Partyflock
 
­ Nederland

City Queens viert 20e verjaardag op 27 april

anoniem gepubliceerd op
City Queens
21 februari 2019
FeestCity Queens · 20th anniversary
Datumzaterdag 27 april 2019
LocatieVooruit
City Queens werd opgericht in '99, toen het bruisende Gentse nachtleven op iets nieuws wachtte. De straatcultuur floreerde, met veel geweldige initiatieven tot gevolg. Van feesten tot expo's, van battles tot concerten, maar er ontbrak iets. Iets classy, iets ladylike, iets clubby.

Met een beetje hulp van de muziekindustrie begonnen rappers en hiphopproducenten samen te werken met R&B-zangers. City Queens was één van de eerste feestconcepten die zich op deze specifieke sound concentreerde. Veel Belgische en internationale pioniers hebben opgetreden op dit legendarische concept en - in combinatie met prachtige grafische ontwerpen en een ruimdenkend beleid - werd CQ een gerespecteerde naam in de Belgische urban cultuur.

Er zijn veel zaken veranderd in de afgelopen twee decennia, behalve één: City Queens bleef trouw aan hun roots met muziek zoals klassieke R&B, Hip-Hop en Dancehall[/i]!

Op zaterdag 27 april kun je deel uitmaken van de 20e City Queens verjaardag met enkele van de beste selectors in het land. Sommigen maken al deel uit van het City Queens-team sinds '99.

Line-upWave 1
Beperkt aantal gratis uitnodigingen!
- Bestel €10 drankbonnen online
- Download je gratis ticket
- Ontvang je drankbonnen aan de ingang

Wave 2
- Bestel €10 drankbonnen online
- Betaal €5 voor je toegangsticket
- Ontvang je drankbonnen aan de ingang