Partyflock
 
­ Nederland

The Greatest Switch
The Party op zaterdag 20 oktober in Vooruit, Gent

gepubliceerd door , op
The Greatest Switch
25 september 2018
Eindelijk is het weer zover! Op vrijdag 19 oktober en zaterdag 20 oktober hoor je 24 uur lang de beste dance classics tijdens The Greatest Switch op Studio Brussel. Na deze marathon uitzending kan je op zaterdag 20 oktober afzakken naar het Kunstencentrum Vooruit voor een mega party. Tot in de vroege uurtjes kan je dansen op enkele top dj's waaronder Darren Emerson, Dr. Lektroluv, Jan Vervloet én nog veel meer. Deze legendarische reis doorheen de rijke geschiedenis van elektronische dansmuziek wil je absoluut niet missen!

Tune op vrijdag 19 oktober vanaf 18 uur in bij Studio Brussel voor een 24 uur durende countdown van de beste dance classics in The Greatest Switch. Luisteraars met een hart voor elektronische muziek mogen zelf online kiezen welk nummer de titel van "The Greatest Switch" verdient. De grote apotheose van deze dancemarathon vindt plaats op zaterdag 20 oktober om 18u00. Na deze 24 uur durende live-uitzending ben je vast helemaal in de mood om een feestje te bouwen op The Greatest Switch: The Party van 23u00 tot 06u00 in Kunstencentrum Vooruit, Gent.

De dj's van dienst brengen enkel en alleen de beste dance classics mee uit hun platencollectie. Met hun kennis van het immense en diverse elektronische verleden zorgen zij gegarandeerd voor een nacht vol met jullie lievelingsnummers. Aan het hoofd van de line-up prijkt niemand minder dan Darren Emerson, bekend van zijn tijd bij Underworld. Met het nummer "Born Slippy" stond de groep vorig jaar op de zevende plaats in The Greatest Switch. De affiche wordt verder aangevuld door "de geneesheer" met het groene masker, de mythische Dr. Lektroluv. Hij bracht onlangs een boxset-cd-compilatie, Elektrik World, uit met daarop elke essentiële elektronische klassieker. Deze compilatie-box hoort standaard in elke CD-verzameling!

Verder wist de organisatie ook Jan Vervloet te strikken, al 25 jaar lang een vaste waarde in de Belgische dance scene. Als producer/songwriter verschenen er wereldwijd al meer dan 200 tracks van hem, waaronder Bonzai Channel One onder zijn alias Thunderball (nummer 12 in The Greatest Switch) en Afflito (nummer 16) onder de formatie Fiocco. Switch-bezieler, Jan Van Biesen, Switch-presentator, Jeroen Delodder en Studio Brussel-resident dj, Goldox mogen uiteraard ook niet ontbreken op de affiche. Samen trakteren ze jullie op enkele eersterangs dj-sets gevuld met de voornaamste klassiekers uit de dance geschiedenis.

Ben jij een fan van elektronische muziek? Laat dan ook je stem horen en beslis mee welke plaat dit jaar op nummer één mag pronken. Wordt het voor het derde jaar op rij Universal Nation van Mike Push of wordt hij dit jaar van de troon gestoten? It's up to you ... Zak na de bekendmaking van de nummer één af naar Gent, voor wat belooft het feestje van de eeuw te worden. Geen idee wat je mag verwachten? Neem dan gauw een kijkje op de Facebookpagina. De foto's van de vorige editie spreken voor zich en brengen je probleemloos in partymood. Tot de 20ste in Vooruit!

Line-up


Tickets
Prijzen: 18 euro in voorverkoop

The Greatest Switch: The Party is telkens uitverkocht, om teleurstelling en stress te vermijden, zouden we iedereen willen aanraden zo snel mogelijk tickets te kopen. Tickets zijn beschikbaar in FNAC, Brooklyn en Vooruit (Gent) of online via switch.nightlifepresale.be