236·bezoekers · herkomst
1049·unieke bezoekers
40Partyflockfans
43.1 KFacebooklikes
62·albumfoto's
1·opmerking
7·waarderingen
zeer goed·stemresultaat (851 stemmen)
Nieuws
Celebrate the old school, believe the hype! Ga op zaterdag 7 december naar de gloednieuwe Age Of Love-editie. Dit eersteklas oldskool-evenement katapulteert je terug naar de zalige jaren '90 waarin we dansten alsof er geen morgen was. De 'place to be' voor deze XXL-editie is de prachtige thuisbasis van Age Of Love: Vooruit in Gent.
Star Warz is teaming up with Dispatch Recordings and Flexout Audio on October the 5th. Are you into a cool slice of DnB? Head over to Ghent's main DnB venue, Vooruit, where things will be happening soon!
Age of Love wordt 11 jaar en viert dat met een knaleditie op 11 mei in Kunstencentrum Vooruit Gent. De focus ligt opnieuw op de early electronic scene met op het programma de beste retro muziek aller tijden. Op de affiche prijken maar liefst 10 (inter)nationale artiesten die zich aan een straf staaltje draaiwerk zullen wagen.
Voor het tweede jaar op rij verwelkomt Radio 1 iedereen met een hart voor muziek in Kunstencentrum Vooruit te Gent. Én er is meer. Na het succes van vorig jaar in Gent zal de Classics 1000 Party dit jaar ook De Shop in Antwerpen omtoveren tot een kleurrijke danstempel.
City Queens werd opgericht in '99, toen het bruisende Gentse nachtleven op iets nieuws wachtte. De straatcultuur floreerde, met veel geweldige initiatieven tot gevolg. Van feesten tot expo's, van battles tot concerten, maar er ontbrak iets. Iets classy, iets ladylike, iets clubby.
Naar goede gewoonte kan je op oudejaar terecht in Kunstencentrum Vooruit om het nieuwe jaar in te zetten met een knalfeest, genaamd Poplife!
The Greatest Switch
25 september 2018
Eindelijk is het weer zover! Op vrijdag 19 oktober en zaterdag 20 oktober hoor je 24 uur lang de beste dance classics tijdens The Greatest Switch op Studio Brussel.
Kijk je uit naar de start van een legendarisch feestsemester? Ben je klaar om het academiejaar in stijl in te zetten? Verlang je naar een magisch pop circus?
Na een waanzinnige editie op het epische Tomorrowland, bereidt Age Of Love zich voor op een nieuwe XXL editie in Kunstencentrum Vooruit, Gent.
Na onze eerste top editie van dit seizoen zijn we op zaterdag 24 oktober terug.
7 waarderingen
balkon is vet, maar telkens 50 cent voor de plee is niet vet
Jasperrr
(L)
techno­prinse­sje
echt super dikke locatie!!
Da Tomba !!
ziekelijk harde sound daar !!stenen gebouw dus wat wil je .­
Mnnoow
super relaxe tent, vooral dat balkon
ChemicalCleo
moddervette lokatie
°(Ô_ô)°
zeer vette lokatie :D

1 opmerking

waarom staat NIGHTCRUISER er niet bij?:(